آپیدیت جدید UE3 و احتمال GEARS OF WAR دیگر

Gartall

کاربر سایت
خلاصه وار گذاشتم این خبر را که در kotaku بود مثل اینکه این نمایش عمومی نبوده و معدود کسانی موفق به دیدنش شدن .
یکم پیش هم که ترجمه کامل بود با قطعی برق کل نوشتهام رفت به باد که الان سریع خلاصه وار نوشتم براتون :biggrin1:

kotaku چیزهایی را که دیده و گفته را من میزارمش :

340x_340x_gears_2_linked.jpg

ایا GEARS دیگیری در کار هست ؟ سرنخ هایی همواره هست از آپدیت جدید UE3 که در GDC امسال به نمایش گذاشت و محتملا وجود GEAS OF WAR 3 هست .

امسال EPIC چیزهای جدید از آپدیت جدیدشون به نمایش گذاشت ما میتونیم بعضی این تغییرات را که در TECH DEMOS دیدیم را براتون بگیم .

در اولین دمو اون ها یه جنگل پر از درخت و تعدادی زیادی از خرده سنگها را به نمایش گذاشت که مکانا شباهت با UNCHARTED داشت که جزئیات با شکوه و تاثر گذاری را ارائه میده .

در دموی دیگری اونا یه چیزی حباب مانند ابکی را را نشون دادند که موج دار بود . نمایش سالهای گذشته از یه گوشت مکعب ماندی را که یادتون هست ؟

دیگر دمو EPIC طراحی یه شهر کامل را نشون میده که چطوری میتونن یه شهر بزرگ با بنای ها متفاوت و مختلف را در یه شهر بزرگ پر از جزئیات طراحی کنند .

ما با این شواهد حدس میزنیم که یه GEARS دیگه یا هر چیز دیگه توسط EPIC در حاله ساخته .

http://kotaku.com/5491401/gears-of-war-creators-new-tech-sure-to-inspire-sequel-guesswork

ویرایش :

این ویدئو الان توسط یکی از کاربرا برام پست شد مثل اینکه مربوط به نمایش GDC هست توصیه میشه نگاه کنید :
http://208.117.236.71/watch?v=rW8VmTBBRoU

ویرایش تصاویر اپدیت :

foliagedemoshot_01-w800.jpg

foliagedemoshot_02-w800.jpg

foliagedemoshot_03-w800.jpg

foliagedemoshot_04-w800.jpg

foliagedemoshot_05-w800.jpg

http://cache-08.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/03/foliagedemoshot_06-w800_01.jpg[/IMG

[IMG]http://cache-07.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/03/foliagedemoshot_08-w800.jpg

آخرین ویرایش:
??????
اين تريلر كه ما ديديم بيشتر شبيه انيميشنه هاي پيكسره
اگر اين GeOW 3 باشه كه Uncharted 2 و GOW III رسما بايد برن بوق بزنن
اون هيولايي كه تو اين تريلر بود خيلي شبيه يكي از هيولاهاي GeOW 2 بود يعني همون بود
....
يعني 360 انقدر قدرت داشت ما نميدونستيم!!!البته خود مايكرو اَم نميدونست
يه نكته هست اينجا شايد خيلي جدي نباشه ولي تو گيم تريلرز وقتي GOW III رو سرچ كردم پايينه GOW نوشته بود Gears Of War 3 تاريخ رليز هم داشت Q4 2010!!!جالبه نه؟!

آخرین ویرایش:
کیفیت این ویدیو که خیلی پایین بود ولی عمرا این تریلر realtime نیست و فقط یه تبلیغه ولی متاسفانه یا خوشبختانه مثل اینکه گرز جدیدی در راهه ;)

اوف عجب چیزی بود لامذهب
فرخ دمت گرم :biggrin1: بر خلاف همه دوستان شدیدا دلم میخواد G.O.W 3 رو هرچه سریع تر ببینم.

اگر حالش داشتین:
http://208.117.236.71/watch?v=27fU1sSoYo0&feature=related
رو هم ببینید به نظرم جالبه!

??????
اين تريلر كه ما ديديم بيشتر شبيه انيميشنه هاي پيكسره
اگر اين GeOW 3 باشه كه Uncharted 2 و GOW III رسما بايد برن بوق بزنن
اون هيولايي كه تو اين تريلر بود خيلي شبيه يكي از هيولاهاي GeOW 2 بود يعني همون بود
....
يعني 360 انقدر قدرت داشت ما نميدونستيم!!!البته خود مايكرو اَم نميدونست
يه نكته هست اينجا شايد خيلي جدي نباشه ولي تو گيم تريلرز وقتي GOW III رو سرچ كردم پايينه GOW نوشته بود Gears Of War 3 تاريخ رليز هم داشت Q4 2010!!!جالبه نه؟!
حاجی، حالت خوبه!؟
معلوم که این تریلر از بازی نبود این فقط یک معرفی هست تقریبا تمام بازی ها این رو دارند.

