آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسی از بچه ها این بازی رو داره ؟
من 93 تا بازی ps2 دارم.اگر کسی بازی داره یه پ.خ به من بده بازی هامون رو به اشتراک بذاریم.
مرسی

با سلام
اگه میشه یه لیست از بازیهای ps2 بزاری ببینیم چب داری؟:x

برای درست کار کردن این برنامه باید cpu قوی داشته باشید. حداقل 2.5 GHz
ضمنا این vga و رم که نوشتید اصلا قوی بودن سیستم رو مشخص نمیکنه...درمورد گرافیک باید مارکش رو هم بنویسید (یعنی همون مدل رو)

سلام مشخصات سیستم من
cpu = AMD phenom(tm) II X4 945 Processor 3.00 GHz
ram = 4gig ddr3
vga= ATI radeon HD 4670 (1gig ddr 3)
windows = seven 64 bit

سی پی یو 4 هسته ای گرافیک یک گیگ رم 4 گیگ همه هم ددار سه
مشخصات دیگه ای هم هست بگید تا بگم
خواهشا جواب منو بدین
فکر نکنم دیگه بهانه ای برای نکشیدن سیستم وجود داشته باشه هر چی هست تو شبیه ساز و تنظیمات و پلاگین ها هست
درضمن نسخه مورد نظر من .harvestmoon a wonderful life se میباشد

آخرین ویرایش:
سلام

میخوام سیو بازی samackdown vs raw 2011 را داشته باشم

طبق آموزش ها عمل و تبدیل کردم ولی متاسفانه هیچ تاثیری نمیکنه ، قبلا برای 2010 به راحتی ساختم و اجرا شد

میشه لطفا یه کمکی بکنید یا سیو تبدیل شده را بزارید یا راهنمایی کنید ایراد از کجاست.

ممنونم

آقایون مثل اینکه ورژن 0.9.8 هم اومد. ولی هنوز ورژن 0.9.7 رسمی نشده یه ورژن جدیدتر اومد! خیلی جالب هست. :-o

Code:
http://rapidshare.com/files/456856538/EmuCR_Pcsx2-0.9.8_r4568.7z

به لحاظ ظاهری هیچ فرقی نکرده. ولی شاید به لحاظ کیفیت اجرا فرق کرده باشه. به هر حال من زیاد تستش نکردم.

توی لیست کامپالیبلیتی سایت رسمی هم بعضی از بازی ها رو ورژن 0.9.8 زده.

ببخشید ولی من دوباره اومدم
چند بار سوال کردم که کشتی کج 2011 و 2009 رو سیستمم کند اجرا میشه....
سیستمم هم گفتم
cpu: dual core 2.6
vga:ati 1gb 5570
ram:2+1gb
.....بیلد 1233 هم دارم.
اسپید هک ها هم فعالند...
نمیدونم چرا اینجوریه؟
حل میشه این مشکل کند اجرا شدن یا نه؟

ببخشید ولی من دوباره اومدم
چند بار سوال کردم که کشتی کج 2011 و 2009 رو سیستمم کند اجرا میشه....
سیستمم هم گفتم
cpu: dual core 2.6
vga:ati 1gb 5570
ram:2+1gb
.....بیلد 1233 هم دارم.
اسپید هک ها هم فعالند...
نمیدونم چرا اینجوریه؟
حل میشه این مشکل کند اجرا شدن یا نه؟

اصلا ظاتن این بازی کند اجرا میشه(رو pcsx2)
فقط svr6 خوب اجرا میشه

من میخوام بازیهای ps2 رو اجرا کنم تو pcیم چقده شانس دارم که بی مشکل اجرا شن؟ اصلا کار این برنامه به کجا رسیده؟

دوستان من god of war 2 گیر میکنم میشه کمک کنید توی یه اسانسو گیر میکنه کسی پچی چیزی داره؟
هرچی گشتم سیو بازیرو گیر نیووردم کسی هست که سیو بازیو بزاره؟
اینم ورژن برنامه PCSX2 0.9.7 (r3878)
بعد از سواری با پگاسوس یجا جولوتر گیر میکنم اونجایی که یه جسدو باید از سقف اویزونه رو بندازی روی دکمه که در باز بمونه یکم جولوتر کسی سیو از اونجا یا جولوتر دتاره زحمتو بکشه جبران میکنیم انشاالله

دوستان من god of war 2 گیر میکنم میشه کمک کنید توی یه اسانسو گیر میکنه کسی پچی چیزی داره؟
هرچی گشتم سیو بازیرو گیر نیووردم کسی هست که سیو بازیو بزاره؟
اینم ورژن برنامه PCSX2 0.9.7 (r3878)
بعد از سواری با پگاسوس یجا جولوتر گیر میکنم اونجایی که یه جسدو باید از سقف اویزونه رو بندازی روی دکمه که در باز بمونه یکم جولوتر کسی سیو از اونجا یا جولوتر دتاره زحمتو بکشه جبران میکنیم انشاالله

از ورژن جدیدتر (0.9.8) استفاده بکن.

