آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

میشه با این رورش اگه اکانتم مال امریکا باشه و بخواهم اکانت اورپا را با امریکا شیر کنم مثلا اگه بازی (واچ داگز ریجن 2 ) بخواهم مرحله اضاففی را دانلود کنم کد مرحله اضافی را هم از اورپا هم از امریکا وارد کنم بعد دانلود کنم
چون من بازی را با اکانت امریکا تموم کردم حال ندارم برم از اکانت اورپا از اول بازی را تموم کنم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه سوال اگه من اکانت دوستمو که پلاس داره رو دستگام اکتیو کنم و بعد اکانتشو پاک کنم هیچ مشکلی نداره و میتونم از پلاسش استفاده کنم؟
در کل سوالم اینه که با این کار اکانت روی خود دستگا اکتیو میشه؟ و هر اکانتی که روی اون دستگاه ساخته میشه میتونه از مثلا پلاسش استفاده کنه یا نه؟ و اون اکانتی که اکتیو شده باید روی ان دستگاه بمونه یا نه میشه پاکش کرد؟
با تشکر

سلام دوستان
یه سوال اگه من اکانت دوستمو که پلاس داره رو دستگام اکتیو کنم و بعد اکانتشو پاک کنم هیچ مشکلی نداره و میتونم از پلاسش استفاده کنم؟
در کل سوالم اینه که با این کار اکانت روی خود دستگا اکتیو میشه؟ و هر اکانتی که روی اون دستگاه ساخته میشه میتونه از مثلا پلاسش استفاده کنه یا نه؟ و اون اکانتی که اکتیو شده باید روی ان دستگاه بمونه یا نه میشه پاکش کرد؟
با تشکر

نه دوست عزیز اگر اکانت رو پاک کنید دی اکتیو میشه

یه مشکلی دارم الان من دو کنسول رو انجام دادم یعنی
1 کنسول خودم که با اکانتی که بازی خریده شده توش استفاده میکنم
2 کنسول یکی از دوستام که پرایمری کرده و داخل اکانت دیگه شده
3 الان نفر سوم چجوری میشه Share کرد ؟

دوستان عزیز ببخشید منظورتون از اینکه بازی بین سه نفر شیر میشه اینه که هر سه هم آفلاین و هم آنلاین دسترسی به بازی دارن درسته یا من بد متوجه شدم آخه خیلی از جاها نوشته شده بین دو نفر یکی بازی رو میخره و دیگری هم شیر میشه برای نفر سوم طبق گفته شما مثل نفر دوم قابل شیر هستش یا نه؟ و اگر هستش همه امکانات آنلاین و آفلاین رو دارن یا نه؟
با تشکر

دوستان من جواب سوالم رو پیدا کردم اما برای سایر دوستان که همچین سوالی براشون پیش آمده یا در آینده به وجود خواهد آمد باید بگم که دو نفر از سه نفر آنلاین میتونن بازی کنن اما هر سه نفر بصورت آفلاین بازی رو دارن.
البته اگر اشتباست یکی از دوستان تصحیح کنه.

اونايي كه فهميدن من دارم به سايتم ميگم كه سايت بياد يه اكانت پلاس درست كنه از همه كه ميخوان عضو بشن يه پولي بگيره بعد بيشتريا ميتونن انلاين بازي كنن با ساختن پارتي هم كه كار ها خيلي راحت ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or