فرخ واقعآ فکر نمیکردم انقدر بی منطق و یه دنده باشی. حساب دیگه ای روت باز کرده بودم. این تاپیک هم هست و پستهای من و تو توش وجود داره و بقیه میتونن تصمیم منطقی رو بگیرن.
این اولین پست تو بعد از نوشته من بود :
قرار هم نیست شرکتها حتما خودشون به صورت رسمی یه ویدئو را منتشر کنن . مثلا همین alan wake هی دزدکی ویدئو دارن ازش پخش میکنن :biggrin1: یا شات .
بعد وقتی لینک رسمی که برای 4 ماه پیش هست رو برات میارم جواب میدی :
که لینکش واقعا هیجا قبلا نبود! و کسی هم خبری نداشت حتی خودت .
یعنی انقدر راحت به خاطر یه دنده بودن خودت میای شرکت Epic رو اون سابقه میبری زیر سوال و میگی که لینکش قبلآ نبوده. لینکش بوده ولی من و تو ندیده بودیمش چون این ویدئو رو مطرح نکرده بودی که من بگردم لینک رو پیدا کنم.
یه بار میای میگی :
من در نهایت نمیگم حتمیه ولی تا خود اپیک نیاد تکذیب نکنه یعنی واقعیه .
بعد وقتی برات صحبت رسمی Epic رو در این مورد میارم میگی :
لابد انتظار داری اپیک بیاد مهر تائید بزنه که این ویدئو راسته و و جود Brumak را تائید کنه و بگه اره GEARS OF WAR 3 میاد ؟ واقعا نمیدونم چرا اینهمه سطحی داری فکر میکنی ؟
دوستان پیش خودشون میتونن فکر کنن این چه معنی ای غیر از سفسطه داره. دنبال اعلام رسمی Epic میگردی , وقتی رسمآ اعلام میکنه میگی قبول نیست.
1:اول از همه افتخار میکنم حداقل واسه ی بازی سنتر که اولین سایت روی کره ی زمین بود که متوجه شباهت این ویدئو با تصاویر اپدیت شد :biggrin1: افرین به اون کاربری که اسمش را نمیبرم متوجه این ویدئو شده بود و افرین به خودم که برای اولین بار پستش کردم :biggrin1:
توی PM هم بهت گفتم و توی این صحبت خود Epic هم ثابت شد که این جور چیزها مثل گل و گیاه توی ادیتور UE3 وجود داره و توی ویدئو هم به خاطر استفاده از این ادیتور از اونها استفاده شده. هر دفعه انجین پیشرفت میکنه نیازی نیست گل و گیاه جدید بهش اضافه بشه. همون قبلی ها با بهبود گرافیکی میتونه به کار بره.
2:ثابت شد که این کار یه فرد ساده که به صورت fake هی تریلر تو youtube پخش کنه نبوده .
جالبه این وسط همه حرفهای من درست از آب در اومد :
1. این ویدئو هیچ ربطی به GeoW 3 نداره.
2. این ویدئو ربطی به ویرایش جدید UE3 نداره.
3. این ویدئو با ادیتور قبلی UE3 ساخته شده.
فقط این وسط من نوشتم یه فرد معمولی این رو ساخته ولی به جاش مشخص شد که یکی از اعضای Epic ساخته. من گفتم میشه بعدآ به ویدئو خیلی چیزها اضافه کرد که اون هم با ویژگی های UDK Cinematics ثابت شد.
3:ثابت شد که این کار یکی از همکارای خود اپیک بوده Greg Mitchell که نام نشونی داشته و این ویدئو واقعا حرفه ای بوده .
همون 2 هست.
4: این بحث و چیزهایی که اشاره کردم فقط نظر خودم نبوده الان تو فروم سایتهای فوق معتبر دارن این ویدئو را پیگیری میکنن و همه تو ذهنشون دارن این چیزه پیگیری میکنن.
GameSpot :
یه نفر نوشته چند تا عکس از ویرایش جدیدش دیدم. در این مورد که مشکلی نیست ولی بعدش یکی جواب داده :
First video isn't from Gears 3, one look at the comments will tell you that.
این از Gamespot
epic games :
یه نفر نوشته من ویدئو رو دیدم ولی نفر پایینی گفته برو به این لینک. وقتی هم توی لینک میره دقیقآ همون حرفهای من هست که ادمین Epic گفته.
این از epic games
gamekicker که رسمآ تا حالا اسمش رو نشنیدم.
giantbomb
برای این ویدئوی خفن (به قول شما) توی همچین سایت معروفی فقط 10 تا نظر داده شده. خیلی جالبه نه ؟
play.tm
از خودش چیزی نداره و لینک کرده به همون gamekicker
gametrailers
الآن میتونی یه ویدئو از زمین خوردن اسب آبی بسازی و بذاری توی قسمت user movies این سایت. اون وقت رسمیت پیدا میکنه ؟
pcgames.de
این هم یه سایت ناشناخته آلمانی که حتی نمیشه زبونش رو فهمید.
