بله ... خیلی ها مثل من PS2 نداشتن و نمیخوان از شاهکارهای این کنسول غافل باشن!بابا نسل تموم شد
شما هنوز درگیر اجرای بازی دو نسل پیش هستین ؟
با سلام خدمت اساتید محترم من با آخرین ورژن مبدل 9.9 هر بازی رو که میخوام اجرا کنم مشکل کندی سرعت دارم خصوصا خدای جنگ 2.کلی هم با تنظیمات سروکله زدم اما مشکل حل نشد.وقتی استارت میزنی یا تو منوی بازی هستی سرعت عادیه اما تا به محیط بازی میری سرعت کند میشه و fps میاد روی 20و30 خواهشا کمکم کنید cpu : E7400vga : ati4850ram : 4GBos : Windows 7 x64
.سلام.ببخشید که درخواستمو دوباره مطرح می کنم چون خیلی این اتفاق ضد حاله.من این بازی خدای جنگ1رو تاحالا3نوعش رو خریدم ولی همشون یه جای مشترک فریز میشن واونجا جایی نیست جز جایی که کریتوس میخواد شمشیر بزرگی روکه در دستان مجسمه ی آثنا هست رو برداره واریس رو بکشه(آخرای بازی بعد از باز کردن جعبه ی پاندورا ومبارزه اش با اریس) خلاصه کریتوس تا شمشیر رو برمیداره واونو روی شونش قرار میده یدفه صفحه نمایش سفید میشه ومن که این همه زحمت کشیدم تا اینجا بازی رو آوردم خیلی خیلی ....ناراحت میشم.حالاآز شما دوستان خوبم تقاضا دارم که اگه سیو اون مرحله ویا پچ وازین جور چیزا رو دارین ازمن دریغ نکنید.البته این رو هم اضافه کنم که من از انواع شبیه ساز هاهم استفاده کردم ولی باز هم همین جوری میشه.ممنون
ممنون دوست عزیز.من نسخه 9.8رودانلود کردم وتونستم اون مرحله رو رد کنم و بازی رو تموم.توی خدای جنگ2هم که بین انگشتای اطلس بازی قطع میشد هم به راحتی رد شد.بازم ممنونم که من رو راهنمایی کردی..عزیز دل از آخرین ورژن اسلفاده کن منم این مشکلاتو با 2855 داشتم:d
سوالهای اسون جواب نداره نه..ما هم سوال کردیما
مشکل سرعت حل شده اما الان کارکترای بازی پرپر میزنن یعنی هی غیب میشه ظاهر میشه.برنامه ارجرا کن
برو تو config
emulatine setings
aspeedhacks
تیک enabel speedhacks بزن
تمام تیکها روبزن همه نوار لغزان هارور بزار روی 3
ok کن باید درست بشه اگه نشد بگو