با zerogs تست کن درست میشه بزار روی x2
شما با Gsdx کار کن بهتره و باید تو تنطیمات گرافیک D3D internal res دو تاش رو 1200 باشه و or use scaling رو روی همون 1x بزار درست میشه.کسی نیست جواب ما را بده
توی بازی tekkan5 گرافیک بازی را از حالتnative خارج میکنیم روی صفحه چند خط مشکیایجاد میشه کسی می دونه مشکل از کجاست
هر ورژنی که لازمه دانلود کنم رو بگین.
اگه patch هم لازمه بهم لینک دنلودش رو بدید.
کدوم ورژن رو باید برای اجرای این بازی داشته باشم؟
تنظیماتش باید چی باشه؟
من این سوال رو در مورد بازی smackdown vs raw 2009 پرسیدم.
کسی جواب نمیده؟
میشه یکی جواب بده؟
کجایید؟
با ورژن 2186 راحت میشه بازی کرد که تو صفحه اول برای دان گزاشتیم نیاز به پتچ هم نیست
جواب همه رو می دید به جز من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک می خوام .سلام
من می خوام از شما بخوام که به من بگید چطور می تونم ِDevil May Cry 3 Special Edition رو در این برنامه اجرا کنم . ((((((((( با عکس باشه چه بهتر ))))))))) مرسی .
اقا مرسی مشکلم حل شد خیلی کارت درست هست :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygriشما با Gsdx کار کن بهتره و باید تو تنطیمات گرافیک D3D internal res دو تاش رو 1200 باشه و or use scaling رو روی همون 1x بزار درست میشه.
جواب همه رو می دید به جز من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک می خوام .
مثلا میری دس میکنی تو جیبت بجای این که بری 700 بدی کیس رو ارتقا بدی مری 500 میدی یه پلی 3 مشتی میگیری میشینی بازی gow3 رو فتح میکنی حالشو میبری و موارد دیگر فکر کنم حل شده باشه بازم توضیح خواستین پیام خصوصی بزارین تا بیاممثلا بریم تو کار چه کنسولی ؟
PS3,XBOX360 ؟
چطوری سید کجایی چیرو پوکندم این بازی هارو بیکار شدی وردار بیار بابا چی صبر کنیم دیگه دیگه هرچی بازی تاپ داشت دیگه اجرا شد ما هم تمومشون کردیم الن که دیگه هر چی بازی هم گیر میکردو اجرا نمیشد دیگه با این ورژن های جدید حل شده یادش بخیر اون روز های اول با اون ورژن ها چه فیلمی داشتیم ما یادته جونم دراومد تا Gow ها فریم بگیریمبه به!
زنده ای حاجی؟ کجایی؟ بابا پوکوندی ها!
صبر کن. همین PS2هنوز شبیه سازش برای یه سری از بازیها مشکل داره و قصه فعلا ادامه داره.