آپیدیت جدید UE3 و احتمال GEARS OF WAR دیگر

Gartall

کاربر سایت
خلاصه وار گذاشتم این خبر را که در kotaku بود مثل اینکه این نمایش عمومی نبوده و معدود کسانی موفق به دیدنش شدن .
یکم پیش هم که ترجمه کامل بود با قطعی برق کل نوشتهام رفت به باد که الان سریع خلاصه وار نوشتم براتون :biggrin1:

kotaku چیزهایی را که دیده و گفته را من میزارمش :

340x_340x_gears_2_linked.jpg

ایا GEARS دیگیری در کار هست ؟ سرنخ هایی همواره هست از آپدیت جدید UE3 که در GDC امسال به نمایش گذاشت و محتملا وجود GEAS OF WAR 3 هست .

امسال EPIC چیزهای جدید از آپدیت جدیدشون به نمایش گذاشت ما میتونیم بعضی این تغییرات را که در TECH DEMOS دیدیم را براتون بگیم .

در اولین دمو اون ها یه جنگل پر از درخت و تعدادی زیادی از خرده سنگها را به نمایش گذاشت که مکانا شباهت با UNCHARTED داشت که جزئیات با شکوه و تاثر گذاری را ارائه میده .

در دموی دیگری اونا یه چیزی حباب مانند ابکی را را نشون دادند که موج دار بود . نمایش سالهای گذشته از یه گوشت مکعب ماندی را که یادتون هست ؟

دیگر دمو EPIC طراحی یه شهر کامل را نشون میده که چطوری میتونن یه شهر بزرگ با بنای ها متفاوت و مختلف را در یه شهر بزرگ پر از جزئیات طراحی کنند .

ما با این شواهد حدس میزنیم که یه GEARS دیگه یا هر چیز دیگه توسط EPIC در حاله ساخته .

http://kotaku.com/5491401/gears-of-war-creators-new-tech-sure-to-inspire-sequel-guesswork

ویرایش :

این ویدئو الان توسط یکی از کاربرا برام پست شد مثل اینکه مربوط به نمایش GDC هست توصیه میشه نگاه کنید :
http://208.117.236.71/watch?v=rW8VmTBBRoU

ویرایش تصاویر اپدیت :

foliagedemoshot_01-w800.jpg

foliagedemoshot_02-w800.jpg

foliagedemoshot_03-w800.jpg

foliagedemoshot_04-w800.jpg

foliagedemoshot_05-w800.jpg

http://cache-08.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/03/foliagedemoshot_06-w800_01.jpg[/IMG

[IMG]http://cache-07.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/03/foliagedemoshot_08-w800.jpg

آخرین ویرایش:
فرخ من که گفتم تسلیمم ! چیزایی که باید می نوشتم رو هم نوشتم و دوستان خودشون میتونن تصمیم بگیرن. توی خود فوروم Epic وقتی ادمین میاد رسمآ میگه :
That video is from last year. It was used to demonstrate the cinematics for UDK.
و بعد پایینش مینویسه :
Greg Mitchell, the cinematic director for Gears of War 2, did the video. He's not only a super nice guy he is an awesome director.

یعنی حتی نام فردی که این ویدئو رو ساخته جناب آقای Greg Mitchell کارگردان صحنه های سینمایی GeoW 2 رو هم میگه , انقدر منطق دارن که دیگه بحث رو ادامه نمیدن.
صفحه اصلی اون ویدئو رو هم بهت نشون دادم که برای 4 ماه پیش هست و از 4 ماه قبل کسی چیزی در موردش نگفته بود چون همه چیز گویا و شفافه و نیازی به پیچوندن نداره.
فرخ مشکل تو اینه که همه چی رو قاطی میکنی. اگه بگن GeoW 3 این نسل نداریم ولی ساخته بشه , خیلی خیلی متفاوت هست با اینکه بگن این ویدئو برای چی بوده و 4 ماه پیش توی سایت رسمی گذاشته شده و دقیقآ نام سازنده ویدئو رو هم بگن.

