آموزش کامل X-Clamp Replacement

سلام به دوستان و خسته نباشید به تمام متخصصان جواب گو این تاپیک
اقا من یه راهنمایی میخوام من الان 360 داره نزدیک میشه به 3 سالگی یه سه ماه دیگه مونده(بگو ما شاالله);) البته از شانس اینا نبوده که باسم کار کرده بلکه بهش رسیدم 12 ولت کردم شورد مود کردم.
درست سال پیش تو همین موقعه ها بود که یه تحقیقی کردم دیدم روش ایکس کلمپ فقط روشی نیست که دستگاه 3 چراغ بشه باید انجامش بدیم بلکه میشه روش ایکس کلمپ به عنوان یه روش پیشگریهم ازش استفاده کرد که امدم مزاحم دو دوست عزیز که اون موقعه تو این 360 خیلی خبره بودن مشورت گرفتم (اقا مهدی و اقا خلیل) که مهدی جان گفت نه لازم نیست اما اقا خلیل استقبال کرد گفت انجام بده با تحقیقاتی که کرده بودم هم خودم نظرم انجامش بود رفتم نکسجن به اقا طاهر هم گفتم ایشون گفت خوبه اما این اثرش موقعی بیشتر میشه که همون اول کنسول گرفته باشی و این روش انجام بدی اثرش خیلی بیشتر خب این شد که ما گفتیم باسمون انجام بدن ایشونم زحمت کشیدن انجام دادن حالا از اون روز تقریبا یک سال میگزره که ایکس کلمپ کردم.
حالا قرض از مزاحمت اقا من شنیدم که پیچهای که ایکس کلمپ انجام میشه بر اثر گرما شل میشوند حالا میخواستم بدونم الان که 1 سال از ایکس کلمپ کردن دستگاهمون میگزره باید کار خاصی انجام بدم مثلا سفت کردن پیچها یه سرویسش کنیم؟ یا نه بزاریم وقتی سه چراغ شد بعد؟ شما چه توصیه ای میکنید؟
در اخر هم بگم حریص نیستم که بخوام فقط دستگاهم نگه دارم میدونید یه علاقه عجیبی بهش پیدا کردم الان حاظر نیستم تراکتورم با یه الایت جاسپر عوض کنم. باهاش کلی بازی کردم سی و دو هزارتا اچیومنت باهاش گرفتم اونم همش افلاین باسه همین میخوام تا جایی که میشه نگهشدارم و هر کاری میتونم انجام بدم تا خراب نشه میخوا به اندازه دو ترم دیگه عمر کنه درسم تمام شه برم سربازی.
اقا ممنون از وقتیکه گذاشتید نوشتم خوندید خوشحال میشم راهنماییم کنید;)

سلام به دوستان و خسته نباشید به تمام متخصصان جواب گو این تاپیک
اقا من یه راهنمایی میخوام من الان 360 داره نزدیک میشه به 3 سالگی یه سه ماه دیگه مونده(بگو ما شاالله);) البته از شانس اینا نبوده که باسم کار کرده بلکه بهش رسیدم 12 ولت کردم شورد مود کردم.
درست سال پیش تو همین موقعه ها بود که یه تحقیقی کردم دیدم روش ایکس کلمپ فقط روشی نیست که دستگاه 3 چراغ بشه باید انجامش بدیم بلکه میشه روش ایکس کلمپ به عنوان یه روش پیشگریهم ازش استفاده کرد که امدم مزاحم دو دوست عزیز که اون موقعه تو این 360 خیلی خبره بودن مشورت گرفتم (اقا مهدی و اقا خلیل) که مهدی جان گفت نه لازم نیست اما اقا خلیل استقبال کرد گفت انجام بده با تحقیقاتی که کرده بودم هم خودم نظرم انجامش بود رفتم نکسجن به اقا طاهر هم گفتم ایشون گفت خوبه اما این اثرش موقعی بیشتر میشه که همون اول کنسول گرفته باشی و این روش انجام بدی اثرش خیلی بیشتر خب این شد که ما گفتیم باسمون انجام بدن ایشونم زحمت کشیدن انجام دادن حالا از اون روز تقریبا یک سال میگزره که ایکس کلمپ کردم.
حالا قرض از مزاحمت اقا من شنیدم که پیچهای که ایکس کلمپ انجام میشه بر اثر گرما شل میشوند حالا میخواستم بدونم الان که 1 سال از ایکس کلمپ کردن دستگاهمون میگزره باید کار خاصی انجام بدم مثلا سفت کردن پیچها یه سرویسش کنیم؟ یا نه بزاریم وقتی سه چراغ شد بعد؟ شما چه توصیه ای میکنید؟
در اخر هم بگم حریص نیستم که بخوام فقط دستگاهم نگه دارم میدونید یه علاقه عجیبی بهش پیدا کردم الان حاظر نیستم تراکتورم با یه الایت جاسپر عوض کنم. باهاش کلی بازی کردم سی و دو هزارتا اچیومنت باهاش گرفتم اونم همش افلاین باسه همین میخوام تا جایی که میشه نگهشدارم و هر کاری میتونم انجام بدم تا خراب نشه میخوا به اندازه دو ترم دیگه عمر کنه درسم تمام شه برم سربازی.
اقا ممنون از وقتیکه گذاشتید نوشتم خوندید خوشحال میشم راهنماییم کنید;)

