آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

دوستان چطور اکانت پلاسی که روی دستگاه پرایمری کردیم با پروفایل خودمون بازی کنیم؟
اصلا شیر میشه با پروفایلهای دیگه؟
یا باید با همون اکانتی که پلاس داره بازی کرد؟
من هر کاری کردم نشد با پروفایل اصلی ساین این میکنم میگه پلاس ندارین
یعنی هر اکانتی روش پلاس هست باید با همون انلاین بازی کنیم؟
مثل بازی با اکتیو پرایمری شیر نمیشه؟

آخرین ویرایش:
دوستان چطور اکانت پلاسی که روی دستگاه پریامزی کردیم با پروفایل خودمون بازی کنیم؟
اصلا شیر میشه با پروفایلهای دیگه؟
یا باید با همون اکانتی که پلاس داره بازی کرد؟
من هر کاری کردم نشد با پروفایل اصلی ساین این میکنم میگه پلاس ندارین
یعنی هر اکانتی روش پلاس هست باید با همون انلاین بازی کنیم؟
مثل بازی با اکتیو پرایمری شیر نمیشه؟
منظورتون دقيقا از "من هر کاری کردم نشد با پروفایل اصلی ساین این میکنم میگه پلاس ندارین" چيه؟
پلاس شير ميشه ولي با اون اكانت اصلي فقط ميتونيد انلاين بازي كنيد بجز اين مورد اكانت اصلي كاربر پلاس محسوب نميشه از امكاناتي مثل تخفيفات و بازياي رايگان و فضاي cloud و... نميتونيد استفاده كنيد براي بازيا و تخفيفا بايد برگرديد به همون اكانتي كه پلاس روش خريداري شده بازيو بخريد روش و بذاريد روي دانلود بعد برگرديد به اكانت اصلي

منظورتون دقيقا از "من هر کاری کردم نشد با پروفایل اصلی ساین این میکنم میگه پلاس ندارین" چيه؟
پلاس شير ميشه ولي با اون اكانت اصلي فقط ميتونيد انلاين بازي كنيد بجز اين مورد اكانت اصلي كاربر پلاس محسوب نميشه از امكاناتي مثل تخفيفات و بازياي رايگان و فضاي cloud و... نميتونيد استفاده كنيد براي بازيا و تخفيفا بايد برگرديد به همون اكانتي كه پلاس روش خريداري شده بازيو بخريد روش و بذاريد روي دانلود بعد برگرديد به اكانت اصلي
یعنی خود اشتراک پلاس مثل بازیها بین پروفایلهای دستگاهی که روی اون اکتیو پرایمری شده قابل استفاده نیست و حتما باید از پروفایلی که اکانت دارای اشتراک پلاس روی اون هست برای بازی انلاین استفاده کرد؟
منظورم دانلود بازی و تخفیفات نیست منظورم فقط بازی انلاین هست

یعنی خود اشتراک پلاس مثل بازیها بین پروفایلهای دستگاهی که روی اون اکتیو پرایمری شده قابل استفاده نیست و حتما باید از پروفایلی که اکانت دارای اشتراک پلاس روی اون هست برای بازی انلاین استفاده کرد؟
منظورم دانلود بازی و تخفیفات نیست منظورم فقط بازی انلاین هست
اگه اكانتي كه روش پلاس هست براي خودتونه و رو كنسول خودتون اكتيوه پلاسش شير ميشه و ميتونيد با اكانتاي ديگتونم انلاين بازي كنيد پرايمري رو يه چك بكنيد تا جايي كه ميدونم بايد پلاسش شير بشه مگر اينكه بعد از اپديت ٥ امكانش حذف شده باشه كه اون هم بعيد ميدونم جايي نديدم كسي مشكل داشته باشه

• Like
Reactions: bayern_vahid
در مورد ظرفیت اول و مسئله افلاین بودن سوالی دارم که:
ایا فقط هنگام ورود به اکانت حاوی بازی باید افلاین باشیم یا در هر صورت و هنگام استفاده از اکانت های دیگه هم باید افلاین باشیم؟

