آموزش هک 6.35

شرمنده میگم این هک رو طبق آموزش صفحه اول از اول انجام بدم یا راه کوتاهتری برام وجود داره چون این فایلی که گذاشتی خدا کنه از زبونت بشنوم یه آپدیت ساده باشه. :d
شما مگه الان 6.35 ندارید ؟ اگر دارید کپی خور دستگاه رو بپرون و فایلی که بهتون دادم و دانلود کردید رو بریزید روی پی اس پی و اجرا کنید والسلام!
اگر 6.35 ندارید اول به 6.35 آپدیت کنید بعد مراحل بالا رو انجام بدید!

شما مگه الان 6.35 ندارید ؟ اگر دارید کپی خور دستگاه رو بپرون و فایلی که بهتون دادم و دانلود کردید رو بریزید روی پی اس پی و اجرا کنید والسلام!
اگر 6.35 ندارید اول به 6.35 آپدیت کنید بعد مراحل بالا رو انجام بدید!
طاهر جان من تو psp خشک خشکم هر چی بلدم از همین سی و هفت هشت صفحه ناقص خوندم. :-s
دو تا فایل دان شده update رو یا recovery رو بریزم تو psp/game/edamash آخه عزیز من چرا... شرمنده اذیت شدی :(

طاهر جان من تو psp خشک خشکم هر چی بلدم از همین سی و هفت هشت صفحه ناقص خوندم. :-s
دو تا فایل دان شده update رو یا recovery رو بریزم تو psp/game/edamash آخه عزیز من چرا... شرمنده اذیت شدی :(
نه بابا اذیت چیه!؟شما رو چِشِ ما جا داری رفیق
UPDATE رو بریز به مسیر PSP/GAME/UPDATE

نه بابا اذیت چیه!؟شما رو چِشِ ما جا داری رفیق
UPDATE رو بریز به مسیر PSP/GAME/UPDATE
وای خدا چقدر با حال شده منوی گیم پسر!! >:d<
جلل خالق dino crisis 2 رو آورد وای هیجان.
حالا فایل آپدیت رو پاک میکنم و اگه دستگاه خاموش شد همه چیز مثل قبله (635 HEN by coldbird & VF رو اجرا میکنم)؟

آخرین ویرایش:
سلام بر همه بزرگان.

آقا من تا الان 3 تا psp رو به روشی آقا حمید کپی خور کردم.

فقط الان که میخوام یه psp رو انجام بدم بعد از آپدیت وقتی که میریم تو بازی Minna no Sukkiri و گزینه دوم رو میزنیم وقتی میخواد بیاد بیرون میگه Memory LEAK و هیچ اتفاقی نمیافته .
اگه میشه راهنماییم کنین.
بازم ممنون.

سلام
من یه psp 6.20 دارم و کپی خور هم کردم اما این صفحه ها رو میخوندم به نظر 6.35 کپی خورش راحت تر هست به نظرتون به 6.35 ارتقا بدم یا رو همون 6.20 بمونم

سلام
من یه psp 6.20 دارم و کپی خور هم کردم اما این صفحه ها رو میخوندم به نظر 6.35 کپی خورش راحت تر هست به نظرتون به 6.35 ارتقا بدم یا رو همون 6.20 بمونم
من خودم 6.35 دارم همیشه هم بی دیگران گفتم 6.35 بهتر هست(نظر شخصی من!)
سلام بر همه بزرگان.

آقا من تا الان 3 تا psp رو به روشی آقا حمید کپی خور کردم.

فقط الان که میخوام یه psp رو انجام بدم بعد از آپدیت وقتی که میریم تو بازی Minna no Sukkiri و گزینه دوم رو میزنیم وقتی میخواد بیاد بیرون میگه Memory LEAK و هیچ اتفاقی نمیافته .
اگه میشه راهنماییم کنین.
بازم ممنون.

روش Minna no Sukkiri که برای دوران خیارشور شاهِ:d
روشی که تو پست اول قرار دادم 40 ثانیه ای هک می شه!اصلا نیازی به Minna no Sukkiri نیست چون ساین شده هست!

سلام
يه PSP GO دارم كه تازه خريدم و اصلا هك نيستكلا خامه خامه
من تا اينجاي كارو انجام دادم
سلام
بالاخره کار آخرین فرم ویر سونی نیز تمام شد یعنی 6.35 با این حساب تمامی پی اس پی ها هک می شوند.

