AM!R HOS3!N
کاربر سایت
در صورت امکان یکی از دوستان نرم افزار مناسب به اضافه پلاگین های مورد نیاز برای یک سیستم با سی پی یو ای ام دی سه هسته ای و گرافیک ati جهت بازی کردن fatal frame2 , 3 معرفی نمایید.
با تشکر
فکر نکنم با amd بتونی
در صورت امکان یکی از دوستان نرم افزار مناسب به اضافه پلاگین های مورد نیاز برای یک سیستم با سی پی یو ای ام دی سه هسته ای و گرافیک ati جهت بازی کردن fatal frame2 , 3 معرفی نمایید.
با تشکر
فکر نکنم با amd بتونی
سلام شنیدم این برنامه با cpuهای اینتل مچ شده و حتی با cpuیه هسته ای هم میشه راحت بازی کرد!!!راسته؟آیا من میتونم با cpuی 3400 راحت godofwar2بازی کنم؟
آقایون لطفا شایعه نسازین. این برنامه با AMD هیچ مشکلی نداره من الان دارن با AMD Athlon 6000+ که دو هسته ای هست، God of War رو با 60 فریم بازی میکنم.
کسی نیست جواب ما رو بده؟سلام
بچه ها من متال گیر 3 رو بازی می کنم اما هیچ آیتمی که رو زمین افتاده رو بر می دارم نمیره تو وسایلام!
یعنی برشون می دارم اما می گردم نیستند!
چطوری این مشکل رو رفع کنم؟
ببین درست میشه:آقا من با sh : shattered memories مشکل سرعت دارم. بازی رسما اسلوموشن هستش . رزولوشن روی 800*600 هست ولی خیلی بازی کنده نهایت فریمی هم که میگیرم 40 هست . سیستم رو هم صفحه پیش گذاشتم راهنمایی کنید اینجوری کلا باید بیخیالش شم!
ممنون.
ببین درست میشه:
اگه تیک داشت بردار
همين آيكون كه شما بهش مي گيد مسخره جزئي از بازيه!ماله شمشير هاي كريتوس هست اگه مي خواي بياد سرآقا واقعاً ازت ممنونم هم سرعت هم کیفیت بازیها دو برابر شد کاش زودتر این فایلها رو میذاشتی چون همین امروز صبح GOW رو با همون سرعت پایین تموم کردم .فقط یه مشکلی تو GOW2 دارم یه آیکون مسخره همش بالا سر کریتوسه اگه اونم حل کنی خیلی عالی میشه:d
در ورژنهای جدید چجوری میشه صفحه را فول اسکرین کرد بزرک کرد
نشد ......با استفاده از کلیدهای ترکیبی زیر فکر میکنم تمام صفحه بشه :
Alt + Enter