راستی از کی تا حالا UE3 Demo از نسخه اصلیش و سازنده اصلیش بهتر درست میکنه اونهم نه بهتر ، خیلی بهتر..؟
در توضیحات UDK Cinematics که این ویدئو باهاش ساخته شده :
Post-processing effects such as fades, depth of field, bloom and color ******ing effects can be easily animated and fine-tuned for each camera shot.
High resolution frame-dumping allows for saving out pre-rendered source images to create cinematics that can be played back offline or converted to a standard video format.
یعنی 100 نوع پردازش بعد از ساخت ویدئو روش انجام میشه و حتی از عناصر Pre-Render شده برای بهتر شدن حس سینمایی استفاده میشه. انتظار که ندارین از نسخه اصلی پایین تر باشه ؟ همیشه این جور ویدئوها بهتر از نسخه اصلی به نظر میان.
این یکی از تصاویر GeoW 1 هست. تمامآ هم با انجین Unreal 3 ساخته شده ولی تفاوتش با خود GeoW 1,2 زمین تا آسمونه.
gearsofwar.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
فرخ من که گفتم تسلیمم !
برای شونه خالی کردن .
چیزایی که باید می نوشتم رو هم نوشتم و دوستان خودشون میتونن تصمیم بگیرن.
الحق که میتونن تصمیم بگیرن ! که من قبلا چی گفتم و تو چی گفتی داستانش را کاملا نوشتم !
توی خود فوروم Epic وقتی ادمین میاد رسمآ میگه :
That video is from last year. It was used to demonstrate the cinematics for UDK.
و بعد پایینش مینویسه :
Greg Mitchell, the cinematic director for Gears of War 2, did the video. He's not only a super nice guy he is an awesome director.

یعنی حتی نام فردی که این ویدئو رو ساخته جناب آقای Greg Mitchell کارگردان صحنه های سینمایی GeoW 2 رو هم میگه , انقدر منطق دارن که دیگه بحث رو ادامه نمیدن.
که آفرین! همینها حرف منو تائید میکنه که پس این ویدئو کار یه فرد ساده نبوده که توی youtube پخش بشه و کار یکی از افراد و میشه گفت همکارای اپیک بوده ! غیره اینه ؟
که اخرش هم میگه او یک کارگردان فوق العادست ! که تو نصف صحبتهام گفتم این ویدئو خیلی حرفه ایه .

صفحه اصلی اون ویدئو رو هم بهت نشون دادم که برای 4 ماه پیش هست و از 4 ماه قبل کسی چیزی در موردش نگفته بود چون همه چیز گویا و شفافه و نیازی به پیچوندن نداره.
که لینکش واقعا هیجا قبلا نبود! و کسی هم خبری نداشت حتی خودت . حتی تو youtube که قبلا 2 ماه پیش گذاشتن اشاره ای نشده بود بهش که الان داره صداش بلند میشه ! ولی همون video سینمایی که قبلا واسه ی معرفی gears2 به کار برده شد بود اینم یه نمونه از اون ویدئو هاست که صداش را در نمیارن چون که دلایلش را صفحه قبل گفتم .
ولی قبل از جواب دادن بهت یاداوری کنم من حرفی از 100 درصد مربوط بودن این ویدئو به gears3 نزدم که بخوای مچمو بگیری ! فقط مربوط به بروز رسانیه موتور بوده و شباهتش به این ویدئو و فیک نبودن ویدئو که توسط یه شخص ساده ساخته بشه .
ولی قبول کن وقتی چیزی لو میره شرکت مجبوره با هزار دلیل منطقی ازش شونه خالی کنه فقط بگه که gears of war در کار نیست که خودت هم میدونی هست .
فرخ مشکل تو اینه که همه چی رو قاطی میکنی. اگه بگن GeoW 3 این نسل نداریم ولی ساخته بشه , خیلی خیلی متفاوت هست با اینکه بگن این ویدئو برای چی بوده و 4 ماه پیش توی سایت رسمی گذاشته شده و دقیقآ نام سازنده ویدئو رو هم بگن.
چه جالب این یکی فرق میکنه . باشد !

