آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در صورت امکان یکی از دوستان نرم افزار مناسب به اضافه پلاگین های مورد نیاز برای یک سیستم با سی پی یو ای ام دی سه هسته ای و گرافیک ati جهت بازی کردن fatal frame2 , 3 معرفی نمایید.
با تشکر

فکر نکنم با amd بتونی

سلام شنیدم این برنامه با cpuهای اینتل مچ شده و حتی با cpuیه هسته ای هم میشه راحت بازی کرد!!!راسته؟آیا من میتونم با cpuی 3400 راحت godofwar2بازی کنم؟

نه عزیز من خودشون در سایتشون گفتند که باید حتما دو هسته ای باشه تا راحت بازی رو اجرا کنی در ضمت در اخرین ورژن شبیه ساز هم باز هم گفته اند

آقا من با sh : shattered memories مشکل سرعت دارم. بازی رسما اسلوموشن هستش . رزولوشن روی 800*600 هست ولی خیلی بازی کنده نهایت فریمی هم که میگیرم 40 هست . سیستم رو هم صفحه پیش گذاشتم راهنمایی کنید اینجوری کلا باید بیخیالش شم!
ممنون.

آقا من با sh : shattered memories مشکل سرعت دارم. بازی رسما اسلوموشن هستش . رزولوشن روی 800*600 هست ولی خیلی بازی کنده نهایت فریمی هم که میگیرم 40 هست . سیستم رو هم صفحه پیش گذاشتم راهنمایی کنید اینجوری کلا باید بیخیالش شم!
ممنون.
ببین درست میشه:

اگه تیک داشت بردار
kwpu8qen6bgtv5pgbjiv.jpg

آقا واقعاً ازت ممنونم هم سرعت هم کیفیت بازیها دو برابر شد کاش زودتر این فایلها رو میذاشتی چون همین امروز صبح GOW رو با همون سرعت پایین تموم کردم .فقط یه مشکلی تو GOW2 دارم یه آیکون مسخره همش بالا سر کریتوسه اگه اونم حل کنی خیلی عالی میشه:d
همين آيكون كه شما بهش مي گيد مسخره جزئي از بازيه!ماله شمشير هاي كريتوس هست اگه مي خواي بياد سر
جاي خودش داخل Pcsx2 0.9.7 بايد VU0وVU1 رو تو تنظيمات VUs رو روحالت وسط بزاري يعني روي microVU
و تويPcsx2 0.9.6تو قسمت CPU دو تا تيك microVU رو بزني

هنوز این شبیه ساز تکمیل نشده
نمیشه باهاش فوتبال 2010 را بازی کرد فول فریم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or