آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام داداش پلاگین رو عوض کردم بازی رو هم بهش معرفی کردم وقتی بازی رو ران میکنم یازم ارور میاره
Error loading D:\program files\capcom\resident evil 4\New Image File.iso
make sure the iso file is not mounted in any disk emulation software
با ورژن 5082 هم همین ارور رو میده الان دانلودش کردم خاهشا کمکم کنید
ارور می گه که مطمئن شید ایمیج با برنامه ای باز نشده باشه
یعنی ازش درایو مجازی نساخته باشی

سلام اینبار درایو رو کلا غیرعال کردم و وارد برنامه که شدم پس از آوردن لوگو میگه این فرمت PlayStation 2 نیست یعنی راه حلی نیست؟

سلام اینبار درایو رو کلا غیرعال کردم و وارد برنامه که شدم پس از آوردن لوگو میگه این فرمت PlayStation 2 نیست یعنی راه حلی نیست؟

کسی نیست کمک کنه؟!؟!؟
عجله نکنی یکی هست
خب زمانی که فایل ایمیج رو باز نمیکنه یا همون چیزی که خودت نوشتی ورژن بایاس رو عوض کن مطمئنا حل میشه
برای مثال تو سیستم خودم بازی خدای جنگ با بایاس 2.20 اروپایی نمیاد ولی با 2.20 ژاپنی میاد

سلام من ورژن 2.20 آمریکا رو دارم+ورژن سال 2004 هر سه تاشو دارم من قبلا همین RE4 رومیتونستم بازی کنم ولی الان نه با ورژن جدیدی که اومد الان میتونم Time Crisis روبازی کنم که قبلا نمیشدبازیش کرد نمیدونم ولی احساس میکنم یه جای کارم میلنگه که همه رو چک کردم ولی دیدم مشکلی نداره تنظیماتم امیدوارم با کمک شما بتونم بازی رو اجرا کنم

سلام من ورژن 2.20 آمریکا رو دارم+ورژن سال 2004 هر سه تاشو دارم من قبلا همین RE4 رومیتونستم بازی کنم ولی الان نه با ورژن جدیدی که اومد الان میتونم Time Crisis روبازی کنم که قبلا نمیشدبازیش کرد نمیدونم ولی احساس میکنم یه جای کارم میلنگه که همه رو چک کردم ولی دیدم مشکلی نداره تنظیماتم امیدوارم با کمک شما بتونم بازی رو اجرا کنم
اگه میگی همه چیرو چک کردی فقط یه راه به نظرم میرسه که خودم هر وقت این مشکل پیش میاد انجام میدم تو گزینه های برنامه یه گزینه وجود داره clear all seteng اونو بزن و همه چی رو از اول تنظیم کن

داداش امتحان کردم بازم نشد میخوام ویندوزم رو پاک ویکی دیگه نصب کنم ممنون بابت راهنماییهات

ایا برنامه ای وجود دارد که بازی ps2 را به pc تبدیل کند exe
لطفا pm بدید

دوستان سلام خواهشا خواهشا خواهشا خواهشا :( جوابه منو بديد
من با اين سيستم

cpu:Intel(r) pentium(R) Dual CPU E2180 @2.000ghz (2CPUs
ram:2gig
Geforce 9400gt 1024

بازي smack down vs raw 2011 رو گرفتم يه مبدل هم دارم كه نميدونم ورژنش چيه ولي سرعت بازي خيلي كمه يعنه اسلومشنه
چيكار كنم ؟ تورو خدا جوابمو بديد مرسي
اگه لازمه چيزي هم دانلود كنم موقعت دانلود كردنم دارم پس اگه امكان بهتر شدن اين بازي واسم هست خواهشا كمكم كنيد

دوستان سلام خواهشا خواهشا خواهشا خواهشا :( جوابه منو بديد
من با اين سيستم

cpu:Intel(r) pentium(R) Dual CPU E2180 @2.000ghz (2CPUs
ram:2gig
Geforce 9400gt 1024

بازي smack down vs raw 2011 رو گرفتم يه مبدل هم دارم كه نميدونم ورژنش چيه ولي سرعت بازي خيلي كمه يعنه اسلومشنه
چيكار كنم ؟ تورو خدا جوابمو بديد مرسي
اگه لازمه چيزي هم دانلود كنم موقعت دانلود كردنم دارم پس اگه امكان بهتر شدن اين بازي واسم هست خواهشا كمكم كنيد
از تمام تنظیمات نرم افزارت عکس بگیر تا ببینیم و کمک کنیم

3a703361336e.jpg

ee8b85a85a49.jpg

08e32d2f9a8b.jpg

34815ad542a4.jpg

66dd00e5fc44.jpg

66dd00e5fc44.jpg

2e0bd1497aa4.jpg

خواهشا كمك كنيد

سلام دوستان ببخشید بایوس اروپا ورژن 2.20 رو اگه سراغ دارید لطفا لینک دانلودش رو بدید ممنون میشم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or