شایعه آیا این IP جدید Guerrilla Games است؟

من نمیدونم چرا این استدیوهای سونی نمیرن تو همون سبکی که توش تخصص دارن بازی جدید بسازن آخه گوریلا و نقش آفرینی یا سانتا و شوتر آنلاین:-/ خو برن یه چی بسازن که آخرش سونی نزنه کنسلش کنه دیگه هم زحمتشون به باد میره هم پول کاز بدبخت...:d
حالا که دیگه دارن میسازنش امیدوارم تا چند ماه آینده بازی تو این سبک معرفی نشه همون ماجرای دستینی اینا دیگه....

من نمیدونم چرا این استدیوهای سونی نمیرن تو همون سبکی که توش تخصص دارن بازی جدید بسازن آخه گوریلا و نقش آفرینی یا سانتا و شوتر آنلاین:-/ خو برن یه چی بسازن که آخرش سونی نزنه کنسلش کنه دیگه هم زحمتشون به باد میره هم پول کاز بدبخت...:d
حالا که دیگه دارن میسازنش امیدوارم تا چند ماه آینده بازی تو این سبک معرفی نشه همون ماجرای دستینی اینا دیگه....

سانتا شایدولی گوریلا راحت میتونه بترکونه تو این سبک .......

من نمیدونم چرا این استدیوهای سونی نمیرن تو همون سبکی که توش تخصص دارن بازی جدید بسازن آخه گوریلا و نقش آفرینی یا سانتا و شوتر آنلاین

شمارتو واسه یوشیدا اس ام اس کن داشته باشه تا دیگه از این ناهماهنگی ها پیش نیاد و از این به بعد قبل از استارت خوردن بازی های فرست پارتی سونی حتما باهات مشورت ویژه ای به عمل بیاد.

مامور مخفی مایکروسافت شناسایی شد ! از این به بعد پای ثابت ترول ip های سونی هست ایشون .=))
موشک جواب موشک!:))

آرت های پست اول رو بیشتر میپسندم! :d
بین این 2تا،ترجیه میدم اولی باشه! حس بهتر و رنگارنگ،اما همراه با خفنیت بیشتری داره! :d ولی حیف که به همین "آرت بودن"،بیشتر از "بازی بودن" میاد! :(

درسته كه تا الان از GG چيز خاصي جز KZ براي سوني نديديم اما قبلا" از اي بازي هاي كه اخر اسمشون SHOCK داشتن ميزدن :d (نميدونم SYSTEMSHOKC بود SHELLSHOCK بود چي بود :d:| )

گر چند شايد اين بار بتونه به توان بالقوه خودش براي گند زدن به خودش فائق بياد !!!:|
در ضمن فكر نمي كنم توي اين سبك و مدل بتونه فروش زيادي بكنه ؟!:|:( البته فكر من اينه چون اين مدل بازي هاي موجودات جهنمي و شيطاني با اين ريخت و قيافه رو نمي پسندم :|:d

طراحی هاش خیلی به GeOW شباهت داره (آرت های اول نه ، مدل ها رو میگم) ، یعنی اگه صورت های این مدل ها رو حذف کنیم و یه پست دیگه بزاریم خیلی ها با GeOW بعدی اشتباه میگیرنش !

درسته كه تا الان از GG چيز خاصي جز KZ براي سوني نديديم اما قبلا" از اي بازي هاي كه اخر اسمشون SHOCK داشتن ميزدن :d (نميدونم SYSTEMSHOKC بود SHELLSHOCK بود چي بود :d:| )

گر چند شايد اين بار بتونه به توان بالقوه خودش براي گند زدن به خودش فائق بياد !!!:|
در ضمن فكر نمي كنم توي اين سبك و مدل بتونه فروش زيادي بكنه ؟!:|:( البته فكر من اينه چون اين مدل بازي هاي موجودات جهنمي و شيطاني با اين ريخت و قيافه رو نمي پسندم :|:d
انقدر آنتی هایپ نیا :d
خدا کنه یه بازی fps توپ باشه 24 ساعته بیفتیم پاش:d

طراحی هاش خیلی به GeOW شباهت داره (آرت های اول نه ، مدل ها رو میگم) ، یعنی اگه صورت های این مدل ها رو حذف کنیم و یه پست دیگه بزاریم خیلی ها با GeOW بعدی اشتباه میگیرنش !

من هر چي نگاه كردم هيچ شباهتي به لوكاست ها نديدم :|
ميشه من رو راهنمايي كنيد كدوم لوكاستي بال داشته يا دم داشته يا مثل يه سري غول هاي لوكاست ها 60 -70 تا دست داشته يا مثل اون كوچولوهاشون روي زمين چهار دست و پا ميدويدن دنبال دشمن ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or