آیا به انجام بازی‌های MMORPG علاقه‌مندید؟

آیا به انجام بازی‌های MMORPG (نظیر World of WarCraft، Allods، Lord of The Rings Online) علاقه‌مندید؟

علاقه‌مندان به شرکت در این گفتگو حتمی در نظرسنجی صفحه نخست سایت شرکت کنند سپس با حضور در این تاپیک نظر و دلیل خود را برای انتخاب گزینه مورد نظرشان بیان کنند.

تذکر:
- تنها نظر خود را ایراد و توضیحات و دلایل انتخاب خود را بیان نمایید.
- به هیچ عنوان در این گفتگو با دیگران وارد بحث و تبادل نظر نشوید و پست هیچ شخصی را نقل قول نکرده و به آن پاسخ ندهید.
- بدیهی است که این گفتگو با هدفی خاص پیگیری ایجاد شده و در مباحث آینده پیگیری خواهد شد.
- اعتبار این گفتگو و نظرسنجی صفحه نخست سایت تنها تا تاریخ 4 ام خردادماه اعتبار داشته و باز می‌باشد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
من انجام بازی های آنلاین روی PC رو خیلی دوست دارم.
اما از بازی های ذکر شده چیزی که من دوست داشته باشم وجود نداره.
من MMO دوست دارما! ولی Star Wars Old Republic این ها. تازه اگر شوتر هم باشه دوست دارم.
مصلاً رور اختصاصی برای سری Battlefield 3 که بزودی میاد خیلی میتونه جالب بشه. برای Star Wars بعدی هم همینطور. اما WOW نه. شخصاً حوصله WOW ندارم.

زیاد بد نیست ولی خوبم نیست (خوبه چون معمولا مجانیه- بده چون اعتــیادآوره)
در کل چندان مایل نیستم
ولی حتی اگه بخوام هم بازی کنم, با این اینترنت لاک پشتی و پینگ بالا, قیدشو باید زد

من هم "نه" زدم.

علت اساسی اش هم همون طور که اکثر بچه ها گفتند اینه که تجربه خوبی از آنلاین با این اینترنت افتضاح نداشتم و اصلا هیچ وقت تو بحر هیچ گیم آنلاینی نرفتم و هر وقت خواستم برم هم زده شدم... :(

البته یه کمی هم همین جوری از راه دور همیشه فکر می کردم که توی اکثر گیم های Massive آنلاین، برتری یه بازیکن به بازیکن دیگه عمدتا به میزان وقتی که توی سرورها می گذرونه بستگی داره، نه مهارت یا هوش یا دقتش توی بازی.

به هر صورت اگر شرایطش مهیا بشه شاید یه امتحانی بکنم، ولی اصلا جزو سبک های Favorite نیست برام...

-----------------------------------------------------------
پ.ن:
ایـــران در میان 3 کشور انتهایی جهان از نظر سرعت اینترنت:
http://www.netindex.com/download/allcountries
الان نگاه کردم، کشور آخر بود!
یعنی از لبنان هم به سلامتی پایین تر زدیم!! :x
گیم آنلاین با این اینترنت... :(
حالا ببینیم اینترنت ملی سرعت بالا چه می کنه...

توی نظرسنجی به "بله - حق اشتراکی و رایگان (به کیفیت آن بستگی دارد)" رای دادم.من خودم مدت نسبتاً زیادی رو به بازی کردن WoW: WotLK اختصاص دادم. از بازی کردن MMORPG ها لذت می برم. دلایل:

• لحظات طنز و مفرحی، که همراه دوستان برای آدم اتفاق می افته.
  • لذت بازی کردن گروهی با تعداد افراد بالا و افرادی که میشناسیم و بهشون اعتماد داریم.
  • به طور معمول Map های بسیار بزرگ همراه با منظره های زیبا و npc ها و دشمنان مختلف.
  • دوباره روی این تاکید می کنم. لحظات طنزی که مثلاً در Raid ها و یا گشت گذار ها فراهم میشه.

