آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
من با ورژنی که شما گفتید اجراش نکردم
ولی خودم با این ورژن بازیو تموم کردم بدون کوچکترین افت فریم
از بازیت حتما ایمیج بگیر
تو تنظیمات پلاگین گرافیک تیک Native رو بزن(رزولوشن پاییین میاد ولی سرعت میره بالا)
ممنون از کمکی که نتونستید بکنید بیخیال PS2.

درود؟
دوستان این orlean که تعطیل شده. جای دیگه ای نیست ما ورژن روز رو ازش بگیریم؟!
ممنون

سلام
من می خوام از شما بخوام که به من بگید چطور می تونم ِDevil May Cry 3 Special Edition رو در این برنامه اجرا کنم . ((((((((( با عکس باشه چه بهتر ))))))))) مرسی .

توی بازی tekkan5 صفحه کمیلرزش داه ووقتی گرافیک بازی را از حالتnative خارج میکنیم روی صفحه چند خط مشکیایجاد میشه کسی می دونه مشکل از کجاست:-":-":-"

مشکل لرزشم حل شده ولی هنوز خط های مشکی خیر کسی نیست جواب ما را بده

آخرین ویرایش:
توی بازی tekkan5 صفحه کمیلرزش داه ووقتی گرافیک بازی را از حالتnative خارج میکنیم روی صفحه چند خط مشکیایجاد میشه کسی می دونه مشکل از کجاست:-":-":-"

برای مشکل لرزش چند بار f5 رو بزن یا با ورژن های مختلف GSDX تست کن. برای خطوط سیاه ، یه جایی باید دو تا عدد وارد کنی. (یادم نمیاد دقیقاً کجا بود) باید بذاری 1024 در 1024 .

سلام من ای emolator pcsx r2940 رو دانلود کردم و میخوام بازی کنم بازیم هم MGS 3 هست ولی وقتی بازی رو run elf میکنم eror پلاگ این میده میشه لطف کنید یه راهنمای کنید چطور تنظیمات رو بچینم که بشه بازی کرد.؟؟

کسی نیست جواب ما را بده
توی بازی tekkan5 گرافیک بازی را از حالتnative خارج میکنیم روی صفحه چند خط مشکیایجاد میشه کسی می دونه مشکل از کجاست

کسی نیست جواب ما را بده
توی بازی tekkan5 گرافیک بازی را از حالتnative خارج میکنیم روی صفحه چند خط مشکیایجاد میشه کسی می دونه مشکل از کجاست

با zerogs تست کن درست میشه بزار روی x2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or