اگر قراره به عنوان اعضای سایت بخونیم و تشخیص بدیم من فکر میکنم صحبتهای کاربر Dinosaur منطقی تر به نظر میاد و در مجموع فکر میکنم ادامه این بحث بی نتیجه باشه. ولی کلا از بحثتون استفاده کردیم، نظرات دو طرف نکات و دیدگاههای جالبی داشت.

یعنی منظور شما تمام این 6 صفحه این بوده که این ویدئو کار یه آدم حرفه‌ایه و الان اثبات شد و ما همه ضایع شدیم و به بهی الان ؟ :دی خیلی وقت خالی داری گویا

خُب فرخ، الان دقیقا چی رو میخوای بگی؟:دی یعنی منظور نهایی رو که میخوای برسونی بگو، چون من که آخر نفهمیدم!

فقط تو بخون :biggrin1:

باشه منظور نهاییم را میخوای بزار روشن کنم .

1:اول از همه افتخار میکنم حداقل واسه ی بازی سنتر که اولین سایت روی کره ی زمین بود که متوجه شباهت این ویدئو با تصاویر اپدیت شد :biggrin1: افرین به اون کاربری که اسمش را نمیبرم متوجه این ویدئو شده بود و افرین به خودم که برای اولین بار پستش کردم :biggrin1:

2:ثابت شد که این کار یه فرد ساده که به صورت fake هی تریلر تو youtube پخش کنه نبوده .
3:ثابت شد که این کار یکی از همکارای خود اپیک بوده Greg Mitchell که نام نشونی داشته و این ویدئو واقعا حرفه ای بوده .

تا الان 80% راه را رفتیم جلو .

4: این بحث و چیزهایی که اشاره کردم فقط نظر خودم نبوده الان تو فروم سایتهای فوق معتبر دارن این ویدئو را پیگیری میکنن و همه تو ذهنشون دارن این چیزه پیگیری میکنن.
game spot
http://www.gamespot.com/xbox360/action/gearsofwar2/show_msgs.php?topic_id=m-1-53904184&pid=938611
epicgames
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=720960
giantbomb
http://www.giantbomb.com/gears-of-war/62-565/new-unreal-engine-gears-of-war-3-tech-demo/35-394093/
gamekicker
http://www.gamekicker.com/Gaming-News/Gears-of-War-3-Tech-Demo/related_links
play.tm
http://play.tm/wire/3377524/gears-of-war-3-tech-demo/
gametrailers
http://www.gametrailers.com/user-movie/gears-of-war-3-tech-demo/341742
pcgames.de
http://www.pcgames.de/aid,705667/Ge...r-Unreal-Engine-3-auf-Youtube-aufgetaucht/PC/

اینا ثابت میکنن که پس ویدئوی 2 ماه پیش اونقدرها بیخود نبوده که 13 تا نظر داشته باشه و مهم بوده و درسی بشه که از این به بعد وقتی دیدن چیزی فقط چندتا نظر داره نخوان اون را پوچ و تو خالی کنن :biggrin1:

هرچند این ویدئو از طرف اپیک داره رد میشه و بسیار منطقی هم هست به خاطر ایجاد جنجال و ......
ولی خیلی ها معتقد هستند مثل خودم که این ویدئو در واقع یه ویدئو تکنیکال بوده مثل سایتهای معتبری که بالا لینک دادم ! تا قابلیت های جدید موتور بروزشون را نشون بده به خاطر شباهت هایی که این ویدئو با تصاویر اپدیت داره . یعنی خلاصه وار ویدئو = جنگل , پوشش گیاهی و مدلینگ , آب .... تصاویر آپدیت = جنگل , پوشش گیاهی و مدلینگ , آب . حالا چه 4 ماه چه 2 ماه چه 1 سال پیش ! ...............حتی 4 ماه پیش که ساخته علتش چیه ؟ و وجود brumak که دلیل بر وجود gears of war که هیچ شکی نیست !

