آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ورژن SPU2-X SVN r3077

http://rapidshare.com/files/391431447/EmuCR_SPU2-X_r3077.7z.html

SPU2 ایکس SVN - r3077 منتشر شد. SPU2 - ایکس pcsx2 پلاگین برای صدا PCSX2 می باشد.

SPU2 - ایکس تغییرات SVN :
r3076
MulShr32 را دگرگون کرد به پیاده سازی ساده ، کد تولید شده در حال حاضر خوب است.
r3077
SPU2 - ایکس :
اضافه شده Async حالت مخلوط به گفت و گو پیکربندی.
کاربران می توانند بین Timestretch ، Async مخلوط یا هیچ سنکرون را انتخاب کنید اکنون.
یک هشدار دهنده برای حالت Async وجود دارد ، به عنوان آن خراب بازی وجود دارد که نمی توانند کنار بیایند
با SPU2 سرعت متغیر.

کاربران SVN تجدید نظر :
لطفا به یاد داشته باشید تا شما را حذف SPU2 X.ini هنگام تعویض به این نسخه (برای روشن همگام تنظیم حالت).

لینوکس :
این از دست رفته پیاده سازی GTK بله (vars جهانی در حال حاضر هر چند تغییر) ، ببخشید : فسفر

هر ورژنی که لازمه دانلود کنم رو بگین.
اگه patch هم لازمه بهم لینک دنلودش رو بدید.
کدوم ورژن رو باید برای اجرای این بازی داشته باشم؟
تنظیماتش باید چی باشه؟
من این سوال رو در مورد بازی smackdown vs raw 2009 پرسیدم.
کسی جواب نمیده؟

و اینمPccsx2 SVN-r3081
PCSX2 SVN Changelog:
r3081
* Re-implemented memorycard ejection (yay!) -- helps avoid memorycard corruption when using savestates on many games (due to them caching memorycard contents).
* Memorycard settings are now applied on-the-fly (can add/remove/disable memory cards in the BIOS browser and it'll act just as if you plugged or unplugged cards on a real PS2)
* Bugfixed memorycard creation dialog; which wasn't creating the memorycards in the right place (oops).

* Removed the CWD option from the first time wizard (was redundant since adding the custom location option).
http://rapidshare.com/files/391630686/EmuCR-Pcsx2-r3081.7z.html
http://www.2shared.com/file/mQAghK0b/EmuCR-Pcsx2-r3081.html
http://hotfile.com/dl/44803517/1981e5d/EmuCR-Pcsx2-r3081.7z.html

کسی نیست جواب ما را بده
توی بازی tekkan5 گرافیک بازی را از حالتnative خارج میکنیم روی صفحه چند خط مشکیایجاد میشه کسی می دونه مشکل از کجاست
شما با Gsdx کار کن بهتره و باید تو تنطیمات گرافیک D3D internal res دو تاش رو 1200 باشه و or use scaling رو روی همون 1x بزار درست میشه.

هر ورژنی که لازمه دانلود کنم رو بگین.
اگه patch هم لازمه بهم لینک دنلودش رو بدید.
کدوم ورژن رو باید برای اجرای این بازی داشته باشم؟
تنظیماتش باید چی باشه؟
من این سوال رو در مورد بازی smackdown vs raw 2009 پرسیدم.
کسی جواب نمیده؟

میشه یکی جواب بده؟
کجایید؟

سلام
من می خوام از شما بخوام که به من بگید چطور می تونم ِDevil May Cry 3 Special Edition رو در این برنامه اجرا کنم . ((((((((( با عکس باشه چه بهتر ))))))))) مرسی .
جواب همه رو می دید به جز من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک می خوام .

شما با Gsdx کار کن بهتره و باید تو تنطیمات گرافیک D3D internal res دو تاش رو 1200 باشه و or use scaling رو روی همون 1x بزار درست میشه.
اقا مرسی مشکلم حل شد خیلی کارت درست هست :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

جواب همه رو می دید به جز من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک می خوام .

ببین عزیزیم باید دی وی دی (یا ایمیجی که از بازی رو هاردت داری) رو با نرم افزار باز کنی . کار شاقی نباید انجام بدی . یه سری تنظیمات داره که اونا هم مشکل نیست . بگو تو کدوم مرحله از کاری یا کجا مشکل داری تا کامل راهنمایی بشی
اولین کار دانلود نرم افزار
/PCSX2PS2Emulatorrls2994.html
/PCSX2.PS2.Emulator.rls3053.7z

یکی از اینارو دانلود کن (( پیشنهاد من 2994 یعنی بالایی )) حدود 10 مگ هستش .اکسترکت کن با وین رر((میشه حدود 50 مگ )) . بعدم راحت برنامه رو اجرا کن . کار دیگه یی هم نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
مثلا بریم تو کار چه کنسولی ؟
PS3,XBOX360 ؟
مثلا میری دس میکنی تو جیبت بجای این که بری 700 بدی کیس رو ارتقا بدی مری 500 میدی یه پلی 3 مشتی میگیری میشینی بازی gow3 رو فتح میکنی حالشو میبری و موارد دیگر فکر کنم حل شده باشه بازم توضیح خواستین پیام خصوصی بزارین تا بیام

به به!
زنده ای حاجی؟ کجایی؟ بابا پوکوندی ها!
صبر کن. همین PS2هنوز شبیه سازش برای یه سری از بازیها مشکل داره و قصه فعلا ادامه داره.
چطوری سید کجایی چیرو پوکندم این بازی هارو بیکار شدی وردار بیار بابا چی صبر کنیم دیگه دیگه هرچی بازی تاپ داشت دیگه اجرا شد ما هم تمومشون کردیم الن که دیگه هر چی بازی هم گیر میکردو اجرا نمیشد دیگه با این ورژن های جدید حل شده یادش بخیر اون روز های اول با اون ورژن ها چه فیلمی داشتیم ما یادته جونم دراومد تا Gow ها فریم بگیریم
ملت دارن با 360 و پلی 3 حال میکنن برو از خانومت اجازه بگیر و بگو بچه شدم ویکم پولارو بت بده تا با هم یه پلی 3 بگیریم برا تابستون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or