آپدیت تابستان 403

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امیدوارم قابلیت های جدیدی هم به سایت اضافه کنین و دست کاربرا تو بخش نظرات باز تر بشه
و کاش میشد قابلیتی اضافه کنین که هر پست ریپلای خاص خودش رو داشت تا بحث های شخصی یا نچندان عمومی تو یه نظر باشن و هر نظر بصورت یه پست ارسال نشه

هم اون هم بازینما خیلی قالب های خشگلی داشتن. حیف و هزارحیف.
یادش بخیر واقعا. اینجا تازه 2 ماه بود بازینما فعالیتشو شروع کرده بود و تقریبا همه ی قشرها میتونستن به کنسول و گیم و تی وی خوب دسترسی داشته باشن ...

واقعا دلم واسه اون روزا تنگ شده.

2024-07-08_15-13-44.jpg

من اینو رفتم سال های ۲۰۱۲-۱۳ که ویبولتین ۴ بود اون موقع رو من خیلی دوست دارم و بنظرم اوج فروم ها همون زمان بود :D
متاسفانه قالب مشکی نارنجی رو نتونستم بیارم ولی همون قالب پیشفرض آبی سفید هم برام نوستالژی بود.

تشکر.

• Like
Reactions: Mostafa CJ
این قسمت نوتیفیکیشن ها همون اول که صفحه بازیسنتر لود میشه اون شماره ش(badge؟) میاد. بعد سریع میره. بعد یه صفحه دیگه باز میکنم کامل درست میشه. با دو تا براوزر تست کردم همینطوری بود

سلام و عرض ادب و تشکر بابت آپدیت
شدیدا منتظر لیست تغییرات + تم دارک و اضافه شدن شماره گذاری صفحات به بخش بالایی تاپیک توی نسخه موبایل هستم.

اگر که دیس لایک هم به لیست ری اکشن ها اضافه بشه که بهتر میشه 🙌

سلام به همه

چون بازگشت قالب ها 1 هفته‌ای حداقل زمان نیاز داره ویژگی های جدید رو کم کم همین جا لیست میکنم.

یکی از امکانات جدید امکان ورود به انجمن با Passkey یا کلید عبور هستش. میتونید مثل خیلی از app ها به جای پسورد اثر انگشت تعریف کنید و سریع لاگین بشید
https://forum.bazicenter.com/account/security

روی "افزودن کلید عبور" کلیک کنید و کلید رو تعریف کنید.

دمتون گرم که این انجمن رو زنده نگه و پویا نگه می‌دارید .تو این سالها خیلی چیزها کنارهم از دوستامون یاد گرفتیم
منتظر این بروز رسانی هستیم.
خونه اول گیمرهای ایرانی همینجاست شبکه های اجتماعی بدرد ما پیرمردها نمیخوره بس که شلوغ و سطحیه :D .
پاینده و پیروز باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or