آموزش Dark_Alex's Universal Unbricker

.....

منظوری ندارم ولی این الان سوالی بود یا جوابی ؟! :confused:

جلوي استادان بزرگ من كجا وجواب
حقيقتش ديروز پي اس پيمودستكاري كردم ديگه بالا نمياد منو ركووريش هم نميادقسمت اموزش يونبريك نوشته بايديك پي اس پي سالم داشته باشي تا بتوني درستش كني حالا سوالم اينبود كه راهي است بدون پي اس پي دوم اينو درست كنيم
خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيين

بچه ها الان من یک PSP اسلیم کپی خور نشده دارم که می خوام از روش پاندورا کپی خورش کنم
یک عدد psp کپی خورشده دارم که مدل fat هست و ورژن 1.50 هست خیلی قدیمی هست اما کپی خوره

من با روش داخل سایت به ورژن کپی خور 4.01 دست خواهم یافت بعدش چه ورژنی رو باید بریزم روش که بروز بشه؟ دستگاه کپی خورشده رو از چه طریقی ارتقاء بدم؟

من باطری و مموری رو ساختم و در PSP مورد نظر که می خواستم کپی خورش کنم گذاشتم روی Install 5.00 M33 زدم الان روی 4 درصد مونده و هیچ پیش روی نمیکنه بیش از 10 دقیقه هست چی خاکی تو سرم کنم

خاموشش کنم؟؟؟

سلام دوستان این روش برای psp مدل 2000 v3 جواب می ده
من یکدونه دارم که بریک شده چراغش روشن می مونه هیچ کاری هم نمی شه کرد تا باطری رو در بیاری
لطفاً کمک کنید

سلام دوستان این روش برای psp مدل 2000 v3 جواب می ده
من یکدونه دارم که بریک شده چراغش روشن می مونه هیچ کاری هم نمی شه کرد تا باطری رو در بیاری
لطفاً کمک کنید
جیگرم من الان اینجا سومین فرومیه که به شما میگم :
نمیشود !

سلام من یه پی اس پی دارم Slim 2000 با مادر بورد V2 منوی ریکاوری میاد و کامل کار میکنه اما وقتی میرم تو پی اس پی زبان ژاپنی شده و اصلان هیچ دکمه ای به جز دکمه های پایین صفحه مثل صدا کار نمی کنه... چی کارش کنم؟ ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or