با سلام دوستان لطفاً من رو راهنمايی کنيد من دو تا ورژن 096 و 097 رو دانلود کردم اما نسخه 097 که با تنظيمات اوليه که در صفحه اول گزاشتيد کار نميکنه اما ورژن 096 کار ميکنه مشکل از کجاست در نسخه 096 هم وقتی که وارد صفحه مورد نظر ميشه ميگه ديويدی در درون ديويدی رام نيستش در صورتی که هستش بايد چيکار کنم سيستم هم قوی هستش سی پی يو کور ای 7 هستش و 4 گيگ رم کارت هم 1024 هستش لطفاً راهنمايی کنيد تا من هم استفاده کنم جديدی ترين پلاگين يا بايوس و يا هر چيز ديگه ایی که لازم هستش رو اخرين ورژنش رو قرار بديد تا من هم دانلود کنم و استفاده کنم هم ورژن 097 و هم ورژن 096 اگر هم ورژن جديد تری هستش رو قرار بديد ممنون ميشم با تشکر از همگی دوستان فقط اگه کسی راهنمايی ميکنه لطفاً کامل راهنمايی کنيد چون من تازه کار هستم با تشکر از همگی دوستان عزيز

با سلام دوستان لطفاً من رو راهنمايی کنيد من دو تا ورژن 096 و 097 رو دانلود کردم اما نسخه 097 که با تنظيمات اوليه که در صفحه اول گزاشتيد کار نميکنه اما ورژن 096 کار ميکنه مشکل از کجاست در نسخه 096 هم وقتی که وارد صفحه مورد نظر ميشه ميگه ديويدی در درون ديويدی رام نيستش در صورتی که هستش بايد چيکار کنم سيستم هم قوی هستش سی پی يو کور ای 7 هستش و 4 گيگ رم کارت هم 1024 هستش لطفاً راهنمايی کنيد تا من هم استفاده کنم جديدی ترين پلاگين يا بايوس و يا هر چيز ديگه ایی که لازم هستش رو اخرين ورژنش رو قرار بديد تا من هم دانلود کنم و استفاده کنم هم ورژن 097 و هم ورژن 096 اگر هم ورژن جديد تری هستش رو قرار بديد ممنون ميشم با تشکر از همگی دوستان فقط اگه کسی راهنمايی ميکنه لطفاً کامل راهنمايی کنيد چون من تازه کار هستم با تشکر از همگی دوستان عزيز

فعلا این جدیدترین ورژن هست :
Code:
http://rapidshare.com/files/456856538/EmuCR_Pcsx2-0.9.8_r4568.7z

آموزش و موارد لازم دیگه هم توی پست اول هست.

با سلام شما که لطف کرديد و لينک فايل مورد نظر رو گزاشتيد ممنون ميشم اگه تمام موارد جانبی از جمله پلاگين و بايوس و يا هر چيز ديگه که هستش رو قرار بديد من صفحه اول رو ديدم اموزش 096 و 097 رو قرار داده برای 098 چيزی نبود ممنون اگه کمک کنيد اخه من کاملاً تازه واردم با تشکر از شما و ساير دوستان عزيز

با سلام شما که لطف کرديد و لينک فايل مورد نظر رو گزاشتيد ممنون ميشم اگه تمام موارد جانبی از جمله پلاگين و بايوس و يا هر چيز ديگه که هستش رو قرار بديد من صفحه اول رو ديدم اموزش 096 و 097 رو قرار داده برای 098 چيزی نبود ممنون اگه کمک کنيد اخه من کاملاً تازه واردم با تشکر از شما و ساير دوستان عزيز

بهت پیشنهاد میکنم یه بار آموزش 096 رو مرور بکن. بعد آموزش 097 رو با دقت بخون بعدش میتونی از ورژن 098 خودت استفاده بکنی چون فرق زیادی با ورژن قبلی نداره.

موارد مورد نیاز توی آموزش 097 به طور کامل بهشون اشاره شده و لزومی نداره که من دوباره اینجا همه آموزش رو کپی پست بکنم!

با سلام دوست عزيز این ورژن جديدی که شما قرار داديد رو نصب نميکنه نميدونم چرا 2 تا ورژن قبلی رو نصب کرد و مشکلی نداشت این يکی رو اصلاً نصب نميکنه لطفاً کمک کنيد با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or