سلام خسته نباشید اقا احساس میکنم ک سادست ولی هی ملت گفتند گفتند ما کمی قاطی کردیم
اقا من تو اکانتم کلی بازیه میخوام بدم دوستم استفاده کنه الان رو دستگاه منم پرایمری هستش.
من باید پرایمری رو غیره فعال کنم رو دستگاه اون پرایمری کنم تا بازی هم بیاد واسش بالا.
سوال اینجاست غیرفعال کردم پرایمری از کنسول خودم بازی ها همچنان باقی میمونند؟

در مورد ظرفیت اول و مسئله افلاین بودن سوالی دارم که:
ایا فقط هنگام ورود به اکانت حاوی بازی باید افلاین باشیم یا در هر صورت و هنگام استفاده از اکانت های دیگه هم باید افلاین باشیم؟
هرچند دقیقا نمیدونم ظرفیت 1 چطور کار میکنه اما باید همیشه افلاین باشید کنسول به نت وصل بشه کل اکانتا چک میشن
سلام خسته نباشید اقا احساس میکنم ک سادست ولی هی ملت گفتند گفتند ما کمی قاطی کردیم
اقا من تو اکانتم کلی بازیه میخوام بدم دوستم استفاده کنه الان رو دستگاه منم پرایمری هستش.
من باید پرایمری رو غیره فعال کنم رو دستگاه اون پرایمری کنم تا بازی هم بیاد واسش بالا.
از داخل سایت کنسولو دی اکتیو کنید بدید دوستتون بزنه رو کنسولش. البته این دی اکتیو اجباری نیست و احتمالا بدون اینکارم اکانت رو کنسولش اکتیو میشه ولی برای اینکه مطمئن بشید رو کدوم کنسول اکتیوه اینکارو انجام بدید.
دوستتون میتونه بعد از گذاشتن بازیا تو لیست دانلود با اکانت خودش بازی کنه بازیای شما هم باقی میمونه میتونید با اکانتتون بازی کنید ولی همیشه باید انلاین باشید وگرنه قفل میشن و مجبورید به نت وصل بشید

بله از پرایمری در میاری میدی به دوستت

بله میمونه فقط باید به اینترنت متصل بازی تا بتونی بازی کنی ولی دوستت لازم نیست

خب
هرچند دقیقا نمیدونم ظرفیت 1 چطور کار میکنه اما باید همیشه افلاین باشید کنسول به نت وصل بشه کل اکانتا چک میشن

از داخل سایت کنسولو دی اکتیو کنید بدید دوستتون بزنه رو کنسولش. البته این دی اکتیو اجباری نیست و احتمالا بدون اینکارم اکانت رو کنسولش اکتیو میشه ولی برای اینکه مطمئن بشید رو کدوم کنسول اکتیوه اینکارو انجام بدید.
دوستتون میتونه بعد از گذاشتن بازیا تو لیست دانلود با اکانت خودش بازی کنه بازیای شما هم باقی میمونه میتونید با اکانتتون بازی کنید ولی همیشه باید انلاین باشید وگرنه قفل میشن و مجبورید به نت وصل بشید
خب اگه فرض بگیریم ک قفل شدند و من به نت وصل شدم قفل ها برداشته میشند این تا اینجا ولی بخوایم برگردیم ب حالت قبل ک بدون نت افلاین بتونیم بازی کنیم اون دوستمون باید دی اکنیو کنه ک من باز پرایمری کنم درسته؟

و سوال اینه ک اقا پرایمری یعنی دستگاه اصلی این تا اینجا ما میایم میگیم این اکانت بیاد رو کنسول دوستمون پرایمری شه یعنی ب زبون ساده اکانت ما ماله این کنسوله(کنسول دوست)مال اینه و منم میخوام کنارش استفاده کنم ولی باید ب نت وصل باشم تا استفاده کنم چون رو کنسول من پرایمری نیستو رفته رو کنسول دوستمون پرایمری شده
درسته؟

سلام,سوال من اینه که بعد از شیر کردن اکانت هردو طرف میتونن بازیو بصورت افلاین بازی کنن یا حتما یکی باید ان باشه....؟؟و کلا محدودیت هاش به چه صورت هست...ممنون میشم اگر جواب بدید

سلام
این قابلییت فقط برای بازی های دیجیتالی هستش یا بازی های فیزیکی هم شامل میشه؟

فقط دیجیتالی...