شما دومین نفری هستی که در ارتباط مستقیم شنیدم که با X-Clamp کنسول سالم
رو نگه داشته اون رو.

یکی از مزایای عیجب X-Clamp که فکرش رو هم نمیکنید اینه که میتونه نهایتاً به تنهایی 5 درجه
از گرمای کنسول رو کاهش بده.
اگر این شیوه رو با شیوه های 7 گانه Cooling ترکیب کنید کارایی پیدا میکنه که بسیار عیجب.

حال در مورد چیزی که سوال کردید، این رو شنیده بودم و دیده بودم که بعد از مدتی ممکنه پیچ ها
شل بشند، که این بستگی داره به کسی که X-Clamp کرده و چطور و در چه کیفیتی این کار رو انجام داده.

ولی به نظرم اگر میخوای واقعاً بودنی یک بار کنسول رو باز کن ( فقط قاب سمت راست )
ببین وضعیت سینک ها چطور هستش آیا شل هستش یا نه و ارتباط خوبی با سطح پردازنده داره یانه.

البته به نظرم بهتره بیخالش و چون معمولاً مشکلات برگشت سه چراغ قرمز و شل شدن مجدد
پیچ ها توی همون سه ماه اول خودش رو نشون میده، الان که به گفته شده یک سال شده

اگر هم شل شده باشه حتماً در وضعیت خوبی به سر میبره و هنوز کارایی خوب خودش رو داره.

قصد ندارم با طولانی کردن پست، شما رو سر در گم کنم.

پس موفق باشید

حق نگهدار

P { MARGIN: 0px } UL { MARGIN-TOP: 5px; MARGIN-BOTTOM: 5px } OL { MARGIN-TOP: 5px; MARGIN-BOTTOM: 5px } با سلام خدمت خلیل

من کنسولم رو بعد از سه چراغ خودم تعمیر کردم ولی وقتی روشن میکنم
باز سه جراغ میده ولی با این فرق که برق توش جریان پیدا نمی کنه مشکل من از جیه؟
اگه از پاوره از کجا میتونم پیدا کنم؟
لطفا کامل جوابم رو بده

P { MARGIN: 0px } UL { MARGIN-TOP: 5px; MARGIN-BOTTOM: 5px } OL { MARGIN-TOP: 5px; MARGIN-BOTTOM: 5px } با سلام خدمت خلیل

من کنسولم رو بعد از سه چراغ خودم تعمیر کردم ولی وقتی روشن میکنم
باز سه جراغ میده ولی با این فرق که برق توش جریان پیدا نمی کنه مشکل من از جیه؟
اگه از پاوره از کجا میتونم پیدا کنم؟
لطفا کامل جوابم رو بده

نیازی نیست یک سوال رو در چند جا مطرح کنید.
مقداری از سوال شما رو در تاپیک مشکلات کنسول جواب داده شده توسط دوستان
( پس من اون موارد رو دیگر ذکر نمیکنم )

خوب نگفتید که کد سه چراغ قرمز اون چی هستش و بعد از تعمیر چه کدی به شما داده

اطلاعاتی که دادید برای یک جواب درست کافی نیست.

منظورتون از اینکه برق توش جریان پیدا نمیکنه اینه که، پاور PSU کنسول چراغ ش سبز میشه
یا قرمز. ایا فن های کنسول هیچ حرکتی میکنند.

از چه روش X-Clamp استفاده کردید، ایا بعد از این حالت با پیچ ها بازی کردید ( شل و سفت کردن )
بعضی از اوقعات نباید فشار به صورت یکسان وارد بشه و قسمتی از قسمت دیگر باید فشارش
بیشتره باشه.

