شایعه آیا این IP جدید Guerrilla Games است؟

جای اینکارا، میشستن یک KZ با همونجو نسخه ی دوم و در سطح گرافیک E3 2005 میدادن بیرون . . . به خدا برای کل نسل بس بود!
کیلزون بعدی حداقل باید سال 2017 عرضه بشه چون دیگه چاهش خشکیده از بس ازش استفاده کردن

طراحی هاش خیلی به GeOW شباهت داره (آرت های اول نه ، مدل ها رو میگم) ، یعنی اگه صورت های این مدل ها رو حذف کنیم و یه پست دیگه بزاریم خیلی ها با GeOW بعدی اشتباه میگیرنش !
جون هر کی دوست داری عنوان قرن لول (GeoWجنگ گرازها)LOL رو به استودیوی گوریلا نچسبون که گوریلا و طرحهاش هیچ سنخیتی با این عنوان و امثالش ندارن.بعنوان یه فن سونی حالم از اسم گیرز و کاراکترهاش بهم میخوره بس که چرتو مضخرفن.البته با احترام به فن های مایکروسافت درباره سری هیلو هم همین نظرو دارم

طراحی هاش خیلی به GeOW شباهت داره (آرت های اول نه ، مدل ها رو میگم)

کلا همه بازی های دنیا یه ارتباطی با GeoW دارن و درست که بگردی ته تهش یه کلون دسته سوم از حضرت ایشون محسوب میشن. حتی اگه هنوز معرفی نشده باشن.

میدونم که با توضیح دادن برای جماعت سونی فن دارم وقتم رو از بین میبرم ، اما فقط همین یه توضیح رو با عکس هایی که شباهت دارن میگم دیگه میخواین قبول کنین ، میخواین نکنین ، واقعا تا حالا GeOW اگه بازی کرده باشین با نگاه اول میگین که لباس های اینا ، استایل طراحیشون ، حتی فیزیک بدنشون به لوکاست ها شبیهه . . .

قرار نیست تمام عکس عین GeOW باشن ، اما بعضی هاشون واقعا شباهت دارن ؛

gears_of_war_3.jpg

یعنی شما واقعا طراحی زره ها و چندین چشم زرد روشن روی صورت ، نوع دندون ها رو نمیبینین ؟ البته بازم میگم که هیچ انتظاری ندارم که کوچکترین چیزی رو بتونم به شما ثابت کنم (از نظر علمی غیر ممکنه این کار) ولی خداییش واسه یه چیز به این تابلویی آدم رو مجبور میکنین مثال عکسی بیاره ؟

خداوکیلی اینو ببینید ، آدم فکر میکنه از توی GeOW مستقیم کپی شده ، بعد میگین هیچ شباهتی نداره ؟

ویرایش ؛ همون طوری که گفتم انتظار نداشتم حتی با مثال عکسی هم چیزی رو بتونم به شما ثابت کنم ، اما وقتی حرفی برای خود عکس ندارین ترول کردنتون منو کشته !

فک کنم sims تنها بازی هستش که دوستان به GEOW ربط ندادن
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
آقا این همه بحث میکنین، نکته اینه که این طراحی ها اصلاً کوچیک ترین ارتباطی به بازی Guerrilla ندارن! :دی
Guerrilla چند وقت پیش یه طراح جدید استخدام کرده که طرف هم قبلاً اینا رو برای دل خودش کشیده بوده. روی بعضی از عکس ها هم 2011 و 2012 دیده میشه! :دی
ولی بعضی هاشون واقعاً قشنگ هستن و اگه توی بازی Guerrilla هم شاهد طراحی هایی این مدلی باشیم، خیلی خوبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or