آیا در صورت انتشار داستان بازی ها به صورت یک رمان مایل به خرید آن هستید؟

آیا در صورت انتشار داستان بازی ها به صورت یک رمان مایل ب

• مجموع رای دهنده‌ها
    217
من که حتما میخرم مخصوصا اگه رمان های اسپلینتر سل و رزیدنت اویل باشه.
راستی به نظر من داستانای کمیک هم ارزش ترجمه و چاپ رو دارن...

بدجوری منم پايم.
مخصوصا MassEffect و WoW که ديگه ... :دی
اینارو هم به شدت دوست دارم و ميخوام حتما بخرم و بخونمشون (اگر کتاب هاشون موجود هست ، يا هرچيزيشون :دی )
:
Halo
Bioshock
Fallout
Prince of persia
F.E.A.R
GeOW
GOW
Fable
Final fantasy
:love:
:love::love::love::love::love:

لز نظر من زمان نویسی کار اشتباهیه همون طور که چند وقت پیش عرض کردم.چون حس و درک بازی رو از گیمر میگیره و اگر یک چیز رو اشتباه بنویسه خب گیمر دچار بهت و خماری میشه.
با تشکر lol

من با اومدن رمان بازی ها بینهایت موافقم و 100درصد هم میگیرم ولی میذارمش بعد از اینکه بازی رو کامل بازی کردم میخونمش!!!!
داستان با خود بازی جذابیت پیدا میکنه!!!!

امروزه با موفقیت عناوینی چون Metal Gear Sold, FInal Fantasy و ... که هر یک در زمینه داستانی حرف های بسیاری برای گفتن دارند، داستانی بلند و پیچیده به یکی از بخش های اصلی بازی های رایانه ای تبدیل شده است و اصولا اکثر شرکت ها سعی دارند با انتشار رمان های کوتاه و بلند و یا حتی کتاب های مصور پیش زمینه و بستر گسترده و مناسبی برای دنیای خلق شده خود فراهم آورند.

متاسفانه به دلیل عدم آشنایی کامل عموم گیمرهایی ایرانی باز بان انگلیسی و نیز عدم علاقه ناشران برای ترجمه این کتاب ها اصولا بیشتر گیمرهای ایرانی از تجربه این اثار بازمانده و بخش زیادی از پیش زمینه اکثر بازی های محبوب خود را از دست خواهند داد. یا حتی ممکن است عموم گیمرها به علت عدم علاقه به سبکی خاص (مثلا سک استراتژی و یا RPG) از لذت بردن از داستان غنی آثار این سبک ها نیز بی بحره بمانند.

حال سوال ما این است که آیا در صورت انتشار رمان های ذکر شده مایل به خرید آن ها خواهید بود؟ به عنوان مثال چقدر مشتاق خرید کتاب God of War (که بزودی منتشر خواهد شد) به زبان فارسی خواهید بود؟ آیا از رمان Final Fantasy XIII استقبال خواهید کرد؟
اگر سری بسیار زیبایی مثل final fantasy VII و سری FF یا Metal gear soild باشه حتما مخرم
البته به من نگید که prepaid یا پول اینتر نتی می خواد که خفتون می کنم:cheesygri:p
البته با اینکه همیشه وقتم رو صرف فهمیدن و ترجمه ی بازی ها می کنم ولی باید بگم که توی ترجمه ی بازی های final fantasy VII و Metal gear soild همیشه مشکل داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or