سلام,سوال من اینه که بعد از شیر کردن اکانت هردو طرف میتونن بازیو بصورت افلاین بازی کنن یا حتما یکی باید ان باشه....؟؟و کلا محدودیت هاش به چه صورت هست...ممنون میشم اگر جواب بدید

ببین سیستمش اینجوریه :

وقتی بازی رو روی اکانت خودت بخری...شما صاحب بازی هستی..

بخوای شیرش کنی...و بدی به دوستت...اون میشه ظرفیت 2 و شما میشی ظرفیت 3

ظرفیت 2 = برای آنلاین و آفلاین بازی کردن مشکلی نداره
ظرفیت 3 = برای آنلاین و آفلاین بازی کردن باید حتما کنسول به اینترنت متصل باشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: mehran2190
سلام
سوال راجع به ظرفيت ١ داشتم:
اگه من همراه با 2 تا از دوستام ، 3 نفری یک بازی رو بخریم از PSN و هرکدوم از یک ظرفیتش استفاده کنیم، اگه یک موقعی ظرفیت اول اکانت قفل شدش، با توجه به اینکه خودمون هستیم و همدیگه رو میشناسیم ، میشه ظرفیت اول اکانت رو از قفل دربیاریم ؟ یعنی اینکه اکانت ظرفیت دوم بره و از حالت پرایمری خارج بشه،اکانت ظرفیت اول دوباره بره و مراحل فعال شدن رو انجام بده، بعدش هم دوباره کامل آفلاین بشه و اون اکانت ظرفیت دوم مجددا بره و خودش رو پرایمری کنه.
چندبار قفل شدن یک اکانت روی یک دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ مثل بن شدن و... ؟

سلام
سوال راجع به ظرفيت ١ داشتم:
اگه من همراه با 2 تا از دوستام ، 3 نفری یک بازی رو بخریم از PSN و هرکدوم از یک ظرفیتش استفاده کنیم، اگه یک موقعی ظرفیت اول اکانت قفل شدش، با توجه به اینکه خودمون هستیم و همدیگه رو میشناسیم ، میشه ظرفیت اول اکانت رو از قفل دربیاریم ؟ یعنی اینکه اکانت ظرفیت دوم بره و از حالت پرایمری خارج بشه،اکانت ظرفیت اول دوباره بره و مراحل فعال شدن رو انجام بده، بعدش هم دوباره کامل آفلاین بشه و اون اکانت ظرفیت دوم مجددا بره و خودش رو پرایمری کنه.
چندبار قفل شدن یک اکانت روی یک دستگاه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ مثل بن شدن و... ؟

نمیدونم ارزش این همه دنگ و فنگ رو ظرفیت 1 یه بازی داره یا نه ...ولی باید یه گیری بده سونی...

کلا این روزا بازی بدون آپدیت زیاد جالب نیست....مخصوص اگه آنلاین هم داشته باشه که دیگه مجبوری همیشه بازیو آپدیت کنی...

ولی به احتمال زیاد سونی گیر بده...40-50 تومن برا ظرفیت 1 پول دادن ارزش بن شدن و هی نصب کنی و هی پرایمری کنی و استرس داشته باشی که بن نشی...قفل نشه بازی...رو به نظر من نداره...برو همون بازیو 30 تومن دیگه بده ظرفیت 3 اون رو بگیر...برا دیتای یازی هم دیگه نمیخواد پول بدی ...برو از همون دوستات بگیر :D:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or