آپدیت تابستان 403

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در کل به نظرم اون قالب قبلی خیلی شکیل تر و قشنگ تر بود و انجمن رو پُر محتوا تر نشون میداد. این قالب فعلی انگار همه چیزش همینجوری الکی سر هم بندی شده و خیلی جاها مشکل ناترازی و نامتقارن بودن وجود داره.

بازی سنتر فقط این ورژن 👇 نهایتا نسخه ی بعدیش. بقیه ی قالب ها هیچوقت نتونستن به قالب های قدیمی برسن.

bc-old.jpg

بخش آمار کاربرا زیر پستا، چیز جالبی بود حداقل تو ایونتا که ببینیم چه خبره
و این کوچیک شدن آواتار یه مزیتی که داره، اندازه هر پست کم شده و هر صفحه پست بیشتری میتونه بگیره.
البته کنار عکس آواتار یچیزی حالت قاب درست میشد یا عکس یکم مستطیلی میشد، جالبتر میشد.
___
یکم شبیه پرشین تولز شده
جستجوی سایت آپدیت شده

2024-07-07_17-43-03.jpg

آخرین ویرایش:
ظاهر فروم خیلی قدیمی به نظر میرسه ٬ من و شاید Persiantools انداخت.
دقیقا الان انجمن رو باز کردم و یه لحظه داشتم فکر میکردم چرا تو پرشین تولز نوتیفیکیشن دنبای ماشین اومده اومدم همینو بگم :D
پرشین تولزو ریختن تو بازی سنتر

سلام، دفعه قبل هم اپدیت کردید نوشته ها مخصوصا تایتل ها یک حالت بولد و روشن و پفکی پیدا کرده بودن، که بعدش بهتون گفتیم و درستش کردید، الانم همینطوره، لطفا وقتی قالب تیره/ابی رو برمیگردونید اینم درست کنید طوری که دیفالت دیگه بولد و پفکی نباشه..

اینطوری چون "بولد" زیاده، تمرکز رو تصویر از بین میره چون نقاط زیادی برای تمرکز وجود داره... از نام کاربری تا باقی تایتل ها...

خوب این بروزرسانی رو ابتدا شادباد میگم به بچه های فروم و در کنارش ؛ چقدر تم و پالت رنگ ـش منو یاد ورژن های قدیم فروم انداخت ، یه فروم پرانرژی رو برام تداعی کرد که حس خیلی خوبی ـه :-bd:-bd:-bd

دوستان این قالب پیش فرض Xenforo هستش و قرار نیست به این صورت بمونه. تو پست اول هم گفتم موقتیه تا کار به روز رسانی قالب های قبلی به اتمام برسه و مجددا در دسترس قرار بگیرن.

البته این قالب همیشه جز گزینه ها بوده اما استفاده نمیشده ظاهرا.

ولی کلا پیش زمینه سفید همیشه برای من مشکل بوده البته میدونم که الان موقتی هست منظورم کلی بود هم نور زیاد چشم اذیت میکنه هم من عینک می زنم وقتی صفحه سفید باشه کل لک و خطهای روی شیشه عینک می بینم

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or