METRO_2034
کاربر سایت
سلام دوستان کسی نیست که جواب ما رو بده لطفا اگه کسی جواب سوال من رو می دونه کمکم کنه متشکر می شوم ازشسلام دوستان عزیز من یه دو عدد psp دارم که از دوبی اورده بودن حالا من می خواهم بدونم می شه این دو تا را کپی خور کرد و نحوه کپی خورشون چه جوری هست من چون از psp سر در نمی اورم نمی دونم میشن یا نه روی کارتون هر دو این رو نوشته PSP_2003 PB این روی کارتون نوشته شده و ورژن اون هم 6.35 هست البته هر دو عدد رو می گم دوستان هر کی میدونه که این دو تا کپی خور می شن و کپی دائم یا موقت می شن و برنامه مورد نیاز برای کپی خور این مدل و اموزش کپی کردن رو اگه کسی بهم بده ازش متشکرم
سلام.
من یه 3004 کپی خور نشده دارم، 6.20 بهتره یا 6.35 ؟
.سلام دوستان کسی نیست که جواب ما رو بده لطفا اگه کسی جواب سوال من رو می دونه کمکم کنه متشکر می شوم ازش

دست شما هم درد نکنه که جواب من رو دادید از شما متشکرم اما می خواستم بدونم جریان v2 و یا v3 چیه و من این مشکل رو ندارم و از جواب شما متشکرم و اینکه میخواستم بدونم یکی از دوستان یک فایل گذاشته این پایین نقل قول می زنم و نوشته کپی دائم برای psp 2000 با فریمور 6.35 که میخواستم بدونم اگه اون درست باشه و روی psp من اجرا بشه اون رو بریزم.
.
.
سلام دوست عزیز ! توی صفحه اول آموزشش هست ! و بچه ها تست هم کردن و نتایج و گزارش هم دادن ! من هم 3004 دارم که کپی خور موقتش کردم به همین روش ! موفق باشی !
این لینک صفحه اول که گم نشی !
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37312
من به دسوتمون taherism خیلی اعتقاد دارم چیزی که می نویسه الکی نیست ! دست گلش درد نکنه !
دوستان عزیز با این هستم ایا این واقعا کپی دائم برای 2000 هست چون دستگاه من هم psp-2003 PB هست و میخواستم بدونم اگه این برنامه واقعا کپی خور دائم 2000 هست و روی مال من هم کار میده بریزم این رو که دیگه کپی دائم باشه متشکرم حالا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه البته با این که چگونه بفهمم v2 هست یا v3 یا چیز دیگه و جریان این چیه متشکرم از کسی که حالا کمک کنهاینم ورژن جدید Custom Firmware V16 برای 6.35 فقط برای PSP 2000 (کپی دائم ) مثل PRO-B می مونه با این فرق که کپی دائم ...
لینک دانلود
سلام دوستان عزیز دیگه در این حد نبود کسی که جواب ما رو بدهدوستان عزیز با این هستم ایا این واقعا کپی دائم برای 2000 هست چون دستگاه من هم psp-2003 PB هست و میخواستم بدونم اگه این برنامه واقعا کپی خور دائم 2000 هست و روی مال من هم کار میده بریزم این رو که دیگه کپی دائم باشه متشکرم حالا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه البته با این که چگونه بفهمم v2 هست یا v3 یا چیز دیگه و جریان این چیه متشکرم از کسی که حالا کمک کنه

واقعا جای تعجب هست که کسی جواب نمی دهسلام دوستان عزیز دیگه در این حد نبود کسی که جواب ما رو بده

سلام
فرمت کردن مموری هم حتما پیشنهاد می شه!
نیازی به خواندن متن های پنهان ندارید(برای اطلاعات عمومی خوب هست فقط:d)
برای شروع شما باید به فرم ور آفیشل 6.35 آپدیت کنید!
6.35 (PSPgo)
برای سری 1000،2000،3000
بعد از دانلود EBOOT.PBP را به مسیر PSP>GAME>UPDATE انتقال بدید(اگر فولدر UPDATE نبود خودتون درست کنید!) و بعد هم از منوی Game آپدیت رو آغاز کنید!
سپس این پک را دانلود کرده و هر دو فایل را به مسیر PSP>GAME انتقال دهید!
در مرحله بعد ابتدا برنامه ی 6.35 HEN BY COLDBIRD & VF را اجرا کنید مانند عکس:
![]()
ابتدا این فایل رو دانلود کرده و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید!
بعد به منوی XMB برید و حالا باید برنامه ی 6.35 Pro-A Updaterرو اجرا کنید.
![]()
وقتی اجرا کنید با تصویر زیر مواجه می شید!
![]()
سپس دکمه X را زده و بعد دوباره دکمه X را بزنید تا کار تمام بشه!
اگر درست انجام داده باشید System Software شما به 6.35 PRO-A4تبدیل می شود!:
![]()
سپس این پک رو دانلود کنید!
و همه ی فایل ها رو به روت مموری انتقال بدید!(شاخه اصلی مموری)
حالا از قسمت Game وارد بازی Minna no Sukkiri بشید و وقتی همه چیز لود شد بر روی گزینه دوم دکمه X رو بزنید و صبر کنید وارد محیط XMB بشید!
حالا برنامه ی Prometheus ISO Loaderرا دانولد کنید و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید و از منوی Game اجراش کنید حالا اگر بازی توی فولدر ISO ریخته باشید می تونید اجراش کنید!
برای اجرای بازی ها از منوی XMB ابتدا این فایل را دانلود کنید! سپس فولدر PSP را به مموری خود انتقال دهید!
سپس Hen را لود کرده و وارد برنامه Iso Tools شوید!(بازی باید ISO باشه نه CSO ) و روی بازی مورد نظر دکمه X را زده و گزینه! Make XMB_ICON را انتخاب کنید!
![]()
و در آخر Yes کنید و بعد از اتمام کار از برنامه خارج شید و بازی مورد نظرتون رو از XMB اجرا کنید!
نهبچه ها میدونم نباید اینجا این پست رو بدم ولی اینجا تنها تاپیک فعال هستش
میخواستم بدونم psp رو میشه بهش v*p*n زد ؟؟؟
به نظرم 6.35 بهتر هست!بازی ها اکثرشون روی 6.20 میان یا 6.35 ؟ کدومشون کپی دائمن یا در آینده میشن ؟
کلا فرق ه 6.20 با 6.35 رو میشه بگید ؟![]()
شما اگر دوست داری بشین همش رو بخون مشکلی نداره!هر چی فکر کردم با عقل جور در نیومد
بالا نوشتید نیازی به خواندن متن های پنهان ندارید
ولی تمام توضیحات داخل هموناست
این قسمت نیاز هست بعد از آپدیت انجام بشه ؟؟؟؟؟
سپس این پک را دانلود کرده و هر دو فایل را به مسیر PSP>GAME انتقال دهید!
در مرحله بعد ابتدا برنامه ی 6.35 HEN BY COLDBIRD & VF را اجرا کنید مانند عکس:
![]()
یا مستقیم این رو بریزم ؟
![]()