aliahmadi2
کاربر سایت
دوست عزیز چی خراب شده؟
یعنی بازی قفل میشه؟ اگه اره از چ نظر قفل میشه از نظره دانلود یا بازی کردن؟
الان من با یکی از دوستان بلادبورن رو گرفتیم ( اکانت خریدیم ) اول دوستمون دانلود کرد و حالا من دارم دانلود میکنم اکانت رو که یوزر پسشو وارد کردم رفتم تو لایبرری و از اونجا دانلود زدم و بازیو دانلود کردم و یوزرو بستم و حالا دارم با اکانت اصلیه خودم دانلود کینم
احتمال داره قفل بشه اکانت یا بازی؟ که بعده اینکه دانلود تموم شد نتونم بازی کنم؟
اکانت اصلیم بن نمیشه؟
الان من و این دوستمون پسوورد این اکانتی که گرفتیم رو عوض کردیم تا خودمون دو تا داشته باشیم
واسه کسایی که قبل از آپدیت اکانت های شیرینگ داشتن ، معمولا واسه ظرفیت اولشون مشکل لایسنس پیش اومده و ظرفیت اول 1 دیگه نمیتونسته بازی کنه!
من فکر کنم بعد از آپدیت شما اقدام کردی به نصب بازی مشکلی نداشته باشی ولی اگر مشکلی هم داشته باشید واسه دوستتون می افته :d
کلا با این روش بازی کردن اکانت اصلی بن نمیشه ولی ممکنه اکانت بازیتون بن شه ، که اگه اکانتتون هم بن شد ، شما و دوستتون میتونید بازی کنید و مشکلی ندارید خیالتون راحت
اگه دوستتون به مشکل خورد و قفل اومد واسه بازیش ، شما میتونید دوتاتون بازی کنید ولی به صورت همزمان دیگه نمیتونید! باید کسی که میخاد بازی کنه ، اکانت بازی رو روی دستگاهش اکتیو کنه و با این حرکت دیگه یوزر بعدی نمیتونه بازی کنه( یک اکانت همزمان روی دو دستگاه اکتیو نمیشه!) اگه این اتفاق افتاد باید امیدوار باشید که اکانت بازی بن نشه
- - -ویرایش - - -
من 6 تا بازی دارم رو کنسول و ظرفیت 1 هستم......
همشون سالمن و قفلی نیومده روش.
قبل اینکه اکانتو تحویل بدم ریستور لایسنس میزدم.....به احتمال خیلی زیاد مشکل واسه اونایه که ریستور نکردند.
یعنی چی داداش؟ یعنی بازیون کامل نصب میکردی بعد ریستور لایسنس می زدید؟
آخه من اکانت کلا واسه خودم بوده ، ریستور لایسنس هم قبل از اینکه به دوستم اکانتو بدم زدم ولی باز مشکل پیش اومده
من فکر میکنم کلا رندم باشه همه چی!!