آموزش هک 6.35

دوستان من فریمور 6.35 رو با 635pro-a fast recovery تا همین چندروز پیش هک میکردم مشکلی هم نبود اما حالا که بعد از فعال کردن این برنامه میخوام از دستگاه استفاده کنم سرعت دستگاه بشدت میاد پایین! فرمت و این چیزارو هم امتحان کردم جواب نداده!
مشکل کجاست ؟
دکمه Select رو بزنید بعدش CPU CLOCK ها رو روی حالت دیفالت قرار بدید درست شد که شد نشد روی 333 MHZ تنظیم کنید!

سلام من psp 2000 خودم رو به نسخه اورجینال 6.38 از سایت اصلی سونی آپگرید کردم. الان میخوام کرکش کنم به نسخه 6.38 ME که تازه اومده.
آیا راه حلی داره؟ چون CFW یا HEN ظاهراً برای 6.31 تا 6.35 هست ولی برای 6.38 پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کمک کنید

همون بازی که از طریق savegame کپی خور میشه Minna no Sukkiri
میرم تو بازی دایره میزنم
تو یه صفحه سیاه چندتا نوشته میاد ولی psp خاموش میشه :-/
دوست عزیز از این استفاده کن نمیخواد اونهمه دنگ و فنگ بکشی
برو بریز تو پوشه گیم بعد روش کلیک کن(خودش اجرا میشه نمیخواد سیو گیم و از این جور چیزا دی)بعدزبدرو بزن میریزه بعدم برو بازی کن دی
http://dls2.pspgen.com/C/custom-firmware-6-35-pro-a4-fast-recovery_1298238901.zip

همون بازی که از طریق savegame کپی خور میشه Minna no Sukkiri
میرم تو بازی دایره میزنم
تو یه صفحه سیاه چندتا نوشته میاد ولی psp خاموش میشه :-/
اون روش برای زمان تیرکمون شاه هست رفیق:d
از پست اول همین تاپیک استفاده کن!;)

• Like
Reactions: hosein me
سلام.
آقا حميد ، فريمور من الان " 6.35 " هست (3004)، ميخواستم اگه لطف كنيد راهنماييم كنيد از كدوم هك الان استفاده كنم كه بازي هاي ps1 رو هم اجرا كنه. آخه ميخواستم از 6.35 _pro_A4 استفاده كنم ديدم كه آپديت از اون خيلي جديدتر امده! حالا از كدومش بايد استفاده كنم! آخرين ورژنش كدومه؟ (B5-Pro)?. بايد به ترتيب برم؟! يا نه:-/

آخرین ویرایش:
سلام من تمام انجمنو گشتم ولی برای 6.37 (PSP go) هیچی پیدا نکردم
میخواستم بدونم هیچ راهی برای استفاده از 6.37 نیست چون الان عملا من فقط آهنگ گوش میدم

سلام امروز یک psp 2000 رو به 6.35-pro4a اپدیت کردم ولی الان وقتی بازی میریزم روش بازی تو قسمت گیم هستش ولی وقتی اجراش میکنم بازی umd اجرا میشه مشکل چیه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or