آموزش کامل X-Clamp Replacement

ممنون اقا خلیل گل.من خدمت استاد عزیز آقا میثم رسیدم .کارش از nextgen که خیلی ادعای تخصصی بودنش هم میاد .خیلی خیلی عالیتر هستش.من باید در این تاپیک از این دوست عزیز تشکر کنم.
از شما آقا خلیل ودوستان دیگر در سایت زحمت می کشن تشکر فراوانی می کنم:love:

کمک

سلام من چند وقت پیش 360 باز کردم و ایکس کلامپش2 کردم.یک مشکلی پیش اومد:
الان کنسول رو که روشن میکنم ارور 0020 رو میده.
cpu&gpuکدوم از اون دوتا هستش؟
وقتی داشتم بردمو نگاه میکردم دیدیم یه چیپ یا چیزی شبیه به این حالت ترکیدگی داره و یه چیزه سفید ترد زده ازش بیرون ای چیپ نزدیک به کابل av هستش.
reball کردن قیمتش چنده؟کسی جز نکس 360 درست میکنه اینجا؟چون من دلو روده 360تمو ریختم بیرون روم نمیشه ببرم نکس
اگه خودم نتونستم درست کنم
واقعا ممنون

با سلام به دوستان بازی سنتر
من یه Xbox 360 Premium دارم (برای سال ۲۰۰۶!) که ۷-۸ ماه پیش برای سومین بار سه چراغ شد و من دیگه نتونستم مثل قبل (دفعات قبل X-Clamp ها رو خارج نمی کردم (از پیچ و واشر استفاده نکردم)) درستش کنم.از اون موقع هم افتاده یه گوشه و داره خاک می خوره!امروز تصمیم گرفتم این روش X-Clamp Replacement رو هم امتحان کنم و اگر نشد دیگه بندازمش بره.
شاید باورتون نشه اما از چهار-پنج تا مغازه که پرسیدم هیچ کدوم پیچ با اندازه های 5mm * 15mm ندارند!از کجا می تونم این پیچ ها رو پیدا کنم؟!
یه سوال هم می پرسم که ربطی به این تاپیک نداره!الان این دستگاه من رو چند می خرن؟! اصلا کسی پیدا میشه که بخره؟! (هارد 20 GB و دو تا هم Controller)
ممنون

با سلام به دوستان بازی سنتر
من یه Xbox 360 Premium دارم (برای سال ۲۰۰۶!) که ۷-۸ ماه پیش برای سومین بار سه چراغ شد و من دیگه نتونستم مثل قبل (دفعات قبل X-Clamp ها رو خارج نمی کردم (از پیچ و واشر استفاده نکردم)) درستش کنم.از اون موقع هم افتاده یه گوشه و داره خاک می خوره!امروز تصمیم گرفتم این روش X-Clamp Replacement رو هم امتحان کنم و اگر نشد دیگه بندازمش بره.
شاید باورتون نشه اما از چهار-پنج تا مغازه که پرسیدم هیچ کدوم پیچ با اندازه های 5mm * 15mm ندارند!از کجا می تونم این پیچ ها رو پیدا کنم؟!
یه سوال هم می پرسم که ربطی به این تاپیک نداره!الان این دستگاه من رو چند می خرن؟! اصلا کسی پیدا میشه که بخره؟! (هارد 20 GB و دو تا هم Controller)
ممنون

ابتدا باید ببنید که کد خطای اون چند هستش، و بعدش تصمیم بگیرید برای تعمیر از چه روشی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

در مورد پیدا کردن پیچ ها هم بهتره به فروشگاه های بورس پیچ بروید اونها همه نوع پیچ دارند
توی خراب شده ما ( خرمشهر ) حداقل یکی دو تا هستند، شما هم میتونید پیدا کنید

در مورد سوال آخر هم اگر عضو پریمیوم سایت بشوید، میتوانید یک تاپیک درست کنید
http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=121
و تمامی قطعات کنسول حتی برد اون رو هم برای فروش بگذارید در کل 170 تومنی دستتون میاد
اگر به این تالار نگاهی کنید، خیلی ها هستند که کنسولشون رو به صورت قطعه به قطعه برای
فروش گذاشتند و یک هفته ای نتیجه گرفتند و کل کنسول فروش رفته
http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=123

متاسفانه نمی تونم کد خطا رو پیدا کنم!
من صبح دستگاه رو باز کردم و الان بدون گذاشتن هیت سینک ها دستگاه رو روشن کردم و طبیعتا بعد از چند ثانیه با دو چراغ قرمز و Overheat مواجه شدم.از اونجایی که یکی از X-Clamp هام هم شکست نمی تونم هیت سینک ها رو کامل به برد وصل کنم و وقتی هم که بدون هیچ فشاری اون ها رو روی چیپ ها می ذارم دستگاه فقط ۶-۷ ثانیه روشن می مونه و دوباره ارور Overheat می ده.
هیچ راه دیگه ای برای پیدا کردن کد خطا نیست؟!

