navid_x360
کاربر سایت
سلام به دوستان و خسته نباشید به تمام متخصصان جواب گو این تاپیک
اقا من یه راهنمایی میخوام من الان 360 داره نزدیک میشه به 3 سالگی یه سه ماه دیگه مونده(بگو ما شاالله)
البته از شانس اینا نبوده که باسم کار کرده بلکه بهش رسیدم 12 ولت کردم شورد مود کردم.
درست سال پیش تو همین موقعه ها بود که یه تحقیقی کردم دیدم روش ایکس کلمپ فقط روشی نیست که دستگاه 3 چراغ بشه باید انجامش بدیم بلکه میشه روش ایکس کلمپ به عنوان یه روش پیشگریهم ازش استفاده کرد که امدم مزاحم دو دوست عزیز که اون موقعه تو این 360 خیلی خبره بودن مشورت گرفتم (اقا مهدی و اقا خلیل) که مهدی جان گفت نه لازم نیست اما اقا خلیل استقبال کرد گفت انجام بده با تحقیقاتی که کرده بودم هم خودم نظرم انجامش بود رفتم نکسجن به اقا طاهر هم گفتم ایشون گفت خوبه اما این اثرش موقعی بیشتر میشه که همون اول کنسول گرفته باشی و این روش انجام بدی اثرش خیلی بیشتر خب این شد که ما گفتیم باسمون انجام بدن ایشونم زحمت کشیدن انجام دادن حالا از اون روز تقریبا یک سال میگزره که ایکس کلمپ کردم.
حالا قرض از مزاحمت اقا من شنیدم که پیچهای که ایکس کلمپ انجام میشه بر اثر گرما شل میشوند حالا میخواستم بدونم الان که 1 سال از ایکس کلمپ کردن دستگاهمون میگزره باید کار خاصی انجام بدم مثلا سفت کردن پیچها یه سرویسش کنیم؟ یا نه بزاریم وقتی سه چراغ شد بعد؟ شما چه توصیه ای میکنید؟
در اخر هم بگم حریص نیستم که بخوام فقط دستگاهم نگه دارم میدونید یه علاقه عجیبی بهش پیدا کردم الان حاظر نیستم تراکتورم با یه الایت جاسپر عوض کنم. باهاش کلی بازی کردم سی و دو هزارتا اچیومنت باهاش گرفتم اونم همش افلاین باسه همین میخوام تا جایی که میشه نگهشدارم و هر کاری میتونم انجام بدم تا خراب نشه میخوا به اندازه دو ترم دیگه عمر کنه درسم تمام شه برم سربازی.
اقا ممنون از وقتیکه گذاشتید نوشتم خوندید خوشحال میشم راهنماییم کنید
اقا من یه راهنمایی میخوام من الان 360 داره نزدیک میشه به 3 سالگی یه سه ماه دیگه مونده(بگو ما شاالله)
البته از شانس اینا نبوده که باسم کار کرده بلکه بهش رسیدم 12 ولت کردم شورد مود کردم.درست سال پیش تو همین موقعه ها بود که یه تحقیقی کردم دیدم روش ایکس کلمپ فقط روشی نیست که دستگاه 3 چراغ بشه باید انجامش بدیم بلکه میشه روش ایکس کلمپ به عنوان یه روش پیشگریهم ازش استفاده کرد که امدم مزاحم دو دوست عزیز که اون موقعه تو این 360 خیلی خبره بودن مشورت گرفتم (اقا مهدی و اقا خلیل) که مهدی جان گفت نه لازم نیست اما اقا خلیل استقبال کرد گفت انجام بده با تحقیقاتی که کرده بودم هم خودم نظرم انجامش بود رفتم نکسجن به اقا طاهر هم گفتم ایشون گفت خوبه اما این اثرش موقعی بیشتر میشه که همون اول کنسول گرفته باشی و این روش انجام بدی اثرش خیلی بیشتر خب این شد که ما گفتیم باسمون انجام بدن ایشونم زحمت کشیدن انجام دادن حالا از اون روز تقریبا یک سال میگزره که ایکس کلمپ کردم.
حالا قرض از مزاحمت اقا من شنیدم که پیچهای که ایکس کلمپ انجام میشه بر اثر گرما شل میشوند حالا میخواستم بدونم الان که 1 سال از ایکس کلمپ کردن دستگاهمون میگزره باید کار خاصی انجام بدم مثلا سفت کردن پیچها یه سرویسش کنیم؟ یا نه بزاریم وقتی سه چراغ شد بعد؟ شما چه توصیه ای میکنید؟
در اخر هم بگم حریص نیستم که بخوام فقط دستگاهم نگه دارم میدونید یه علاقه عجیبی بهش پیدا کردم الان حاظر نیستم تراکتورم با یه الایت جاسپر عوض کنم. باهاش کلی بازی کردم سی و دو هزارتا اچیومنت باهاش گرفتم اونم همش افلاین باسه همین میخوام تا جایی که میشه نگهشدارم و هر کاری میتونم انجام بدم تا خراب نشه میخوا به اندازه دو ترم دیگه عمر کنه درسم تمام شه برم سربازی.
اقا ممنون از وقتیکه گذاشتید نوشتم خوندید خوشحال میشم راهنماییم کنید