سلام
اون قدیما که نوار کاست بود من یه واکمن سونی داشتم، آلبوم نقاب سیاوش قمیشی هم تازه اومده بود چقدر با دوچرخه و این واکمنه بیرون میچرخیدمو آهنگ گوش میدادم، از اونجایی که بدون موزیک هیچم! خیلی رفتم تو نخ اینکه چه واکمنی خوبه و مثل سونی پیدا نکردم، یا میدیدم همه دوست داشتن یه ویدیو پلیر سونی داشته باشن و چقدرم دستگاه های شیکو خوبی داشت.. بعدشم که پلی استیشن اومدو اونم برام شد یه خاطره ناب و یه نوستالژی، خلاصه اینطوری شد که بین برندها ترجیحم رو سونی شد، یه جورایی دوسش دارم چون خیلی خوبه لامصب! بحث کنسول نیست کلا اکثر محصولاتش الخصوص کنسول و تی وی و قدیم ترها سی دی پلیرهاش.. فرکانس ساخت و ساز و حتی نوع آرمش به فرکانس مغز من نزدیکه!
متعصب افراطی هم نیستم به نظرم آدم صد در صد به یه برندی متمایل ترِ اینکه بیای بگی من واسم فرقی نداره و فلان باشه شما راست میگی
قدیم ترا سر بحث کنسول خیلی بحث میکردم حتی یه بارم اینجا بن شدم ولی خب اقتضای سن بود الان پول باشه همه کنسولارو میخرم که داشته باشم و لذت ببرم، نداشته باشمم اول سونی ، چون برندیه که شخصا بیشتر دوسش دارم، این نظر سنجی هم نود درصد گزینه های داع*شین! اگه گزینه سونی رو دوست دارمِ خالی بود رای میدادم، با اینکه سرور کنسول های دو عالمه
ناگفته نماند تاثیر بازی های سونی الخصوص پلی استیشن ۱ مثل متال گیر و سایفون فیلتر و وینینگ الون و.. که که الان تبدیل شده به یه حس خاص قدیمیه نوستالژیک خیلی تاثیر گذار بوده
تعصب افراطی لزوما منظورم نیست
اگه کسی (به طور مثال) از زمان میکرو تا الان با نینتندو داره بازی می کنه، GameCube و Wii U اش رو هم خریده، حتی اگه دو تا پلی استیشن و یه ایکس باکس هم این وسط خریده باشه تو مطالعات بازاری، صرف نظر از احساساتش، وفادار به برند نینتندو به حساب میاد
برای این یارو یه شانس خفنی وجود داره دفعه بعدم بره سمت نینتندو، چرا که نه
برای همین این سوال "جواب درست" نداره
بیشتر تجربی ـه و به نظرم خود خریدار خودش خیلی خوب میدونه برحسب سلیقه بیشتر داره میخره محصول رو یا برحسب برند
تو صنعت گوشی های موبایل، این موضوع خیلی بولدتره و نمودش بیشتره حتی
بعضی موقع ها این وفاداریه روی سلیقه افراد هم تاثیر میذاره... دیگه نمیتونه بعد یه مدت سر و کله زدن با سیستم مایکروسافت با بازی های سونی و نینتندو اساسا حال کنه... شاید تعصبی رو برند مایکروسافت به اون صورت نداشته باشه، ولی برند مایکروسافت صیقل داده سلیقه اش رو به سمت خودش
این تو بازارهای محلی هم تاثیر میذاره
شما تو تهران (و کلا ایران) وقتی می رید هر جای مربوط به بازی های ویدیویی، همش PS4 ـه و دو ردیف XB1 و اون گوشه موشه ها، یکی دو تا سوییچ، این امر حاصل از فقط "تفاوت سلیقه ها" نیست... هیچ ملتی این جوری تک سلیقه ای نیست که تو مغازه ها فقط PS4 پیدا شه و مقیاس های فروش سه محصول نسبت به همدیگه تو بازار جهانی با چیزی که تو فروشگاه های تهران می بینید به هیچ وجه همخونی نداره، تفاوت کیفی هم در اون حد فجیع نیست که این اختلاف رو توجیح کنه
این جاست که من میگم "وفاداری به برند" جایگاه داره... تو ژاپن این وفاداری به طبع به سمت نینتندو شدیدا سنگینی می کنه! 3DS سه برابر PS4 میفروشه تو ژاپن ولی تو ایران آمار نداریم که یک "چندم" اش فروخته، این پلی استیشن ـه که از دهه هفتاد حکمرانی می کنه تو قلب جوون های ایرونی
این که با چی بزرگ میشیم، بهش اعتماد داریم، چیا سلیقه مون رو شکل داده، اینا میشه وفاداری به برند! طبیعتا برای بعضی ها همچین مفهومی مهم نیست... عین من فکر می کنه که چون نمیتونه رو تلویزیون زیاد بازی کنه یهو میره سوییچ میخره! یا با این که شدیدا علاقه به PS2 و PS3 داشته چون پول بازی اوریج نداشته اون موقع میره XB360 میخره. این احتمال شدیده که نینتندو یه جوری مخ منو بزنه که از این به بعد به برندش وفادار باشم ولی خب تا این جای کار که خیلی الله بختکی و رو فاکتورهای عجیب غریب کنسول خریدیم
خواستم بگم اون قدره مفهوم منفی ای نیست "وفاداری به برند"
ولی مفهومیه که واقعا وجود داره
من نظرسنجی رو یخورده پیازداغشو زیاد کردم وگرنه همون حس خودتون رو بزنید