خیلی ها بنظرم مخالفن که gears of war 3 نمیتونه چنین گرافیکی داشته باشه که همین تصاویر که real time باشند که باید باشه تمام شک ها را از بین میبره . مطمئنم از نصف بیشتر مخالفت ها فقط به خاطر این یه دونه بنده که گفتم ! حالا خد را شکر که اپیک اومد یه چیزی گفت که به سود اینا تموم شد وگرنه با این همه خبر اینا میخواستنم چی بگن ؟:biggrin1:
همین تصویر برای من کافیه فقط من راضی نیستم که این رنگ بندی را در عنوان بعدیه gears ببینم چون به جوش اصلا نمیاد !
500x_foliagedemoshot_01-w800.jpg

اول اخرش سر و کله شدن با مدیر انجمن اینه :biggrin1: البته حق هم دارن نباید کم بیارن فقط اخرش شانس اورد که اپیک یه چیزی گفت وگرنه که کار اپیک هم فقط شونه خالی کردن نه چیزه دیگه .

من نمیدونم چرا نمیتونم خودم رو کنترل کنم و با تو یک نفر کلنجار نرم ولی بزا منم یه سری فکت‌هایی رو برات روشن کنم

1- آفرین گلم
2- احسنتم... احسنتم... نوبل میدیم بهتون
3- این همون مورد دوت نشد ؟

تا الان 80 درصد راه رو کجات اومدی؟ کدوم راه؟ جریان چیه؟ خودت رو مسخره کردی یا کاربرای سایت رو ؟! دل‌شادی؟ خجسته‌ای؟

4- پروفسور بالتازار، مظهر درک و سطح آکادمیک علمی،‌ پی‌اچ‌دی تحلیل و بررسی،‌ غیب‌گو؛ منظورت از سایت‌های معتبر فروم‌هاشونه؟ چون خیلی نامعتبرتر از هر وبلاگی به نظر میان :laughing: :laughing:

بعد من الان مساله رو جوری که تو داری تعریف میکنی تشریح می‌کنم،‌ اگر کسی گرفت قضیه رو لطف کنه مفصلا برای بنده و بقیه کسایی که دارن از خنده پاره میشن تشریح کنه.

اپیک میاد تکنیکال ویدئوی آپدیت جدیدشو، چهارماه قبل از اینکه حتی رونمایی کنه از این آپدیت منتشر میکنه، یا لو میره. و این ماجرا اصلا سر و صدا نمیکنه،‌ در حالی‌که اگه مارکوس خان فشار باد معدش بالا و پایین بشه همه دنیا رو خبرش میگیره. بعد برای ماست مالی میاد یه کاری میکنه. که هنوز درست توضیح ندادی چیکار میکنه. و در نهایت تو خوشحالی که این ویدئو رو کارگردان بازی ساخته ؟! :huh:

خود اپیک برات روشن کرده که جریان این ویدئو چیه، کسی هم نگفته دنده جنگی نمیتونه این گرافیک رو داشته باشه که تو از حالا سنگر گرفتی برا خودت نارنجکم پرت میکنی... قبول کردن اشتباه انقدر سخت نیست که بخاطرش آدم مسخره یک کامیونیتی (و در صورت ترجمه شدن حرفات) همه کامیونیتی‌های گیم بشه :)

فرخ واقعآ فکر نمیکردم انقدر بی منطق و یه دنده باشی. حساب دیگه ای روت باز کرده بودم. این تاپیک هم هست و پستهای من و تو توش وجود داره و بقیه میتونن تصمیم منطقی رو بگیرن.
این اولین پست تو بعد از نوشته من بود :
قرار هم نیست شرکتها حتما خودشون به صورت رسمی یه ویدئو را منتشر کنن . مثلا همین alan wake هی دزدکی ویدئو دارن ازش پخش میکنن :biggrin1: یا شات .
بعد وقتی لینک رسمی که برای 4 ماه پیش هست رو برات میارم جواب میدی :
که لینکش واقعا هیجا قبلا نبود! و کسی هم خبری نداشت حتی خودت .
یعنی انقدر راحت به خاطر یه دنده بودن خودت میای شرکت Epic رو اون سابقه میبری زیر سوال و میگی که لینکش قبلآ نبوده. لینکش بوده ولی من و تو ندیده بودیمش چون این ویدئو رو مطرح نکرده بودی که من بگردم لینک رو پیدا کنم.