خودم به شخصه روی تمامی پی اس پی ها امتحان کردم 1000,2000,3000,PSPGO به دلیل آموزش به مغازه دارها!پس اگر مراحل رو درست انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد!

اول از همه اگر دستگاهتون در حالت هک هست TN_A یا TN_B یا 5.03 gen c یا 5.03 hen هست از حالت هک خارجش کنید!

پس برای سری کپی خور موقت باتری رو خارج کنید تا هک بپره و برای سری کپی خور دائم از روش زیر استفاده کنید:

نقل قول:
از انجایی که فریم ویر 5.50 GEN D3 تا فریم ویر 9.90 را ساپورت می کند در هنگام ورود به فریم ویر 6.20 با ارور مواجه می شویم پس:
ابتدا فایل های زیر را دانلود کنیدکسانی که فایل های آپدیت به 5.50 GEN D3 را دارن نیازی به دانلود ندارن!)
لینک دانلود!
سپس همه فایل ها را به قسمت روت مموری اضافه کنید
سپس از طریق قسمت GAME برنامه رو اجرا کنید!
حالا گزینه ی flash install ofw 5.50 را انتخاب کنید و بعد از پایان مموری رو فرمت کنید(فایل های آپدیت قبلی رو پاک کنید کفایت می کنه!)

فرمت کردن مموری هم حتما پیشنهاد می شه!
نیازی به خواندن متن های پنهان ندارید تو رو خدا نخونید!(برای اطلاعات عمومی خوب هست فقط:d)
برای شروع شما باید به فرم ور آفیشل 6.35 آپدیت کنید!

6.35 (PSPgo)

برای سری 1000،2000،3000

بعد از دانلود EBOOT.PBP را به مسیر PSP>GAME>UPDATE انتقال بدید(اگر فولدر UPDATE نبود خودتون درست کنید!) و بعد هم از منوی Game آپدیت رو آغاز کنید!

متن پنهان:
سپس این پک را دانلود کرده و هر دو فایل را به مسیر PSP>GAME انتقال دهید!
در مرحله بعد ابتدا برنامه ی 6.35 HEN BY COLDBIRD & VF را اجرا کنید مانند عکس:

6-35-pro-002_0901E0011000343862.jpg

ابتدا این فایل رو دانلود کرده و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید!

بعد به منوی XMB برید و حالا باید برنامه ی 6.35 Pro-A Updaterرو اجرا کنید.

6-35-pro-custom-firmware-for-hen-001_0901E0011000343857.jpg

وقتی اجرا کنید با تصویر زیر مواجه می شید!

6-35-pro_0901E0011000343863.png

سپس دکمه X را زده و بعد دوباره دکمه X را بزنید تا کار تمام بشه!

اگر درست انجام داده باشید System Software شما به 6.35 PRO-A4تبدیل می شود!:

custom-firmware-6-35-pro-a4-003_0901E0011000344117.jpg
ميشه كمك كنيد از اينجا به بعد چه كنم
تا اينجاي كار همچيز عين آموزش و خدارو شكر بدون هيچ اروري پيش رفت
حالا براي اجراي بازي ها كسي ميتونه كمك كنه
تازه كار هستم و اصلا اطلاعات در اين مورد ندارم
منظور از اين قسمت پاييني چيه؟؟
سپس این پک رو دانلود کنید!

و همه ی فایل ها رو به روت مموری انتقال بدید!(شاخه اصلی مموری)

حالا از قسمت Game وارد بازی Minna no Sukkiri بشید و وقتی همه چیز لود شد بر روی گزینه دوم دکمه X رو بزنید و صبر کنید وارد محیط XMB بشید!

حالا برنامه ی Prometheus ISO Loaderرا دانولد کنید و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید و از منوی Game اجراش کنید حالا اگر بازی توی فولدر ISO ریخته باشید می تونید اجراش کنید!

برای اجرای بازی ها از منوی XMB ابتدا این فایل را دانلود کنید! سپس فولدر PSP را به مموری خود انتقال دهید!
سپس Hen را لود کرده و وارد برنامه Iso Tools شوید!(بازی باید ISO باشه نه CSO ) و روی بازی مورد نظر دکمه X را زده و گزینه! Make XMB_ICON را انتخاب کنید!

psp-iso-tool-1960.png

و در آخر Yes کنید و بعد از اتمام کار از برنامه خارج شید و بازی مورد نظرتون رو از XMB اجرا کنید!