آخرین ویرایش:
کیفیت تریلر که خوبه فقط اندازش کوچیکه . در مورد REAL TIME بودن هم که هیچ مدرکی نیست ولی از لحاظ منطقی خب اگه این یه نمایش باشه که قابلیت های جدید UE3 را نشون بده باید REAL TIME باشه به نظرتون یه شرکتی میاد با دموی CG قابلیت موتورش را نشون بده ؟!
این هیو لا از کجا پیداش شد

همین هیولا مربوط به بازی GEARS هست به همین خاطر میگن جو ویدئو هم که میگه !

آخرین ویرایش:
خب من یه لحظه سکوت ازتون میخوام و قبل از دیدن این تریلر چیزی نگید .
پست بالا را هم ویرایش کردم .
اگه این واقعا بخواد تو gears of war 3 پیاده بشه پیشرفت چه عرض کنم میشه نسل بعد !

http://208.117.236.71/watch?v=rW8VmTBBRoU
اخ قلبم-
فرخ چی کار کردی!

اگر چنین باشه!
وا ویلا لیلی:biggrin1::love:

چه جیزی تو ایت تریلر نصفه نیمه شما دیدید که میگید geow3 هست این هیو لا از کجا پیداش شد

حالا معلوم نیست حتما Geow3 باشه اما قطعا یک ویدئو از Geow بود اون هیولا هم تو نسخه قبلی بود و در اینکه این ویدئو مربوط به Geow هست شکی نیست

1191473643.jpg

اسم این هیولا Brumak است!
در اولین تریلر از Unreal Engine 3.0 هم از این هیولا استفاده شد تا قدرت موتورشون رو نشون بدن. اون زمان هنوز GeOW آنونس نشده بود!!

اسم این هیولا Brumak است!
در اولین تریلر از Unreal Engine 3.0 هم از این هیولا استفاده شد تا قدرت موتورشون رو نشون بدن. اون زمان هنوز GeOW آنونس نشده بود!!
که انونس شد:دی- اینم ره همون رو میره!!!!!!

آقا دقيقا داره اتفاقات 2008 ميوفته (حالا دقيقا كه نه ولي من ياد اون موقع افتادم).

ولي به نظر من احتمال زياد REAL TIME هست. منتظر انونس باشيد. به نظر من زياد دور نيست.

دوستان تاریخ این ویدئو برای 2 ماه پیش هست :دی خود Epic هم منتشرش نکرده ! دست سازه :دی (احتمالآ با UE3 و کمی تغییرات توسط یه آدم معمولی ساخته شده)

دوستان تاریخ این ویدئو برای 2 ماه پیش هست :دی خود Epic هم منتشرش نکرده ! دست سازه :دی (احتمالآ با UE3 و کمی تغییرات توسط یه آدم معمولی ساخته شده)
پس همه اش سرکاری بود؟! :دی بیچاره این چند نفری که کف کرده بودن تو این تاپیک! :دی

مال 26 فوریه است فکر کنم :biggrin1: یعنی 1 ماه هم نمیشه ! از کجا میگی دست سازه مدرک داری :biggrin1:
قرار هم نیست شرکتها حتما خودشون به صورت رسمی یه ویدئو را منتشر کنن . مثلا همین alan wake هی دزدکی ویدئو دارن ازش پخش میکنن :biggrin1: یا شات .
این اپدیت جدید که گفتن دقیقا داره این ویدئو را شبیه سازی میکنه ! مثلا گفتن درختها زیادی در یه جنگل و خرده سنگها که در ویدئو دیده میشه همچنین منظور از اون حباب ها مواج که دقیقا در این تریلر باران با گذاشتن پای این هیولا و پاشش اب که شاهد طبیعی بودن پاشش اب هستیم !
اتفاقا به نظر من این ویدئو حقیقیه چون بدجوری با گفته های kotaku هماهنگه !

مال 26 فوریه است فکر کنم :biggrin1: یعنی 1 ماه هم نمیشه ! از کجا میگی دست سازه مدرک داری :biggrin1:
فرخ برای 26 ژانویه هست :دی به نظرت اگه خود Epic این رو تهیه کرده بود , توی این دو ماه کسی خبردار نمیشد و فقط یه نفر توی youtube آپلود میکرد با 14 تا نظر ؟!
کلآ از این چیزا زیاده. مثلآ مپ های Counter Strike رو با این انجین بازسازی میکنن یا با CryEngine یه مرحله از Killzone 2 رو میسازن و ... یعنی با ابزاری که دارن دستشون برای ساخت همه چیز بازه ! الآن سرچ کنی Gears of War 3 Trailer ویدئوهای زیادی میاد !
حالا من 100% نمیگم fake هست ولی واقعآ بعیده واقعی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or