Wrath OF Joker
کاربر سایت
آره داداش ! باید بزاری آپدیت بشه که یکم حجمش زیاده !دوستان اینقدر گفتید منم ریختم. فقط حجم آپدیتش زیاده؟
آره داداش ! باید بزاری آپدیت بشه که یکم حجمش زیاده !دوستان اینقدر گفتید منم ریختم. فقط حجم آپدیتش زیاده؟
به برنامه geniue ساز 5 مگی که این حرفا رو ندارهگیر 3 پیچ به اصل بودن ویندوز میده ....
چکار کنم !:dبه برنامه geniue ساز 5 مگی که این حرفا رو نداره
چکار کنم !:d
قشنگ توضیح بده ...
نود خیلی وقته ضعیف شدهبنظرتون این انتی ویروس بدرد میخوره؟
یا نود بهتره؟
نود خیلی وقته ضعیف شده
یا ویروس ها رو نمیشناسه یا این اپدیتش خیلی مکافات داره
الان من AVIRA ریختم یه سری ویروس که نود اپدیت شده نمیشناخت این اپدیت نشده میشناخت.
یه سر اینجا بزن
مقایسه انتی ویروس هاست
لینکشم تو خوده سایت داره
انتی ویروس مایکروسافت هم خوب بود ولی در کنارش یه انتی ویروس دیگه هم بریز.
خیلی هم سبکه و راحت اپدیت میشه
سلام. DR.XJ جان این جنیو کن هایی که دیدی لینکاش مرده همش.در مورد انتی ویروس جدید باید بگم منم نصبش کردم و باید بگم انتی ویرس خوبیه در حد خودش.
درسته ولیحاجی جون تمام Expert ها توصیه میکنن دو تا آنتی ویروس رو با هم نصب نکنید چون با هم تداخل پیدا میکنن و عملاً سیستم رو از کار میندازن.
مجله WebUser هم اومده آنتی ویروس ها رو با هم مقایسه کرده(خیلی حرفه ای تر و بهتر) میتونید مجله رو از اینجا دانلود کنید
حاجی جون تمام Expert ها توصیه میکنن دو تا آنتی ویروس رو با هم نصب نکنید چون با هم تداخل پیدا میکنن و عملاً سیستم رو از کار میندازن.
مجله WebUser هم اومده آنتی ویروس ها رو با هم مقایسه کرده(خیلی حرفه ای تر و بهتر) میتونید مجله رو از اینجا دانلود کنید
حاجی رو همین لینک بالا کلیک کن