ولی باز هم تا کد خطا رو در نیارد نمیشه دقیق گفت که باید چی کار کرد.

سلام آقا خلیل
من ایکس باکس x-clamp کردم طبق روش دوم .حالا موقعی که روشن می کنم دوباره سه چراغ میده.
فن ها روشن نمی شه.ترانس هم چراغش زرده البته بعد از یک صدم ثانیه سبز بودن.بعد دستگاه اصلا داغ هم نمی کنه انگار اصلا تو مدار نیست.نمی دونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.مممنننوون:blushing:

سلام آقا خلیل
من ایکس باکس x-clamp کردم طبق روش دوم .حالا موقعی که روشن می کنم دوباره سه چراغ میده.
فن ها روشن نمی شه.ترانس هم چراغش زرده البته بعد از یک صدم ثانیه سبز بودن.بعد دستگاه اصلا داغ هم نمی کنه انگار اصلا تو مدار نیست.نمی دونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.مممنننوون:blushing:

خوب کدش رو بگو وقتی چراغ قرمز هستش، تا بشه نظری داد حداقل
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

اینجور مشکلات وقتی شما پیچ ها رو بیش از اندازه سفت کنید پیش میاد، در بعضی از موارد
هم کار پاور به چراغ قرمز میشکه.

داش خلیل کد 0031 میده ؟پیچ هاشم زیاد شل وسفت کردم جواب نداده؟نمی دونم چیکار کنم.
داش خلیل ما را دریاب:blushing:

اگر درست یادم باشه این چهارمین گزراش از این کد هستش که در سایت میبینم.
این کد خطا به ندرد پیش میاد و کد خطای ساده ای هم نیست.
( به توجه به مطالبی که درسایت و فروم ها دیدم )

کمی در مورد کد خطا توضیح بدم
در بعضی از موارد این مشکل را از سینک GPU دانستند و دلیل آن را شل بودن آن بیان کردند.
و مشکلات همیشگی GPU و خرابی های Resistor هم میشه به توضیحات این کد خطا نیز اضافه کرد.

در بعضی از موارد هم مشکل را به خرابی های Ram نسبت دادنده اند، که یا معیوب شده و یا خراب شده است.

اگر مشکل از مورد اول باشد که میتوان با انجام روش تعمیری X-Clamp دید که مشکل برطرف می شود یا خیر.
در غیر این صورت با به دست یک متخصص تعمیر کنسول و قطعات چیپ، چیپ Ram معیوب شناسایی
و تعویض شود.

در کل بگم که کد سختی هستش و همانطور که دانش جان گفتند به احتمال 90 درصد مرخص شده
مابقی درصد رو فقط یک متخصص میتونه تشخیص بده که درست میشه یا نه
کنسول رو پیش این کسانی که کارشون فقط X-Clamp ساده هستش نبر، چون اونها هم
تقریباً مشابه همین کار رو انجام میدند که شما انجام دادید.

بهتره پیش شخص آگاهی ببرید که واقعاً بتونه بررسی کنه.

از شما وآقا دانش خیلی ممنونم که راهنمایی کردید.ولی بچه ها می گن با برداشتن GPU و بارگذاری مجدد درست میشه.حالا نمی دونم.
بازم ممنون;)

از شما وآقا دانش خیلی ممنونم که راهنمایی کردید.ولی بچه ها می گن با برداشتن GPU و بارگذاری مجدد درست میشه.حالا نمی دونم.
بازم ممنون;)

خوب بله، قطعاً با روش Reball درصد قابل توجهی از این مشکلات و کد خطا های سخت قابل حل هستش.
چندی پیش هم مطلب راهنمایی درباره همین روش قرار دادم در سایت
راهنمایی درباره Reballing BGA

در مورد اینکه چه کسی میتونه این روش رو انجام بده بنده میثم جان رو میشناسم به طور تخصصی
روی این روش تعمیری کار میکنند.

منظورم از متخصص در پست قبل چنین افرادی هستند که از BGA سر رشته دارند و کارشون هستش
بهتره X-Clamp کردن رو ادامه ندید که باعث بشه صدمه بیشتری به برد و BGA وارد بشود.

و به فکر چیزی که در بالا گفتم باشید، چون اگر بازم با X-Clamp مشکل حل بشه دوباره مشکل
خودش رو به نوع دیگری بروز میده و روز از نو تا کم کم پردازنده کنسول از دست بره و حتی نشه
با Reball اون رو درست کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or