شایعه آیا این IP جدید Guerrilla Games است؟

داره فریاد می زنه که rpg هستش یعنی همون آر پی جی دنیای بازی که مدتها شایعش هست! امیدوارم صحت داشته باشه!
خیلی اساطیری گونه هست و خلاصه داره دلبری می کنه!:x

یا خدا اقا همه اینا به کنار این عکسه رو دیدم از خود بی خود شدم:

41659685909297701344.jpg

چه ابهتی دارن اینا..سلاح گرم و سرد با هم؟:d

زياد جوگير نشيد ! با اين كه خودم فن GG هستم اما ميدونم اين استوديو تبحر خاصي در خودسوزي و حملات انتحاري داره ! يه كاري مي كنه كه بهترين هارو با يه سري قلق و روش خاصي كه فقط و فقط خودش بلده منفجر كنه !

بذاريد اول كامل كامل بازي بياد بعد از هوش بريد :|

نكنه اين ها مربوط به همون پروژه stig باشن كه منحل شد:| همون پروژه اي كه سوني به خاطر اين كه ديده بود چون خيلي شبيه به بازيه بانجي هست كنسلش كرد:|

آخرین ویرایش:
نمیدونم عکسها چی دارند که یه عده دارن از هوش میرن و یه عده عاشقش شدند و اینا؟!!!؟
آرت های بازی هر چقدر هم که زیبا باشند اگر بازی در نهایت خوب نباشه به درد لای جرز دیوار هم نمیخورند آرت ها!!

با اینکه از عناوین RPG خوشم نمیاد اما فکر میکنم این عنوان به احتمال بسیار زیاد برای بازار ژاپن یک عنوان عالی خواهد بود
بازار ژاپن گرایش به JRPG داره نه RPG این بازی خوراک بازار غرب بیشتر تا شرق ;)
با این طرح ها و گرافیکی که میتونه رو ps4 داشته باشه چی میشه :x

RPG فانتزی ای به نظر میاد! :bighug::d
جالبه یه سری ها سلاح گرم دستشونه یه سری ها سلاح سرد! امیدوارم مثل Destiny انلاین نباشه! :d

بازار ژاپن گرایش به JRPG داره نه RPG این بازی خوراک بازار غرب بیشتر تا شرق ;)
با این طرح ها و گرافیکی که میتونه رو ps4 داشته باشه چی میشه :x

درسته،حواصم به J اش نبود ولی نمیشه گفت که در ژاپن خوب فروش نمیکنه،اتفاقن ژاپنی ها بازیهای تخیلی رو به خاطر افسانه های تخیلیشون خیلی دوست دارن

چیزی که مهمه برام اینه که از هر نوع RPG چه شرقی چه غربی بیذارم ;) سبک پر حوصله ای هست و روند کندی داره از نظر من

درسته،حواصم به J اش نبود ولی نمیشه گفت که در ژاپن خوب فروش نمیکنه،اتفاقن ژاپنی ها بازیهای تخیلی رو به خاطر افسانه های تخیلیشون خیلی دوست دارن

چیزی که مهمه برام اینه که از هر نوع RPG چه شرقی چه غربی بیذارم ;) سبک پر حوصله ای هست و روند کندی داره از نظر من
اتفاقن سبک rpg به علت اینکه به تفکر و دقت بیشتر احتیاجه بیشتر مورد قبول خوره های گیم قرار میگیره چون بیشتر سبک های دیگه رو میشه تحت هر شرایطی تموم کرد ولی تو این دو سبک به فسفر بیشتر احتیاج داری تا تمومشون کنی.
در کل درگیرش بشی و بیای تو فازش دیگه ولش نمیکنی.
خیلی خوشحالم که Guerrilla هم زده تو این سبک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or