اینا ثابت میکنن که پس ویدئوی 2 ماه پیش اونقدرها بیخود نبوده که 13 تا نظر داشته باشه و مهم بوده و درسی بشه که از این به بعد وقتی دیدن چیزی فقط چندتا نظر داره نخوان اون را پوچ و تو خالی کنن :biggrin1:
تک تک لینکهات رو تحلیل کردم. ولی مطمئنم دوباره 1000 تا سرچ میکنی تا چند تا وبلاگ درپیت پیدا کنی.
برام جالبه که تو حرفه ای ترین فوروم دنیا مثل NeoGaf رو ول میکنی (فورومی که فقط با 4,5 صفحه که 90% هم در مورد عکسها بود چیز خاصی در مورد ویدئو نگفتن چون منطق داشتن) فوروم خود Epic رو ول میکنی و حرف ادمینش رو میبری زیر سوال و میگی صفحه UDK Cinematics از قبل نبوده و تازه درست شده , اون وقت میگردی چند تا فوروم دیگه که اکثرشون تعداد پستهاش 10 تا هم نمیشه رو پیدا میکنی و بهشون میگی حرفه ای.
هرچند این ویدئو از طرف اپیک داره رد میشه و بسیار منطقی هم هست به خاطر ایجاد جنجال و ......
ولی خیلی ها معتقد هستند مثل خودم که این ویدئو در واقع یه ویدئو تکنیکال بوده مثل سایتهای معتبری که بالا لینک دادم ! تا قابلیت های جدید موتور بروزشون را نشون بده به خاطر شباهت هایی که این ویدئو با تصاویر اپدیت داره . یعنی خلاصه وار ویدئو = جنگل , پوشش گیاهی و مدلینگ , آب .... تصاویر آپدیت = جنگل , پوشش گیاهی و مدلینگ , آب . حالا چه 4 ماه چه 2 ماه چه 1 سال پیش ! ...............حتی 4 ماه پیش که ساخته علتش چیه ؟ و وجود brumak که دلیل بر وجود gears of war که هیچ شکی نیست !
بله اگه Epic چیزی نگه یعنی ویدئو حقیقت داره و اگه Epic رد کنه هم یعنی حقیقت داره. آش کشک خاله هست دیگه. بخوری پاته نخوری پاته. جالبه.
علت وجود Brumak توی ویدئو چیه ؟
جواب : در حال حاضر معروف ترین بازی Epic چیه ؟ مسلمآ GeoW . یکی از اولین علامتها و مهم ترین علامتهای این سری چیه ؟ Brumak . حالا میخوای برات یه مرغ نشون بدن که داره توی آب شنا میکنه ؟ میخوای هواپیمای F 22 نشون بدن ؟
در مورد شباهت های ویدئو با عکسها . همون طور که گفتم اگه یه نگاه به مرحله بارونی GeoW 1 بندازی , شباهتهای خیلی بیشتری با ویدئو میبینی تا عکسها. محیط بارونی (که توی عکسها نیست) رعد و برق (که توی عکسها نیست) نور افکن (که توی عکسها نیست) و حالت درختها همگی شباهت زیادی به اون مرحله داره. مدلینگ آب ؟ مدلینگ آب که توی ویرایش قبلی UE3 هم نمایش داده شد و بهبود پیدا کرده بود (همونجایی که مارکوس توی آب راه میرفت)
جالبه از یه طرف میگی به خاطر جنگل و درخت و آب به عکسها شبیه هست , ولی از یه طرف نبود Brumak توی عکسها , نبود بناهای تاریخی توی ویدئو و خیلی چیزهای دیگه به چشمت نمیاد.
خیلی ها بنظرم مخالفن که gears of war 3 نمیتونه چنین گرافیکی داشته باشه که همین تصاویر که real time باشند که باید باشه تمام شک ها را از بین میبره . مطمئنم از نصف بیشتر مخالفت ها فقط به خاطر این یه دونه بنده که گفتم ! حالا خد را شکر که اپیک اومد یه چیزی گفت که به سود اینا تموم شد وگرنه با این همه خبر اینا میخواستنم چی بگن ؟:biggrin1:
همین تصویر برای من کافیه فقط من راضی نیستم که این رنگ بندی را در عنوان بعدیه gears ببینم چون به جوش اصلا نمیاد !
به شخصه همچین نظری ندارم و برام هم فرقی نمیکنه GeoW 3 گرافیک این عکسها رو داشته باشه یا نه. اگه تو این طور فکر میکنی مشکل از جای دیگه ای هست.
اول اخرش سر و کله شدن با مدیر انجمن اینه :biggrin1: البته حق هم دارن نباید کم بیارن فقط اخرش شانس اورد که اپیک یه چیزی گفت وگرنه که کار اپیک هم فقط شونه خالی کردن نه چیزه دیگه .
الآن میفهمم این همه مدت چقدر بیکار بودم که اون همه PM با هم رد و بدل کردیم. ایشالله دیگه این کار رو ادامه نمیدم چون منطق ندارم و فقط تو منطق داری ...
بعضی از دوستان هم گویا کلآ قضیه رو یه جور دیگه تفسیر کردن. یعنی مثلآ توی E3 اگه GeoW 3 معرفی بشه و یه Brumak هم داشته باشه و توی جنگل باشه , میان میگن دیدی ویدئو درست بود. امیدوارم همچین طرز تفکری نداشته باشین.