یه بار میای میگی :
من در نهایت نمیگم حتمیه ولی تا خود اپیک نیاد تکذیب نکنه یعنی واقعیه .
بعد وقتی برات صحبت رسمی Epic رو در این مورد میارم میگی :
لابد انتظار داری اپیک بیاد مهر تائید بزنه که این ویدئو راسته و و جود Brumak را تائید کنه و بگه اره GEARS OF WAR 3 میاد ؟ واقعا نمیدونم چرا اینهمه سطحی داری فکر میکنی ؟
دوستان پیش خودشون میتونن فکر کنن این چه معنی ای غیر از سفسطه داره. دنبال اعلام رسمی Epic میگردی , وقتی رسمآ اعلام میکنه میگی قبول نیست.

1:اول از همه افتخار میکنم حداقل واسه ی بازی سنتر که اولین سایت روی کره ی زمین بود که متوجه شباهت این ویدئو با تصاویر اپدیت شد :biggrin1: افرین به اون کاربری که اسمش را نمیبرم متوجه این ویدئو شده بود و افرین به خودم که برای اولین بار پستش کردم :biggrin1:
توی PM هم بهت گفتم و توی این صحبت خود Epic هم ثابت شد که این جور چیزها مثل گل و گیاه توی ادیتور UE3 وجود داره و توی ویدئو هم به خاطر استفاده از این ادیتور از اونها استفاده شده. هر دفعه انجین پیشرفت میکنه نیازی نیست گل و گیاه جدید بهش اضافه بشه. همون قبلی ها با بهبود گرافیکی میتونه به کار بره.
2:ثابت شد که این کار یه فرد ساده که به صورت fake هی تریلر تو youtube پخش کنه نبوده .
جالبه این وسط همه حرفهای من درست از آب در اومد :
1. این ویدئو هیچ ربطی به GeoW 3 نداره.
2. این ویدئو ربطی به ویرایش جدید UE3 نداره.
3. این ویدئو با ادیتور قبلی UE3 ساخته شده.
فقط این وسط من نوشتم یه فرد معمولی این رو ساخته ولی به جاش مشخص شد که یکی از اعضای Epic ساخته. من گفتم میشه بعدآ به ویدئو خیلی چیزها اضافه کرد که اون هم با ویژگی های UDK Cinematics ثابت شد.
3:ثابت شد که این کار یکی از همکارای خود اپیک بوده Greg Mitchell که نام نشونی داشته و این ویدئو واقعا حرفه ای بوده .
همون 2 هست.

4: این بحث و چیزهایی که اشاره کردم فقط نظر خودم نبوده الان تو فروم سایتهای فوق معتبر دارن این ویدئو را پیگیری میکنن و همه تو ذهنشون دارن این چیزه پیگیری میکنن.
GameSpot :
یه نفر نوشته چند تا عکس از ویرایش جدیدش دیدم. در این مورد که مشکلی نیست ولی بعدش یکی جواب داده :
First video isn't from Gears 3, one look at the comments will tell you that.
این از Gamespot

epic games :
یه نفر نوشته من ویدئو رو دیدم ولی نفر پایینی گفته برو به این لینک. وقتی هم توی لینک میره دقیقآ همون حرفهای من هست که ادمین Epic گفته.
این از epic games

gamekicker که رسمآ تا حالا اسمش رو نشنیدم.

giantbomb
برای این ویدئوی خفن (به قول شما) توی همچین سایت معروفی فقط 10 تا نظر داده شده. خیلی جالبه نه ؟

play.tm
از خودش چیزی نداره و لینک کرده به همون gamekicker

gametrailers
الآن میتونی یه ویدئو از زمین خوردن اسب آبی بسازی و بذاری توی قسمت user movies این سایت. اون وقت رسمیت پیدا میکنه ؟

pcgames.de
این هم یه سایت ناشناخته آلمانی که حتی نمیشه زبونش رو فهمید.