مرحله آخر که خیلی حساس و خفن هست بازی کردن هست!:))

با تشكر از دوستان و آقا taherism مشكلي بوجود نياومد و با اين تونستم بازي ها رو اجرا كنم
حالا برنامه ی Prometheus ISO Loaderرا دانولد کنید و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید و از منوی Game اجراش کنید حالا اگر بازی توی فولدر ISO ریخته باشید می تونید اجراش کنید!
فقط يه سوال اگه كنسولو خاموش كنيم چه چيز هاي رو دوباره بايد نصب يا اجرا كنيم؟؟؟
ميشه مراحلو بعد از خاموش و روشن شدن كنسول بگيد؟؟
اين بريكي كه براي دوستان اتفاق افتاده دليلش چيه؟؟
اگه كنسول خاموش روشن كرديم يا شد (حالا هرچي) دوباره فريمورو بايد بنصبم؟؟؟
در كل ممنون ميشم يه توضيح بديد>:d<

با تشكر از دوستان و آقا taherism مشكلي بوجود نياومد و با اين تونستم بازي ها رو اجرا كنم

فقط يه سوال اگه كنسولو خاموش كنيم چه چيز هاي رو دوباره بايد نصب يا اجرا كنيم؟؟؟
ميشه مراحلو بعد از خاموش و روشن شدن كنسول بگيد؟؟
اين بريكي كه براي دوستان اتفاق افتاده دليلش چيه؟؟
اگه كنسول خاموش روشن كرديم يا شد (حالا هرچي) دوباره فريمورو بايد بنصبم؟؟؟
در كل ممنون ميشم يه توضيح بديد>:d<

اگه کامل خاموش کنید با اجرای FastRecovery بدون هیچ کاری دوباره به حالت هک میروید البته CFW رو هم میتونید دوباره یا نصب کنید و تفاوتی ندارد.
بریک تا به حال با این فریمور اتفاق نیوفتاده بریک برا شرایط خاص و یا استفاده از CFW ها نا معتبر و تست نشده است
بجه ها چرا تاپیک Update نمیشه؟
Pro B-3 خیلی بهتر شده:
چنتاش ایناست :
[!] Fix cache bug does not generate ISO
[!] Some bug fixes recovery menu
[!] To improve the list of compatible plug-ins to support non-standard written
[+] Improved recovery menu display, plug-ins support 100 + more
[+] Add Toggle USB recovery menu
[+] Add recovery menu deception region Debug Type I / II
دانلود

حمید جان ممنون بابت راهنماییت در اون تاپیک
الان LCD درست شده و میخوام انجام بدم.
فقط :
نیازی به خواندن متن های پنهان ندارید تو رو خدا نخونید!(برای اطلاعات عمومی خوب هست فقط:d)
:d
یکم نا مفهومه :d
اخه مطالب تو اسپویلر مفید به نظر میاد ، یعنی این کارا رو هم نکنیم بازی ها راحت اجرا میشن؟یعنی منظورت اینه که اینا روش های قدیمی هک 6.35 هست و فقط باسه اطلات عمومی گذاشتی و الان ما از همینPro-A Updaterاستفاده کنیم؟؟:d
شرمنده اینقدر با جزئیات سوال میپرسم چون نمیخوام اتفاقی بیوفته و دوباره پام به این تاپیک باز شه که اصلا حسش رو ندارم دوباره انجام بدم :d
ممنون
راستی از pro b-3 استفاده کنم بهتر نیست؟؟

حمید جان ممنون بابت راهنماییت در اون تاپیک
الان LCD درست شده و میخوام انجام بدم.
فقط :
:d
یکم نا مفهومه :d
اخه مطالب تو اسپویلر مفید به نظر میاد ، یعنی این کارا رو هم نکنیم بازی ها راحت اجرا میشن؟یعنی منظورت اینه که اینا روش های قدیمی هک 6.35 هست و فقط باسه اطلات عمومی گذاشتی و الان ما از همینPro-A Updaterاستفاده کنیم؟؟:d
شرمنده اینقدر با جزئیات سوال میپرسم چون نمیخوام اتفاقی بیوفته و دوباره پام به این تاپیک باز شه که اصلا حسش رو ندارم دوباره انجام بدم :d
ممنون
راستی از pro b-3 استفاده کنم بهتر نیست؟؟
اینا برای زمانی هست که هک پیشرفت نکرده بود! و نیاز به این کار های بود ولی در حال حاضر خود کاستم فرم ور همه ی این کارها رو انجام می ده!

چرا بهتر هست من هنوز وقت نکردم ویرایش کنم(دانشگاه من رو ...ده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or