فکر نمیکنم راهی باشه.دوستان یه سوال داشتم در مورد ظرفیت های اکانت های قانونی. اکانت ظرفیت سه رو نمیشه روی اکانت اصلی خودمون استفاده کنیم؟ با سوییچ یوزر داخل بازی ظاهرن میشد ولی خب روی همه بازیا جواب نمیده راه دیگه ای نیست؟
Sent from my G3112 using Tapatalk
نهسلام خدمت همه
من قبلا پلاس داشتم به صورت قانونی، و بازی های رایگان پلاس رو روی دستگاهم دارم. حالا اگر یکی از این پلاس های اشتراکی بگیرم که مثلا 30 تومن هستن، میتونم اون بازی های قبلی رایگانم رو بازی کنم؟
آره دیگه. هرکدومتون میتونید از اکانت اون یکی استفاده کنیدسلام من حدودا فهمیدم چیه به چیه ولی 1 2 سوال دارم
من میخوام به دوستم اکانتم رو بدم که بازی که من خریدم رو استفاده کنه , اینجا اگر این اتفاق بیافته من همیشه باید آنلاین بازی کنم ( نیاز به انلاین بودن دوستم نیست ) خوب بعد من تروفی ها رو میگرم چون بازی برای اکانت منه .
حالا همون دوستم میخواد اکانتشو بده به من برای پلاس ( با این کار اون هم باید همیشه انلاین بازی کنه ) .
برای این کار باید اکانت اون رو من وارد کنسول کنم بعد پرایمری کنم ؟ اون هم باید همین کارو انجام بده ؟ .
میدوم خیلی تکراری سوالم .
نمیشه مگه بازی هایی که سوییچ یوزر میشن که اونا هم محدودن فک کنمعزیزان یک نفر من رو روشن کنه ممنون میشم .
آقا من یه اکانت اصلی دارم برای خودمه و بازی روش دارم . میخوام رفیقم هم اکانتم رو داشته باشه و بازی های منو دانلود کنه . از طرفی هم نمیخوام من مجبور بشم همیشه آنلاین باشم و این مسخره بازی ها . من میخوام مثل همیشه از اکانتم استفاده کنم و بازی کنم چه آنلاین بودم چه نبودمم .
حالا سوالم اینه : من آیدی پسم رو میدم رفیقم و اون یه یوزر میسازه و آیدی پس من رو میزنه ولی Primary نباید بکنه درسته ؟ بعد میتونه بره تو اکانت خودش بازی کنه و تروفی بگیره یا نه ؟
چون من نمیخوام تو اکانت من بازی کنه و تروفی بگیره ( که با تروفی های من قاطی بشه ) .
اگر نمیشه راه حل چیه ؟ که اونم بتونه رو اکانت خودش بازی کنه . منم تو اکانت خودم بازی کنم و Primary هم من باشم .
خب نمیشه من آنلاین بودن برام دست نخوره و رفیقم مجبور بشه آنلاین باشه ؟ یعنی Primary من باشم . بعد قضیه یوزر چی میشه و تروفی ها ؟نمیشه مگه بازی هایی که سوییچ یوزر میشن که اونا هم محدودن فک کنم
انلاین بودن که سختی نداره با اینترنت e هم میشه فقط ی بار لایسنس چک میکنه میره تا 30 45 min بعد ...
شما پرایمری باشی دوستتون مجبوره رو اکانت شما بازی کنهخب نمیشه من آنلاین بودن برام دست نخوره و رفیقم مجبور بشه آنلاین باشه ؟ یعنی Primary من باشم . بعد قضیه یوزر چی میشه و تروفی ها ؟
بلهسلام
دوستان امکانش هست که من pes 2019 رو دیجیتال بخرم بعد دوستم اکانت من رو Primary کنه رو کنسولش بعد دو نفره استفاده کنیم ازش ؟
البته انلاین ؟
با سلام خدمت تمامی دوسنان یک سوال داشتم
میشه بازی ظرفیت 3 رو تروفیهاشو روی اکانت خودم ثبت کنم یا خیر؟