آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام دوست عزيز این ورژن جديدی که شما قرار داديد رو نصب نميکنه نميدونم چرا 2 تا ورژن قبلی رو نصب کرد و مشکلی نداشت این يکی رو اصلاً نصب نميکنه لطفاً کمک کنيد با تشکر

با سلام
از اروری که میگیره عکس بگیر بزار توسایت بهت میگیم :d

با سلام دوست عزيز این ورژن جديدی که شما قرار داديد رو نصب نميکنه نميدونم چرا 2 تا ورژن قبلی رو نصب کرد و مشکلی نداشت این يکی رو اصلاً نصب نميکنه لطفاً کمک کنيد با تشکر

ورژن های فرعی (SubVersioN یا SVN) نیازی به نصب شدن ندارن و بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردی میتونی مستقیم اجراشون کنی.

من تستش کردم از قبل واقعا بهتر شده در حال حاضر دیگه اکثر بازی ها بدون مشکل قایل بازی هستن دانلود کنید لذت ببرید

اصلا ظاتن این بازی کند اجرا میشه(رو pcsx2)
فقط svr6 خوب اجرا میشه
آره ولي من تا حالا خودم ديدم كه رو يك سيستم ديگه سرعتش خيلي بيشتر از كشتي كج من هستش و خودم بازي كردم...
اما جالب اينجاست كه همون svr 6 هم خيلي خوب نيست....
فقط از 2011 بهتره وگرنه اونم مشكل داره...

کسایی که مشکل اهسته شدن دارن اما فریم ریت روی 60 هست دکمه ی f4 حین بازی بزنن تا سرعت بازیشون درست بشه

سلام.
دوستان من در حین بازی یکدفعه بازی گیر میکنه مثل این عکس!تنظیمات گرافیکی هم دستکاری کردم فرقی نکرد!
dkfn80ogv7gzruvjqt7.png

سیستم منم اینه:
4 گیگ رم
گرافیک gt220
duelcore 5300

PCSX2 0.9.8 Stable Version

به نظرم این دو مورد خیلی جالب اومد :

New Game database detects the game you run, displays compatibility info, and auto applies special game fixes/patches if needed
Don't forget to spread the news! This will be our biggest release EVER

اینم از لینک دانلود :

بچه ها میشه تو uploadfa.com 9.8 به اپین؟
با سایت خودش مشکل دارم.
ففط عجله دارم.

سلام دوستان من این شبیه ساز دانلود کردم بازیه متالگیر3 گذاشتم وارد بازی شد استارت زدم قسمت که صفحه نیو گیم لود گیم میاد بالا پاین میره اما هرچی رویه نیو گیم میزنم وارد نمیشه چرا مشکل از کجا میتونه باشه؟

هیچ فرقی نکرد هنوز بازی مورنال کمبت شالونین اندگراند2 و بولی را اجرا نمیکنه

معمولا این شبیه ساز رو بازیهای بیشتر کار میکنه قبلا روی PC عرضه نشده باشن.جز مورتال کامبت اون دوتای دیگه روی PC عرضه شده و میتونی اجراشون کنی.همونطور که mgs2 هنوز روی PC مشکل داره (چون قبلا عرضه شده برای PC ) اما نسخه شماره 3 رو مثل پلنگ و بدون مشکل اجرا میکنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or