آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توي پست قبليم توضيح دادم وضعيتش چطوري هست!

پلاگين ZZogl كه يك پلاگين براي گرافيك هست و مخصوص Linux هستش ولي كاربران Windows XP ميتونن با نصب Cg-2.2_April2009_Setup از اين پلاگين استفاده بكنن. براي اطلاعات بيشتر به اينجا و اينجا مراجعه كنيد.
كدام پست جناب اقاي

ببخشید آقا فرهاد میشه فایل اصلی pcsx 2 0.9.7 رو بذاری فایل exe و اصلی نه beta

سلام

ببخشید مخواستم بدونم میشه از دی وی دی کدبرکر در pcx2 استفاده کرد؟

من وقتی چیت بازی مورد نظر رو از لیست انتخاب میکنم و میگه حالا بازی اصلی رو بزار ولی وقتی ایمیج ها روعوض میکنم نرم افزار دنت سند میده و خارج میشه .......

حالا چکار کنم ؟

تو رو خدا کمکم کنید

سلام به همه
يه سوال فني داشتم
برا اجراي بازيها بايد به Run>CD\DVD يا Boot>Run CDVD بريم
من ميخوام يه اتوران بسازم كه با زدن يه دكمه بتونم اين كارو كنم. بايد برنامه نويسي كنم؟ با چي؟
لطفا راهنمايي كنيد:love:

سلام

ببخشید مخواستم بدونم میشه از دی وی دی کدبرکر در pcx2 استفاده کرد؟

من وقتی چیت بازی مورد نظر رو از لیست انتخاب میکنم و میگه حالا بازی اصلی رو بزار ولی وقتی ایمیج ها روعوض میکنم نرم افزار دنت سند میده و خارج میشه .......

حالا چکار کنم ؟

تو رو خدا کمکم کنید

درود با برنامه codebreaker نمیشه با این شبیه ساز کار کرد برای چیت زدن راهای خواص خودش رو داره شما میتونی با کمک patch و یا سیوهایی که از این سایت میگیری بازیت رو با چیت شروع کنی www.gamefaqs.com

سلام به همه
يه سوال فني داشتم
برا اجراي بازيها بايد به Run>CD\DVD يا Boot>Run CDVD بريم
من ميخوام يه اتوران بسازم كه با زدن يه دكمه بتونم اين كارو كنم. بايد برنامه نويسي كنم؟ با چي؟
لطفا راهنمايي كنيد:love:

ممنظورتون رو من نفهمیدم ولی نیازی به این کارا نیست شما میتونی در قسمت file run cdvd رو بزنی خلاص

آقا فرهاد من این فایلو که گذاشتی دانلود کردم اما این ارور رو میدهThis application has failed to start because d3dx11_42.dll was not found .Re-installing the application may fix this problem

آقا فرهاد من این فایلو که گذاشتی دانلود کردم اما این ارور رو میدهThis application has failed to start because d3dx11_42.dll was not found .Re-installing the application may fix this problem
این پیغام یعنی DirX رو باید آپدیت کنی!!!!

شما باید dx9 رو دان کنی که در صفحه اول موجوده

مثلا من ميخوام يه آيكون بسازم كه وقتي اجراش كردي مثل اين باشه كه pcsx2 رو اجرا كرده باشي و از file,Run cdvd رو زده باشي

اهان تا حالا یه هم چین کاری مکردم ببینم میشه یا نه خبر ندارم ازش :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or