aliahmadi2
کاربر سایت
آره مطمعنمحالا شب باز رو بقیه گیما تست میکنم خبرشو میدم
![]()
حتما یه اشتباهی پیش اومده و الا هیچ موقع مشکل این شکلی پیش نمیاد
آره مطمعنمحالا شب باز رو بقیه گیما تست میکنم خبرشو میدم
![]()
آقا درست شد. فقط یه سوال، الان من کلا کنسولم به مودم وصله بجز وقتایی که میخوام گیم دانلود یا آپدیت کنم کنسول نت مصرف نمیکنه؟حتما یه اشتباهی پیش اومده و الا هیچ موقع مشکل این شکلی پیش نمیاد![]()
آقا درست شد. فقط یه سوال، الان من کلا کنسولم به مودم وصله بجز وقتایی که میخوام گیم دانلود یا آپدیت کنم کنسول نت مصرف نمیکنه؟
اگه اکانت رو اون کنسول اکتیو باشه براش رمز نمیاد مگه این که رمز رو بعد از فعال سازی عوض کنیمن تایید دو مرحله ای (Two Step Veritication انجام دادم بازی فیفا 17 از استور خریدم ایمیل و رمز به دوستم دادم اون بدون اینکه رمزی ازش بخواد یا مسیجی واسه من بیاد وارد اکانت شد و به لیست دانلودش
بازیو اضاف کرد کسی میدونه مشکل ازکجاست
سلام دوستان
من فیفا ظرفیت 2 از سایت گیم شیرینگ گرفتم
نت میخاد برا اجرا و چک کردن لایسنس بازی و اینکه فقط رو همون اکانت اجرا میشه مگر اینکه وسط بازی سوییچ کنم اکانتو...تا جایی که میدونم نباید اینطوری باشه
البته اکتیو پرایمری نکردم اکانتو چون پلاس ام رو یه اکانت دیگه س...
تو توضیحش نوشته بود ظرفیت 2اینی که گرفتی ظرفیت 3 هست نه 2
اگه اکتیو نکردی پس میشه ظرفیت 3
تا 24 تا اکانت رو میتونی روی دستگاه اکتیو کنی، اگه ظرفیت 2 رو بهت دادن حتما اکانت رو روی دستگاه اکتیو کن ولی اینی که دادن احتمالاظرفیت 3 هست
تو توضیحش نوشته بود ظرفیت 2
مشکل اینه که پلاسم رو یه اکانت دیگس غیر از اکانت اصلی و اکانت فیفا...
اگه فیفا رو پرایمری کنم همچنان پلاس شیر میشه رو اکانتای دیگم?
رندم نیست خودش نوشته ظرفیت 2 میده یا 3اگه از سایت گیم شیرینگ خریدی دیگه؟ اونجا به صورت رندم به یکی ظرفیت 2 میافته به یکی ظرفیت 3
ببین اون اکانت پلاس رو که اکتیو کردی حالا هر اکانت دیگه روی دستگاه باشه پلاس دار میشه
تو میتونی 24 تا اکانت رو روی دستگاهت اکتیو کنی، حالا اون پلاس اکتیو هست تو با هر اکانتی روی دستگاهت میتونی آنلاین بازی کنی
رندم نیست خودش نوشته ظرفیت 2 میده یا 3
ممنون از توضیحاتاگه از سایت گیم شیرینگ خریدی دیگه؟ اونجا به صورت رندم به یکی ظرفیت 2 میافته به یکی ظرفیت 3
ببین اون اکانت پلاس رو که اکتیو کردی حالا هر اکانت دیگه روی دستگاه باشه پلاس دار میشه
تو میتونی 24 تا اکانت رو روی دستگاهت اکتیو کنی، حالا اون پلاس اکتیو هست تو با هر اکانتی روی دستگاهت میتونی آنلاین بازی کنی
ممنون از توضیحات
فقط دقیقا متوجه نشدم...اگر اکانت فیفا رو پرایمری کنم مشکلی پیش نمیاد برا اکانت پلاس؟راستش روم به دیوار پلاسم هکیه یه بار اکتیو کردم دیگه دسترسی ندارم به اکانتش![]()