سلام من بازی horvest moon wonderful life ps2 را دانلود کردم و با pcsx2 اجرا شد مراحل نامگذاری تمام و دکمه ها کار میکردند ولی راه نمیره و فقط یک جا ایستاده !
کمک کنید با بدبختی دانلودش کردم
با پلاگینهای 2010 هم کار کردم
ما را هم کمک کنید بهترین تنظیمات برای pes 2010شما 3تا کار بکن ببین درست میشه یانه
1__ تو انتخاب دسته بازی هر دو تا pad 1&2 رو با همون دسته بازیت تنظیم کن
2__ از پلاگین ssspsx pad 1.6.0 استفاده کن
3__با دسته بازی شوک دار امتحان کن
کسی نیست به سوال من جواب بده ؟
سلام به همگی
من directx 10 آخرین ورژنش رو نصب کردم اما وقتی تو شبیه ساز 9.7 می رم،فقط directx 9 رو نشون می ده ولی تو 9.6 این مشکل نیست.
باید چی کار کنم تا توی 9.7 هم directx 10 رو نشون بده؟
راستی بازی God father رو با کدوم شبیه ساز میشه خوب اجرا کرد؟
خوب منم همون جا رو میگم دیگه.....وقتی می خام تغییرش بدم فقط دایرکت ایکس 9 رو نشون می ده........یه جوری که انگار اصلا 10 رو ساپورت نمی کنه....باید چیکار کنم؟تو قسمت تنظیمات GSDX در قسمت RENDER شما میتونی تغییر بدیش
سلام به همگی
من تازه عضو این سایت شدم . من بازیه mortal combat shaolin رو گرفتم میخوام با استفاده از شبیه ساز pcsx2 اگه خدا بخواد یه بازیه جانانه ای بکنم . ولی باید 282 صفحه بخونم تا به یه پست کلیدی برسم که شامل آخرین آپدیت نرم افزار میشه . از اساتید خواهش میکنم آخرین پست رو در این 282 صفحه که مربوط به آخرین ورژن نرم افزار هست به من معرفی کنن چون 48 صفحه خوندم ولی بخدا دیگه مخم نکشید بقیشو بخونم .
اگه کمکم کنید واقعا ممنونتون میشم چون خیلی تو کف این بازی هستم .
مشخصات سیستمم :
cpu : AMD phenom II 925 X4
VGA : LADYBIRD G100 512MB DDR2 64 bit
MOTHERBOARD : biostar TA790XE3
Win 7 64 BIt
دوست عزیز برات چند تنظیمات مختلف با عکس میزارمیه شبیه ساز با نحوه کار با اون را البته به صورت اجمالی برای god of war 2 میخواستم کمک کنید...
شما این تنظیمات رو روی pcsx2 9,6 تست کن درست میشه
اول اینکه ویندوز 7 و ویستا خودشون دارای dx10 هستند اگر برای XP خست باید دان کنی DX10 رو ونصبش کنی نداری میتونی از اینجا دان کنی dx10_xp.exeخوب منم همون جا رو میگم دیگه.....وقتی می خام تغییرش بدم فقط دایرکت ایکس 9 رو نشون می ده........یه جوری که انگار اصلا 10 رو ساپورت نمی کنه....باید چیکار کنم؟