آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا فرهاد من این فایلو که گذاشتی دانلود کردم اما این ارور رو میدهThis application has failed to start because d3dx11_42.dll was not found .Re-installing the application may fix this problem

فايل زير رو دانلود و اجراش كن و منتظر بمون تا چند مگ دانلود بشه. با اين روش ميتوني دايركت ايكست رو آپديت كني و نيازي نيست كه 100 مگ دانلود كني :

فايل زير رو دانلود و اجراش كن و منتظر بمون تا چند مگ دانلود بشه. با اين روش ميتوني دايركت ايكست رو آپديت كني و نيازي نيست كه 100 مگ دانلود كني :

ممنون از راهنمایی شما و بقیه دوستان من این روش رو قبلا امتحان کردم یک ساعت منتظر موندم نرفت :no::جلو من الان دایرکت ایکس می 2009 رو دارم میدونم درخواست زیادیه میشه فایل های اضافی بذارید واسه دانلود:dload:

دوستان ایا با این سیستم میشه tekken 5 رو خوب اجرا کرد .
cpu : amd x2 3600
vga : geforce 7300 gs
ram: 2gb

آخرین ویرایش:

ممنون از راهنمایی شما و بقیه دوستان من این روش رو قبلا امتحان کردم یک ساعت منتظر موندم نرفت :no::جلو من الان دایرکت ایکس می 2009 رو دارم میدونم درخواست زیادیه میشه فایل های اضافی بذارید واسه دانلود:dload:

دوست عزیز شما الان هم میتونی با DX9 MARCH با شبیه ساز کار کنی GSDX 1650 رو پشتیبانی میکنه و ان هم سرعت خوبی میده

درود با برنامه codebreaker نمیشه با این شبیه ساز کار کرد برای چیت زدن راهای خواص خودش رو داره شما میتونی با کمک patch و یا سیوهایی که از این سایت میگیری بازیت رو با چیت شروع کنی

با تشکر

ببخشید ولی سیو های این سایت مال ps2 هستند .
من سیو ها روگرفتم و تبدیلشونهم کردم ولیبازی سیو ها رو نمیناسه ...... ازسیو هایی که ما گذاشته بودید هم استفاده کردم ولی باز هم نمیشه ازشون استفاده کرد .

من سوالم رو اینجا هم مطرح کردم (لینک زیر) .... اگه میشه راهنمایم کنید

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=815268#post815268

دوستان تنظیمات جدید تیکن روی ورژن 9.7 چیه؟

شما اول این بازی رو ران کن ببین شاید خوب بیاد همه چی رو روی default بزار بعد سعی کن dx9 برای اگوست رو دان کنی و به همرا جدیدترین ورژن pcsx2 و در قسمت speed hack روی x2 و vucycel رو تا اخر به جلو تیکها زده بشه تو cpu فریم روی نرکال بزار

با تشکر از جناب kolange_edalat2001
ایا این برنامه در ویندوز 7 جواب نمیده .
وقتی که یک بازی رو اجرا میکنم اول اخطار مموری کارتها رومیده بعد از پلاگین gs اخطار میگیره .

باشه فرهاد جون چون خیلی قبولت دارم به حرفت گوش میدم و مخصوصا از محل سکونتت خیلی خوشم میاد (منو باخودت ببر):cheesygri تا رسیدن نسخه اصلی ویندوز 7 این ورژنو بیخیال میشم:(( (چه زود پسر خاله شدم فرهاد جون:cheesygri )

بازم سلام....

آقا فرهاد من این مشکلم حل نشد ........

ببین من وقتی امولاتور رو به حالت تست مود راه اندازی میکنم و میرم توی مموری ها سیو ها رونشون میده ........

ولی وقتی بازی رو ران میکنم سیو ها رو نمیاره ...... مثل اینکه مال یه بازی دیگه باشند ........

ممکنه مشکل از زبان بازی باشه ؟ ...... این فاینال 10 من نوشته هاش ژاپنی بود اول ولی من یکم بهش ور رفتم و انگلیسیش کردم .......

یعنی باید سیو های ژاپنی رو بگیرم ؟

بازم سلام....

آقا فرهاد من این مشکلم حل نشد ........

ببین من وقتی امولاتور رو به حالت تست مود راه اندازی میکنم و میرم توی مموری ها سیو ها رونشون میده ........

ولی وقتی بازی رو ران میکنم سیو ها رو نمیاره ...... مثل اینکه مال یه بازی دیگه باشند ........

ممکنه مشکل از زبان بازی باشه ؟ ...... این فاینال 10 من نوشته هاش ژاپنی بود اول ولی من یکم بهش ور رفتم و انگلیسیش کردم .......

یعنی باید سیو های ژاپنی رو بگیرم ؟

شما باید ویندوزت رو به ضورت admin بیاریش و گویا بازی شما international هست us نیست که نمیاره

سلام ...... ممنون حل شد .....

درست حدس زده بودم مشکل از ورژن سیو ها بود ..... باید نسخه ژاپنی رو دانلود میکردم

به هر حال ممنون از بابت راهنمایتون

سلام
ببینم بالاخره میشه گاد اف وار 2 رو اجرا کرد یا نه؟؟؟
بچه ها منو میشناسم پستای قبلیم هم هست تو صفحات قبل
خیلی وقته کار نکردم با این برنامه
اخرین بارهایی که کار کردم شاید 1 سال پیش باشه که تقریبا دموی بازی فقط میاومد

سلام
ببینم بالاخره میشه گاد اف وار 2 رو اجرا کرد یا نه؟؟؟
بچه ها منو میشناسم پستای قبلیم هم هست تو صفحات قبل
خیلی وقته کار نکردم با این برنامه
اخرین بارهایی که کار کردم شاید 1 سال پیش باشه که تقریبا دموی بازی فقط میاومد

سلام مهدی جان خوش اومدی اره از قبل خیلی بهتر شده و میشه بازی کرد ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or