آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) از طريق نصب 5.03GEN بر روي HEN

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر همه دوستان
ممنون میشم جوابمو بدید
دوست من psp 300 داره از من خواسته کبی خورش کنم
میخواستم از دوستانی که این کارو کردن یا ساسان خان ببرسم آیا خطری هست ؟یا میتونم به راحتی این کارو بکنم؟ آیا امکان بریک هست؟
چون اگه بریک بشه من بدبخت میشم
اگه راحته و من میتونم با خواندن راهنمایی اول تایبک این کارو انجام بدم به من بگید
امکانش نیست تا اونجا که من میدونم چون اصلا ربطی نداره.و راحته :biggrin1:
یه یوال هم دارم گفتید که ورژن نباید از 5.5 بالا باشه
ورژن همون فریمور هست دیگه درسته ؟؟؟؟
مثلا 3.9 4.1 5.0
لطفا جوابمو بدید
بله
ببخشید یه سوال هم دارم:
گفتید که ورژن psp 2000 نباید 3 باشه من اینو از کجا بفهمم ورژن psp من چنده؟؟؟
من اینو نمیدونم ولی ورژن رو میشه از تو System Setting > System Information دید.
سلام
من تمام مراحل آموزش درست انجام دادم و PSP کپی خور شد
در قسمت System Information هم نوشته (System Software 5.03 GEN-A (Full ولی نمی تونم بازی ها رو اجرا کنم این پیغام میده Corrupted Data
مشکل از چیه؟
باید تنظیمات انجام بدم؟
اصلا بازی رو باید داخل چه مسیری کپی کنم؟ :biggrin1:
یه فولدر درست کن تو مموری (تو هیچ فولدری نباشه مثلا H:\ این جوری باشه) به اسم ISO بعد بازی هارو بریز تو اون و اگه نشد "دکمه ی Select رو بزنید و UMD ISO MODE رو روی SONY np9660 تنظیم کنید ."

باتری 100 % رو هم امتحان کردم نشد
با اجازه مدیران به ترتیب این کارها رو انجام بده ( در ضمن دقت کن که مموریت ژاپن اصل باشه )
1- فرمت کردن مموری با psp
2-ریختن فایل h.bin به ریشه مموری و ریختن فولدر chek به آدرس PSP\PHOTO
3-بعد restor کن و وقتی روشن شد دوباره سریع به فولدر عکس ها برو و تا آخر بیا پایین
* اگه نشد وقتی رفتی تو فولدر عکس ضربدر رو نگه دار و بعد از 3 ثانیه ول کن دست به هیچی نزن

با اجازه مدیران به ترتیب این کارها رو انجام بده ( در ضمن دقت کن که مموریت ژاپن اصل باشه )
1- فرمت کردن مموری با psp
2-ریختن فایل h.bin به ریشه مموری و ریختن فولدر chek به آدرس PSP\PHOTO
3-بعد restor کن و وقتی روشن شد دوباره سریع به فولدر عکس ها برو و تا آخر بیا پایین
* اگه نشد وقتی رفتی تو فولدر عکس ضربدر رو نگه دار و بعد از 3 ثانیه ول کن دست به هیچی نزن

ارباب این کار هم کردم نشد :(

واقعاً کاش اینجوری بود ، آخه من فیلمش هم گذاشتم ، اگه میتونستین دانلود کنین و بگین اشکال کار از کجاست؟
من تو فیلم دیدم شما زبان PSP یا TimeZone رو تغییر دادید بغد از Restore شاید بخاطر اونه؟ دست به هیچی نزنید.بعد دوباره تستش کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or