با سلام به دوستان بازی سنتر
من یه Xbox 360 Premium دارم (برای سال ۲۰۰۶!) که ۷-۸ ماه پیش برای سومین بار سه چراغ شد و من دیگه نتونستم مثل قبل (دفعات قبل X-Clamp ها رو خارج نمی کردم (از پیچ و واشر استفاده نکردم)) درستش کنم.از اون موقع هم افتاده یه گوشه و داره خاک می خوره!امروز تصمیم گرفتم این روش X-Clamp Replacement رو هم امتحان کنم و اگر نشد دیگه بندازمش بره.
شاید باورتون نشه اما از چهار-پنج تا مغازه که پرسیدم هیچ کدوم پیچ با اندازه های 5mm * 15mm ندارند!از کجا می تونم این پیچ ها رو پیدا کنم؟!
یه سوال هم می پرسم که ربطی به این تاپیک نداره!الان این دستگاه من رو چند می خرن؟! اصلا کسی پیدا میشه که بخره؟! (هارد 20 GB و دو تا هم Controller)
ممنون
متاسفانه نمی تونم کد خطا رو پیدا کنم!
من صبح دستگاه رو باز کردم و الان بدون گذاشتن هیت سینک ها دستگاه رو روشن کردم و طبیعتا بعد از چند ثانیه با دو چراغ قرمز و Overheat مواجه شدم.از اونجایی که یکی از X-Clamp هام هم شکست نمی تونم هیت سینک ها رو کامل به برد وصل کنم و وقتی هم که بدون هیچ فشاری اون ها رو روی چیپ ها می ذارم دستگاه فقط ۶-۷ ثانیه روشن می مونه و دوباره ارور Overheat می ده.
هیچ راه دیگه ای برای پیدا کردن کد خطا نیست؟!
دقیقا مثل دستگاه منخب,فکر کنم مشکل کنسول من حادتر از چیزی هست که فکر می کردم!
دیروز وقتی Xbox رو به روشن می کردم ابتدا چهار چراغ قرمز چشمک می زد (به خاطر وصل نبودن کابل تصویر) و بعد سه چراغ چشمک می زدن و سریعا فن خاموش می شد و دو چراغ سمت چپ شروع به چشمک زدن می کردن.
امروز هم با هزار بدبختی وسایل رو تهیه کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد!دقیقا همون روند طی میشه با این تفاوت که امروز بعد از دو-سه بار روشن و خاموش کردن, چهار چراغ چشمک زن به دو چراغ تیدیل میشه و فن دستگاه خاموش میشه.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
دقیقا مثل دستگاه من
گفتن برد تاب برداشته