اینا ثابت میکنن که پس ویدئوی 2 ماه پیش اونقدرها بیخود نبوده که 13 تا نظر داشته باشه و مهم بوده و درسی بشه که از این به بعد وقتی دیدن چیزی فقط چندتا نظر داره نخوان اون را پوچ و تو خالی کنن :biggrin1:
تک تک لینکهات رو تحلیل کردم. ولی مطمئنم دوباره 1000 تا سرچ میکنی تا چند تا وبلاگ درپیت پیدا کنی.
برام جالبه که تو حرفه ای ترین فوروم دنیا مثل NeoGaf رو ول میکنی (فورومی که فقط با 4,5 صفحه که 90% هم در مورد عکسها بود چیز خاصی در مورد ویدئو نگفتن چون منطق داشتن) فوروم خود Epic رو ول میکنی و حرف ادمینش رو میبری زیر سوال و میگی صفحه UDK Cinematics از قبل نبوده و تازه درست شده , اون وقت میگردی چند تا فوروم دیگه که اکثرشون تعداد پستهاش 10 تا هم نمیشه رو پیدا میکنی و بهشون میگی حرفه ای.

هرچند این ویدئو از طرف اپیک داره رد میشه و بسیار منطقی هم هست به خاطر ایجاد جنجال و ......
ولی خیلی ها معتقد هستند مثل خودم که این ویدئو در واقع یه ویدئو تکنیکال بوده مثل سایتهای معتبری که بالا لینک دادم ! تا قابلیت های جدید موتور بروزشون را نشون بده به خاطر شباهت هایی که این ویدئو با تصاویر اپدیت داره . یعنی خلاصه وار ویدئو = جنگل , پوشش گیاهی و مدلینگ , آب .... تصاویر آپدیت = جنگل , پوشش گیاهی و مدلینگ , آب . حالا چه 4 ماه چه 2 ماه چه 1 سال پیش ! ...............حتی 4 ماه پیش که ساخته علتش چیه ؟ و وجود brumak که دلیل بر وجود gears of war که هیچ شکی نیست !
بله اگه Epic چیزی نگه یعنی ویدئو حقیقت داره و اگه Epic رد کنه هم یعنی حقیقت داره. آش کشک خاله هست دیگه. بخوری پاته نخوری پاته. جالبه.
علت وجود Brumak توی ویدئو چیه ؟
جواب : در حال حاضر معروف ترین بازی Epic چیه ؟ مسلمآ GeoW . یکی از اولین علامتها و مهم ترین علامتهای این سری چیه ؟ Brumak . حالا میخوای برات یه مرغ نشون بدن که داره توی آب شنا میکنه ؟ میخوای هواپیمای F 22 نشون بدن ؟
در مورد شباهت های ویدئو با عکسها . همون طور که گفتم اگه یه نگاه به مرحله بارونی GeoW 1 بندازی , شباهتهای خیلی بیشتری با ویدئو میبینی تا عکسها. محیط بارونی (که توی عکسها نیست) رعد و برق (که توی عکسها نیست) نور افکن (که توی عکسها نیست) و حالت درختها همگی شباهت زیادی به اون مرحله داره. مدلینگ آب ؟ مدلینگ آب که توی ویرایش قبلی UE3 هم نمایش داده شد و بهبود پیدا کرده بود (همونجایی که مارکوس توی آب راه میرفت)
جالبه از یه طرف میگی به خاطر جنگل و درخت و آب به عکسها شبیه هست , ولی از یه طرف نبود Brumak توی عکسها , نبود بناهای تاریخی توی ویدئو و خیلی چیزهای دیگه به چشمت نمیاد.