متاسفانه نمی تونم کد خطا رو پیدا کنم!
من صبح دستگاه رو باز کردم و الان بدون گذاشتن هیت سینک ها دستگاه رو روشن کردم و طبیعتا بعد از چند ثانیه با دو چراغ قرمز و Overheat مواجه شدم.از اونجایی که یکی از X-Clamp هام هم شکست نمی تونم هیت سینک ها رو کامل به برد وصل کنم و وقتی هم که بدون هیچ فشاری اون ها رو روی چیپ ها می ذارم دستگاه فقط ۶-۷ ثانیه روشن می مونه و دوباره ارور Overheat می ده.
هیچ راه دیگه ای برای پیدا کردن کد خطا نیست؟!

خوب فعلاً بهترین کار همون پیدا کردن پیچ هستش که X-Clamp کنید و اگر سه چراغ قرمز
داد بتونید کد اون رو پیدا کنید

خب,فکر کنم مشکل کنسول من حادتر از چیزی هست که فکر می کردم!
دیروز وقتی Xbox رو به روشن می کردم ابتدا چهار چراغ قرمز چشمک می زد (به خاطر وصل نبودن کابل تصویر) و بعد سه چراغ چشمک می زدن و سریعا فن خاموش می شد و دو چراغ سمت چپ شروع به چشمک زدن می کردن.
امروز هم با هزار بدبختی وسایل رو تهیه کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد!دقیقا همون روند طی میشه با این تفاوت که امروز بعد از دو-سه بار روشن و خاموش کردن, چهار چراغ چشمک زن به دو چراغ تیدیل میشه و فن دستگاه خاموش میشه.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

خب,فکر کنم مشکل کنسول من حادتر از چیزی هست که فکر می کردم!
دیروز وقتی Xbox رو به روشن می کردم ابتدا چهار چراغ قرمز چشمک می زد (به خاطر وصل نبودن کابل تصویر) و بعد سه چراغ چشمک می زدن و سریعا فن خاموش می شد و دو چراغ سمت چپ شروع به چشمک زدن می کردن.
امروز هم با هزار بدبختی وسایل رو تهیه کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد!دقیقا همون روند طی میشه با این تفاوت که امروز بعد از دو-سه بار روشن و خاموش کردن, چهار چراغ چشمک زن به دو چراغ تیدیل میشه و فن دستگاه خاموش میشه.

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
دقیقا مثل دستگاه من
گفتن برد تاب برداشته

دقیقا مثل دستگاه من
گفتن برد تاب برداشته

من امروز دوباره پیچ ها رو باز کردم و هیت سینک ها رو با X-Clamp بستم و دیگه ارور Overheat رو نگرفتم! (کد ارور من 0102 هست)
ظاهرا X-Clamp Replacement رو درست انجام ندادم و هیت سینک ها خوب رو چیپ ها سوار نشده بودن.

سلام مال من این error 0020را داده همه میگن ناشناختس ولی من سرچ کردم فروم های خارجی میگن x calamp
کنی درست میشه حالا شما چه پیشنهادی میکنید راستی x clamp چطوری هست کار خودمون هست یا باید بدیک کسی برامون بکنه اگر میشه لینک بدید

سلام.

من دیروز یه کنسول جاسپر خریدم و برای جلوگیری از سه لامپه شدندش تصمیم گرفتم که هم روش های کولینگ را انجام دهم و هم برای پیشگیری ایکسکلمپ.

کنسول را باز کردم. اینم شکل داخلی کنسول جاسپر

attachment.php

1- یکی از مشکلات اینه که همونطور که در تصویر زیر میبینید نمیشه هیدسینک نصب کرد روی اون چیپ . بدجور اون میله نزدیک چیپه. فقط روی اون یکی نصب کنم خوبه؟
2- میگم برای پوشوندن سطح سینک ها ، سطح سی پی یوش را کامل بپوشانم؟ اون هیدسینک اضافیه چی؟ اون اصلا چیه؟

attachment.php

اما حالا مشکل اصلی که هنگام باز کردن باش مواجه شدم. اینه که اینجاش آسیب دید:((

p1drkktn5ghrumb5xoee.jpg

1- آسیب دیدگی روی هیچ قسمتی از اون خطها یا شیار ها نیست و روی قسمت سبز رنگ خالی برد است. آیا الان دیگه خراب شده؟؟؟؟؟؟؟ منتظرم

Attachments

• 04082009009.jpg
    04082009009.jpg
    74.9 KB · مشاهده: 30
  • 04082009010.jpg
    04082009010.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 30
  • DSC2.jpg
    DSC2.jpg
    86.7 KB · مشاهده: 0
آخرین ویرایش:
سلام
روي هر دو چيپ رم ميتوني هيت سينك نصب كني و مشكلي بوجود نمياد.فقط اون دست راستي رو بايد يه ذره كوچيكتر بگيري.
2-قبلا هم بهت گفتم كه سينك cpu رو نصفه بپوشون.
3-اون آسيب ديدگي چيزي نيست.خودتو ناراحت نكن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or