شما از فروشگاه معتبری با قیمت عقلانی بخرید مشکلی نداریددوستان میشه نکات مهم موقع خرید اکانت شراکتی که باید بهش توجه بشه رو بهم بگید یه خورده ترس دارم که نکنه طرف اصلی من رو حذف کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اون اکانته الان علامت پلاس کنارش هست؟دوستان سلام
من یک اکانت پلاس گرفتم که یک سال پلاس داره و 2 تا بازی هم داخلش هست و به صورت share اکانت رو اکتیو ریستور لایسنس کردم
و ساین اوتش کردم یک ماه بود ک بدون مشکل بود اما الان دو بازی ک داخلش هست داره کار میکنه و مشکلی
نداره اما پلاسش دیگه کار نمیکنه و تو هر بازی آنلاینی میرم که آنلاین بازی کنم مثله فیفا یا gta و ... به من
اجازه آنلاین بازی کردن نمیده و میگه که باید پلاس بخری
کنسول رو هم چند بار خاموش کردم ریست کردم فایده نداشته به اکانت هم دسترسی ندارم که بخوام دوباره ری استور لایسنس کنم
ممنون میشم اگر کسی به این مشکل خورده و برطرفش کررده من رو هم راهنمایی کنه
دوستان سلام
من یک اکانت پلاس گرفتم که یک سال پلاس داره و 2 تا بازی هم داخلش هست و به صورت share اکانت رو اکتیو ریستور لایسنس کردم
و ساین اوتش کردم یک ماه بود ک بدون مشکل بود اما الان دو بازی ک داخلش هست داره کار میکنه و مشکلی
نداره اما پلاسش دیگه کار نمیکنه و تو هر بازی آنلاینی میرم که آنلاین بازی کنم مثله فیفا یا gta و ... به من
اجازه آنلاین بازی کردن نمیده و میگه که باید پلاس بخری
کنسول رو هم چند بار خاموش کردم ریست کردم فایده نداشته به اکانت هم دسترسی ندارم که بخوام دوباره ری استور لایسنس کنم
ممنون میشم اگر کسی به این مشکل خورده و برطرفش کررده من رو هم راهنمایی کنه
اون اکانته الان علامت پلاس کنارش هست؟
اون اکانته الان علامت پلاس کنارش هست؟
شما اصلا نباید اینطوری پلاس میخریدی!! این فروشنده ها که اینطور پلاس میفروشن اصلا کارشون حساب کتاب نداره
الان هیچجوره نمیتونی به اون اکانت دسترسی داشته باشی که ببینی پلاس داره یا نه
پلاس اون اکانت احتمالا تموم شده و شما باید دوباره پلاس بخری،البته این بار دوی اکانت خودت و به روش های قانونی بخر
- - -ویرایش - - -
اگه هم باشه چون با اون اکانت Sign In نشده به PSN اطلاعات آپدیت نمیشه، ممکنه پلاس تموم شده باشه ولی هنوز اون علاما پلاس کنار اکانت هست
این کار خیلی وقت ها جواب نمیده.من این کارو کردم بعدش با اکانت خودم نمیتونستم آنلاین بازی کنم.به نظرم این کارو نکنید بهتره.درود دوستان
..................
دوست من پلاس یک ساله داره و رو اکانت خودش(ریجن دو) فعال هست
برادرش هم رو کنسول دوستم میخواد انلاین بازی کنه.
میتونه از یک پلاس برای دو اکانت روی یک کنسول استفاده کنه؟؟
...............
سوال دومم هم این هست که اگر مورد اول ممکن باشه بازم دوستم میتونه پلاسش رو شیر کنه برای من؟؟؟
درود دوستان
..................
دوست من پلاس یک ساله داره و رو اکانت خودش(ریجن دو) فعال هست
برادرش هم رو کنسول دوستم میخواد انلاین بازی کنه.
میتونه از یک پلاس برای دو اکانت روی یک کنسول استفاده کنه؟؟
...............
سوال دومم هم این هست که اگر مورد اول ممکن باشه بازم دوستم میتونه پلاسش رو شیر کنه برای من؟؟؟
درود یه چند تا سوال داشتم
من اگه ازاین اکانت های 60 دلاری کانادا بخرم بعد روش بازی بخرم بعد میتونم اکانتم را ظرفیت دو بفروشم ؟ قیمت برای ظرفیت دو چقدر هست ؟
نهایتا چند تا اکانت میشه رو یه دستگاه اکتیو کرد ؟مثلا من اگه هاردم پر بشه و مجبور به پاک کردن یک بازی تو یه اکانت باشم بعد در اینده میتونم بهش دسترسی داشته باشم و دانلود کنم ؟
این شر شدن بین اکانت ها تو یک دستگاه فقط پلاس را میتونه منتقل کنه یا تروفی و پلی تایم هم انتقال میده ؟
اگه به اکانت درسترسی داشته باشید میتونین بازیو دوباره نصب کنینمثلا من اگه هاردم پر بشه و مجبور به پاک کردن یک بازی تو یه اکانت باشم بعد در اینده میتونم بهش دسترسی داشته باشم و دانلود کنم ؟
من یه سوال دارم یه بازی دیجیتالی رو تا دو نفر میتونن استفاده کنن یا 3 نفرم میشه؟ چون بعضی ها هنوز میگن بازی دیجیتالی ظرفیت 1 فلان تو 2 و 3....