آیا در صورت انتشار داستان بازی ها به صورت یک رمان مایل به خرید آن هستید؟

آیا در صورت انتشار داستان بازی ها به صورت یک رمان مایل ب

• مجموع رای دهنده‌ها
    217
ما قصد داریم با همکاری یکی از ناشرین کتاب های فانتزی ایران (فعلا نمیگم کدوم انتشارات!)
ماکان خو تو چقدر ضایعی:biggrin1:
مگه چند تا انتشارات داریم که کتابهای فانتزی زیادی منتشر کنه..؟!:biggrin1:معلومه انتشارات _ (:biggrin1:) که چشمه جاودانگی و دژ و ... رو منتشر کرده ، درسته؟!:biggrin1:

هرگز
چقدر خشن :eek:
داستان بازی به نمایش سه بعدی و جذابیی که در خود بازی هست حال میده نه ی مشت نوشته
خب دوست من دو تا نکته رو شما توجه نکردی
اول اینکه همه که تافل ندارن تا داستان بازی رو بفهمن
دوم اینکه به قول ماکان یه بازی مثل C&C رو هر کسی بازی نمیکنه ولی خیلی ها میخوان داستانش رو بدونن

ماکان خو تو چقدر ضایعی:biggrin1:
مگه چند تا انتشارات داریم که کتابهای فانتزی زیادی منتشر کنه..؟!:biggrin1:معلومه انتشارات _ (:biggrin1:) که چشمه جاودانگی و دژ و ... رو منتشر کرده ، درسته؟!:biggrin1:
تابلو نکن پسر!:دی

داستان بازی به نمایش سه بعدی و جذابیی که در خود بازی هست حال میده نه ی مشت نوشته

خوب عزیزم مثلا الان Blizzard خودش چهار جلد کتاب در مورد سری Diablo منتشر کرده که در مورد داستان و شخصیت ها توضیح میده. این کتاب ها به هیچ وجه ربطی به بازی ندارن و مثلا داستانی نیستن که تو بازی روایت بشه! یا مثلا Satr Craft یا رمان Halo و God of War و خیلی از بازی های دیگه!

یا مثلا مدت هاست تو ژاپن رمان FFVII که توسط یکی از نویسندگان مجرب خانوم نوشته شده، منتشر شده اما بقیه جاهای دنیا تعطیل تشریف دارن! اگه این کار آغاز بشه طرفداران FFVII که هیچ وقت نتونستن این رمان رو بخونن میتونن بعد از مدت ها به ارزوشون برسن!

اصلا فقط رمان که نیست، مثلا انتشار کامیک بوک های Dante Inferno و ...

آخرین ویرایش:
اگه نکات ناگفته ی بازی رو بگه و فقط چیزی نباشه که تو بازی ارائه میشه 100% ارزش خریدن داره. البته با ترجمه ی خوب و روون :biggrin1: چون مثلا بعضی از کتاب های هری پاتر ( آقا فقط واسه مثال گفتم نارنجک نبندید بیان ما رو بترکونین:biggrin1:) واقعا ترجمه ی داغونی داشت ! اگه یه سری کامیک ها یی رو که از بعضی از بازی ها عرضه می شه رو هم در برداشته باشه عالی میشه.

من امدم بگم که من نه رو گفتم به 1 دلیل من به شخصه بازی یا انیمیشن و فیلم یا سریال رو به کتاب ش ترجیح میدم انم به شخصه نه برای این که از HALO بدم بیاد حتی اگه هر بازی دیگه ای بود یا داستان دیگه ای خوشم نمیاد کلی وقت برای خوندنش بزارم (حالا دوستان نیان بگن نمیتونن HALO رو ببینن زدن خیر )این نظر شخصی هسش .

من حتی با وجود این که TOP 1 فیلم مم LORD OF THE RINGS هستش با وجود این که کتابش رو داشتم تا الاه هیچ وقت حال خوندنش رو نداشتم .

گفتم بگم که یه وقت دوستان فکر نکنن هر کی دشمن HALO هستش به خیر رای داده اما بگم من خودم فقط HALO:WAR رو بازی نکردم 1و2و3 ش رو بازی کردم و خوشم میاد فقط یکم با گیم پلیش برای تیر های رنگارنگش مشکل دارم زود سر درد میگیرم همین .

اگر رمان های جانبی که برای بازی ها میاد مثلا رمان Ascention واسه Mas Effect ( :biggrin1: ) حتما حتما حمایت میکنم .

بسیار حرکت جالبی هست .

پ.ن : به امید روزی که اون مقاله 1000 صفحه ای از WarCraft رو حداقل تو کتاب ببینیم !:biggrin1: ( تو سایت که نمیزاری :biggrin1: )

آخرین ویرایش:
میدونین خوبیش چیه من مثلا هیچ وقت metal gear رو بازی نکردم یا سری FF یا سری SC ولی حالا که اینا رو بازی کردم گیج میزنم داستان رو میفهمما ولی فلش بک میخوره دهنم صاف میشه تا بفهمم اگه رمانش بیاد حتما میخرم شک نکنید :d

ايده خيلي خوبي هست ولي بايد لحن كتابها زياد ادبي نباشه كه حوصله آدم از خوندنشون سر بره يعني يه جور خودموني باشه كه همه بتونن بفهمند و از خوندنش حوصله آدم سر نره و اگه بيوگرافي خالق اون اصر هم تو كتاب باشه ديگه خيلي خوب مي شه اميدوارم موفق بشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or