من دوست دارم ولی اصلا بلد نیستم این بازیها رو اگه اموزشش هم کامل باشه مثل تراوین خیلی خوب میشه:دی
چون هیچی حالیم نیست:دی

کلا از بن از RPG متنفرم . حالا با MMO یا بی MMO
WOW رو هم چند باری رفتم سراغش متنفر تر از قبل برگشتم :d
اینایی که 24 ساعته هم WOW بازی میکنن رو هیچوقت درک نکردم . :d

من حتی یه لحظه هم WoW بازی نکردم، اینقد که دوستای مختلفم رو سر WoW از دست دادم و برای دیدنشون باید برم به فلان محل تو بازی WoW واسه اینکه دوستم رو ببینم، خیلی از اعتیادش میترسم ...

ولی خوب، بدم نمیاد یه تستی (!) بزنم، البته من وقت جدی بازی کردنش رو ندارم چون کارای دیگه میکنم ولی خوب تست (!) WoW یه کاریی که باید یه روزی انجام بدم.

راستش خوبه اما اعتیادآوره و از وقت مفیدم برای درس خوندن و ورزش و تفریح و بیرون رفتن میگیره!
ترجیح میدم اون یه مقدار وقت آزادم رو به انجام بازی های غیر MMO بپردازم ولی بازی های آنلاین سبک استراتژی مثل Age of Empires Online رو تاجایی که وقت بهم اجازه بده انجام میدم.

سلام
من کلا به این بازیها رو نمیارم و نخواهم آورد به دلایل زیر:
۱ : درجه اعتیاد بسیار بالا
۲: محدودیت اینترنت
۳:هزینه های غیر معقول ماهیانه{ البته از نظر من}
۴: اصلی ترین دلیل: وقت... البته وقت آزاد زیاد دارم ولی این بازیها طوریه که به کلی وقت آزاد و لحظات بی دغدغه نیاز داره....چیزی که هر کسی نداره....حتی اگه بازی فری باشه باز هم به خاطر وقت دنبالش نمیرم چون یا باید کلی وقت بزاری یا کلا دنبالش نری...
نمیشه با روزی یکی دو ساعت کار خاصی انجام داد
و....
البته اینها ایرادات این سبک برای من و به نظر من بود....

من یه بار WOW رو تست زدم ولی به دلیل بالا بودن پینگ و لگ زیادی که داشتم بی خیالش شدم ولی از بازی های این سبک اگر شرایطش (پینگ خوب )فراهم باشه خوشم میاد چراکه نه:d

نه من علاقه ای ندارم چون هنوز این موضوع که میگن آدم به WOW معتاد میشه را درک نکردم یک مدت آنلاین بازی کردم واقعا به نظر بازی جالبی نیومد کل بازی این هست که بهترین قدرت ها را بخری همین البته خیلی ها گفتن اگر ریلم اصلی بری اینجوری نیست ولی آخه اول و آخرش که چی بازی هیچ حسی به آدم نمیده و فقط تمام فکر ذکرت این هست که لولت بالا بره

من نمیدونم از کجا باید نظر بدم ولی خب فقط نظرم اینجا مینویسم
کلا با همه بازی های mmorpg حال میکنم به جز wow
1)با اینکه خیلی بازی کردم ولی هیچ وقت بهش علاقه خاصی نداشتم فقط خواستم از دوستام قوی تر باشم
2)این بازی واقعا لایق این شهرتی که داره نیست من یه لیست کامل از بازی هایی دارم که خیلی از این گیم بهترن (نظر خودمه)
این دلایل من بود
از نظر من تنها دلیلی که این بازی بین ما مشهوره اینه که اصلا تو سایت های فارسی تقریبا هیچ وقت چیز جدیدی نیست!
asda 2 ___ ZM online___ asda 1 این ها بازی هایی هستن که من خیلی دوستشون دارم ولی مشکل اینجاست که حتی ی سرور فارسی ندارن!
... و خیلی بازی های عربی هم هستن که بازی کردم که چیزی از این ها کم ندارن مثل : امل الشعوب__ و خیلی دیگه که همشون رو نمیتونم بگم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or