آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان
من وقتي شبيه سازو با پلاگين gsdx 962 sse2 اجرا ميكنم ازم ميخواد كه دايركتس رو آپ كنم.من دايركتس صفحه ي اول كه مال ماه نوامبر هست رو دان ونصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.حالا بايد چه كار كنم؟

من نمي تونم gow 1 يا دوشو بازي كنم شماره ي اول تا حدودي مشكل تكسچر داره يه جاهايي هم كرش مي كمه شماره ي دومم كه اول بازي كرش مي كنه علاوه بر اينكه شخصيت بازي 2 تا هست و تكسچرها سر جاي خودشون نيستن

سلام دوستان
من وقتي شبيه سازو با پلاگين gsdx 962 sse2 اجرا ميكنم ازم ميخواد كه دايركتس رو آپ كنم.من دايركتس صفحه ي اول كه مال ماه نوامبر هست رو دان ونصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.حالا بايد چه كار كنم؟

خوب شما dx 2008 دانلود كرديد 2 صفحه ي قبل برگرديد dx march 2009 دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه

آخرین ویرایش:
خوب شما dx 2008 دانلود كرديد 2 صفحه ي قبل برگرديد dx march 2009 دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه[/QUOTE]

دايركتس جديد كه در دو صفحه ي قبل هست رو نميشه دانلود كرد يعني فقط ميتونيم با سيستم خودمون آپديت كنيم كه با اينترنت نفتي محاله.

خوب شما dx 2008 دانلود كرديد 2 صفحه ي قبل برگرديد dx march 2009 دانلود كنيد مشكلتون حل ميشه

دايركتس جديد كه در دو صفحه ي قبل هست رو نميشه دانلود كرد يعني فقط ميتونيم با سيستم خودمون آپديت كنيم كه با اينترنت نفتي محاله.[/QUOTE]

شما اگه dx2008 رو نصب كرديد با فايل دو صفحه قبل فقط فايل هاي march2009 رو برايتان دانلود و نصب مي كند كه حدود 2.75 مگ هست و سريع دانلود ميشه.

اينم لينك دانلود مستقيم و كامل dx2009 با حجم 93 مگابايت

http://download.microsoft.com/downl...-B1E8-248D43270D5F/directx_mar2009_redist.exe

اینم از جدیدترین ورژن PCSX2 9.6 984 که تغییراتی در SPEED HACK کرده که میتونید بیشترین سرعت رو ازش PCSX2 بگیرید ;) . و اینکه GOW 1.2 هم دزست شده برای کسایی که نمیدونن :blushing: GSDX 962 حتما دان شود
PCSX2 rev 984.7z
rev 962 GSDX 1.15.7z
rev 968 SPU2-X 1.1.0.7z

سلام
خیلی خوبه که شما به فکر این تاپیک هستی و آخرین ورژن ها رو سریعا میذاری
فقط یه سوال کلنگ جان این ورژن های جدیدو از کجا دان میکنی؟حتی تو فروم اصلی PCSX2هم دیرتر از شما میزارن!خیلی ممنون میشم اگه سورس جید ترین ورژنا رو بگی

تصاویر بازی gow2 و درست شدن کامل ان

سلام به دوستان اینم از جدیدترین تنظیمات برای GOW2 که در زیر میبینید به طور کامل درست شده و با فریم ریت بالا دیگه میتونید بازی کنید :biggrin1:;) این بازی با PCSX2 9.6 98 و GSDX 1.15 962 و با DX9 MARCH 2009 کار شده
GOW2_INGAME.JPG
GOW.JPG

ميشه يكم منو كمك كنيد من هر كاري مي كنم بازم تصوير درست نميشه سرعت خوبه اما تصوير مشكل داره بعد بهترين بايوس هم اگه ميشه براي دانلود بذاريد ممنون

33y0tux.jpg

آخرین ویرایش:
ميشه يكم منو كمك كنيد من هر كاري مي كنم بازم تصوير درست نميشه سرعت خوبه اما تصوير مشكل داره بعد بهترين بايوس هم اگه ميشه براي دانلود بذاريد ممنون

33y0tux.jpg
اگر از Speed Hack استفاده ميكنيد ، مشكلات اينچنيني بوجود مياد.
بدون Speed Hack جديد كه اينطوري نيستش؟

اگر از Speed Hack استفاده ميكنيد ، مشكلات اينچنيني بوجود مياد.
بدون Speed Hack جديد كه اينطوري نيستش؟

چرا هيچ فرقي نمي كنه speed hack استفادش بيشتر باعث كرش شدن يا پرش تكسچر مي شه اين فرق داره كلا همه چيز هم كه خاموش باشه بازم فرقي نمي كنه

خوب كسايي كه مشكل منو دارن بايد برن توي تنظيمات گرافيك و گزينه ي native تيكشو بزنن همه چيز درست ميشه

یه بار دیگه تنظیمات برای GOW2 رو میزارم که با PCSX2 9.6 984 و GSDX 1.15 962
کار شده و
frame limit رو normal هست و در advanced همه چی default هست
SPEED_HACK.JPG
GOW2_INGAME.JPG
;)

سلام....
من اومدم تو این تاپیک دیدم پیر میشم اگه بخوام دنبال جواب سوال ام تو 105 صفحه سرچ کنم ! پس سوال ام رو همین جا می پرسم ( با معذرت:biggrin1:):
ریجن بازیی که میخریم فرقی نداره؟ ...من با کلی بدبختی تونستم یک بازی God of war 2ریجن پال پیدا کنم ! ولی نمی تونم اجرا کنم !(یک توضیحی بدین ممنون میشم:smile:)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or