آموزش هک 6.35

آره ، اگه میشه ، یا کمتر از اون .

چون خیلی از بازی ها اینور نمیاد من هنو تو کف راک بندم . UMD متال گیر هم نمیاد :دی

فایدش چیه
همه بازی جدید ها رو که اجرا می کنه!!!!
پی اس پیت کپی خور دائم هست یا موقت؟اگر دائم هست پاندورا بکنش بره!

نه حمید 3000 ـه . از اونایی که اولش با 5.7 بود چی بود با اون اومد ، کپی خور نمیشد.
یه راهی چیزی نیست؟ بقیه ی UMD ها میاد این یکی ارور میده.

راستی امولاتوره PSone رو این فرم ویر میاد؟ طلبه MGS شدم خفن عیدی ، طبه متال گیر گرفتیم همرو دونه دونه دارم بازی میکنم : دی . فقط pW پا نداده

فعلا که ISO رو از روی UMD گرفتم میشه بازی کرد . عجیبه

آخرین ویرایش:
نه حمید 3000 ـه . از اونایی که اولش با 5.7 بود چی بود با اون اومد ، کپی خور نمیشد.
یه راهی چیزی نیست؟ بقیه ی UMD ها میاد این یکی ارور میده.

راستی امولاتوره PSone رو این فرم ویر میاد؟ طلبه MGS شدم خفن عیدی ، طبه متال گیر گرفتیم همرو دونه دونه دارم بازی میکنم : دی . فقط pW پا نداده

فعلا که ISO رو از روی UMD گرفتم میشه بازی کرد . عجیبه
این برای دانگرید کردن به 6.20(من خودم تست نکردم ها!!!!!)

اینم برای اجرای بازی های PS1که روی 6.35 کار می کنه!

دستت طلا جواب دادی این لینک رفتم اون یکی که برای اجرای ps1 هست دنبال کردم یه دانلود داده دان کردم حالا چیکارشون کنم (در توضیح بگم که در system information دستگاه من فقط نوشته 6.35 pro و چیز دیگه ای نداره و اون روشهای psxtopsp اون یکی نرم افزار رو PsGUI300beta اجرا کردم کار نکرد).

دستت طلا جواب دادی این لینک رفتم اون یکی که برای اجرای ps1 هست دنبال کردم یه دانلود داده دان کردم حالا چیکارشون کنم (در توضیح بگم که در system information دستگاه من فقط نوشته 6.35 pro و چیز دیگه ای نداره و اون روشهای psxtopsp اون یکی نرم افزار رو PsGUI300beta اجرا کردم کار نکرد).
کپی خور دستگاه رو بپرون!
این دفعه با این یکی که تازه دانلود کردید هک کنید!

کپی خور دستگاه رو بپرون!
وای برم سراغ هک یعنی استرس به توان میلیارد:-o
تو جریانات هکهای xbox پدرم در اومد تا هک کردم.#:-s
کاش راهی برای اجرای بازی psx بدون هک وجود داشت.
حالا دستگاه رو خاموش و روشن میکنم کپی خورش میپره بعد میتونم با فایل اپدیت ،آپ کنم و ... یا باید از صفحه اول همین قسمت تمام مراحل هک رو انجام بدم؟

آخرین ویرایش:
وای برم سراغ هک یعنی استرس به توان میلیارد:-o
تو جریانات هکهای xbox پدرم در اومد تا هک کردم.#:-s
کاش راهی برای اجرای بازی psx بدون هک وجود داشت.
حالا دستگاه رو خاموش و روشن میکنم کپی خورش میپره بعد میتونم با فایل اپدیت ،آپ کنم و ... یا باید از صفحه اول همین قسمت تمام مراحل هک رو انجام بدم؟
هک PSP یک دقیقه هم کار نداره.;)

کپی خور دستگاه رو بپرون!
شرمنده میگم این هک رو طبق آموزش صفحه اول از اول انجام بدم یا راه کوتاهتری برام وجود داره چون این فایلی که گذاشتی خدا کنه از زبونت بشنوم یه آپدیت ساده باشه. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or