آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان اگه بازیهای ارکید میخواست اجرا بشه!قبل تر هم اجرا میشد!چون کابل اتصال به هارد تو دنیا پر بوده!
پس فکر نکنم امکانش باشه!

ببخشید که این سوال رو میپرسم
میشه کل پروفایل رو از روی دستگاه ارکید ریخت تو فلش بعدش به زنی به یه کنسول دیگه بعد با پروفایلی که تو فلشه(یعنی ارکیدیه)با گیم اسکور و سیو های اون بازی کرد؟؟
راهی نیست؟؟

آقا یکی یک آپدیت درست و حسابی برای آپدیت آفلاین بذاره که نه این آواتارها بپره و نه اینکه مشکلات دیگه ای پیش بیاد و عین آدم USB هارو بخونه و برای دستگاه های کپی خور هم مشکلی نداشته باشه.
طرز ریختنش رو هم برای ما که تاحالا ایکس باکس رو خودمون آپدیت نکردیم بگه.
باتشکر.

برو بچ دلتون رو صابون نزنین چون که فلش یکجورایی قفل میشه و هیچی نمیتونین روش بریزین !

برو بچ دلتون رو صابون نزنین چون که فلش یکجورایی قفل میشه و هیچی نمیتونین روش بریزین !

کجاش قفل میشه !!!!
الان میشه تم و دمو و بازی ارکید (البته فول نباید باشه) و.. روی فلش ریخت !!!!
یه خبرایی هم هست که احتمال داره بعدا با برنامه های جدید بشه کاری های دیگه هم با فلش کرد و...

دوستان یه سوال دارم: (شاید خنده دار باشه:laughing:)
من آپدیت 8 مگی رو دانلود کردم و قبل از این هم آپدیت قبلی (آگوست) رو با آواتار دانلود کرده بودم ولی تو کنسول نریختم. میخوام بدونم میشه فایل های آواتار آپدیت قبلی رو با آپدیت جدید قاطی کنم بعد آپدیت کنم آواتارم بیاد؟:biggrin1:
دلم براش تنگ شده.:biggrin1:

دوستان یه سوال دارم: (شاید خنده دار باشه:laughing:)
من آپدیت 8 مگی رو دانلود کردم و قبل از این هم آپدیت قبلی (آگوست) رو با آواتار دانلود کرده بودم ولی تو کنسول نریختم. میخوام بدونم میشه فایل های آواتار آپدیت قبلی رو با آپدیت جدید قاطی کنم بعد آپدیت کنم آواتارم بیاد؟:biggrin1:
دلم براش تنگ شده.:biggrin1:

تو این آپدیت آخری رو + آواتارش دانلود کن بعد نصبش کن ، اگه هم قبلش هارد و مموریتو فرمت نکردی با نصب این آپدیت آواتارت بر میگرده !

منظور من اینه که اگر تا حالا بن نشده باشی بعدا بن بشی هاردت بن نمی شه دیگه؟
اگر سال 2009 بن شده باشی شما هارد کنسولت لاک شده و قابلیت ریختن بازی روش رو از دست دادی وقتی که این اپدیت رو میریزی رو کنسول هارد شما انلاک میشه و این قابلیت دوباره بهش برمیگرده...
همین.

اقا من این اپدیتو دیروز از لایو گرفتم هی اولاش ارور میداد و اپدیت نمیکرد منم بهش گیر دادم اخر اپدیتش کرد واسه من که مشکلی نداره همه بازی ها هم میاد.من ارکیدم

دوستان میشه یه بنده خدایی ما رو راهنمایی کنه

که من با این برنامهXtaf_Release_Gui_004 بازی ارکید ریختم تو دستگاه

ولی تم Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Premium Theme ریختم تو فلش و وقتی فلش رو میزارم تو دستگاه عکس ایکون تم میاد (تو خود هارد هم کپی کردم ) ولی وقتی تو قسمت change theme میرم و این تم که به اسم ARG Theme#1 هست رو انتخاب میکنم چیزی نمیاد
(همون تم قبلی میاد ):confused::confused:

میشه یکی بگه چرا این جوری:confused:

ولی تم Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Premium Theme ریختم تو فلش و وقتی فلش رو میزارم تو دستگاه عکس ایکون تم میاد (تو خود هارد هم کپی کردم ) ولی وقتی تو قسمت change theme میرم و این تم که به اسم ARG Theme#1 هست رو انتخاب میکنم چیزی نمیاد
(همون تم قبلی میاد ):confused::confused:
من فکر کنم این تم مشکل داره چون برای منم همین مشکل رو داشت

دوستان کسی تونسته این تم Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Premium Theme رو تو دستگاهش اجرا کنه:confused:

میگم ربطی به مدل و فریمور دستگاه داره:confused:

دستگاه من درایوش لایتونه و فریمورش نونستلس

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or