خیلی ها بنظرم مخالفن که gears of war 3 نمیتونه چنین گرافیکی داشته باشه که همین تصاویر که real time باشند که باید باشه تمام شک ها را از بین میبره . مطمئنم از نصف بیشتر مخالفت ها فقط به خاطر این یه دونه بنده که گفتم ! حالا خد را شکر که اپیک اومد یه چیزی گفت که به سود اینا تموم شد وگرنه با این همه خبر اینا میخواستنم چی بگن ؟:biggrin1:
همین تصویر برای من کافیه فقط من راضی نیستم که این رنگ بندی را در عنوان بعدیه gears ببینم چون به جوش اصلا نمیاد !
به شخصه همچین نظری ندارم و برام هم فرقی نمیکنه GeoW 3 گرافیک این عکسها رو داشته باشه یا نه. اگه تو این طور فکر میکنی مشکل از جای دیگه ای هست.

اول اخرش سر و کله شدن با مدیر انجمن اینه :biggrin1: البته حق هم دارن نباید کم بیارن فقط اخرش شانس اورد که اپیک یه چیزی گفت وگرنه که کار اپیک هم فقط شونه خالی کردن نه چیزه دیگه .
الآن میفهمم این همه مدت چقدر بیکار بودم که اون همه PM با هم رد و بدل کردیم. ایشالله دیگه این کار رو ادامه نمیدم چون منطق ندارم و فقط تو منطق داری ...

بعضی از دوستان هم گویا کلآ قضیه رو یه جور دیگه تفسیر کردن. یعنی مثلآ توی E3 اگه GeoW 3 معرفی بشه و یه Brumak هم داشته باشه و توی جنگل باشه , میان میگن دیدی ویدئو درست بود. امیدوارم همچین طرز تفکری نداشته باشین.

آخرین ویرایش:
آریا به خاطر اینکه تو خیلی منطقی هستی و من بی منطق این اخرین پست من خواهد بود و دیدم که عینا رفتی حرفهای پست خصوصی را نقل قول میکنی . اگه من بخوام اشتباهات زیاد تو را هم نقل قول کنم و این تاپیک و بحثش تمومی نداره .

دقیقا این پستت یه تکرار مکرر بود برام( باز حرف اپیک باز چندتا عدد پست در فرومها و.........)من جوابش را دقیقا در پستهای قبلیم دادم و همونها را میتونی دوباره چک کنی .
ولی یاداوری میکنم من نگفتم Gears of war3 حتما هست . من برات علت تکذیب epic را برات گفتم . من برات نمونه تصاویر اوردم که چقدر شبیه هم هستند و چطور ممکنه این همه شباهت بینوشون باشه و ......
بالاخره انتظارم هم بیشتر از این نبود وقتی میتونید حرف هزار سایت معتبر را چی ها میگن و چه چیزهایی را انتخاب میکنن و چه امتیازهایی میدم و بزرگان چه چیزهایی میگن و..... را به راحتی محکوم کنید این جلوش پیشکشه !
منم ازت اصلا انتظار نداشتم که پستها را اینطوری آنالیز کنی .
بالاخره 6 صفحه تاپیک رفته جلو و همه هم میتونن اون چیزهایی که من نوشتم و تو نوشتی را مطالعه ی دقیق بکنن من در حد توان خواستم منطقی بیام جلو ولی خب در نهایت من شدم بی منطق و شما منطقی همینطوریش هم من قبول دارم .
از این پست به بعد هیچ انتظاری ازم نداشته باش که جوابت را بدم چون اخرین پست منه .
بحث را میزارم کنار و موفق باشی

آخه موضوع اینجاست که اگر GeOW 3 توی E3 معرفی بشه ( که احتمالش هم زیاده ) ، بیچاره ت میکنن آریا جون :biggrin1: هر چند هیچ ربطی به این تاپیک و این ویدئو و ... نداره ، ولی به هر حال میدونی که ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or