آموزش هک 6.35

PSP Custom Firmware 6.35 PRO-B Released
6.35 PRO-B CHANGELOG
[!] CFW state of repair can not run some of the UMD game problems (MHP3 need 6.37 version.txt)
[+] Support PSPGO M2 Memory Stick
[+] support for PS1 games made

DOWNLOAD

من نمی تونم بازی هارئ اجرا کنم :(
اپدیت کردم !! هک رو هم انجام دادم !!
بری اجرای بازی به برنامه نیاز داره ؟ من هیچی نمی دونم !! لطفا راهنمایی کنید !!:x

من نمی تونم بازی هارئ اجرا کنم :(
اپدیت کردم !! هک رو هم انجام دادم !!
بری اجرای بازی به برنامه نیاز داره ؟ من هیچی نمی دونم !! لطفا راهنمایی کنید !!:x
اشالا 1 شنبه تست می کنم پست اول رو ویرایش می کنم!
فردا که تا شب دانشگام:(

PRO-B 6.35 روی PSP2000 V3 نصب شد
Pepsi Man و همه بازیهایی که قبلا اجرا نمیشدن مثل Harvest Moon و SOCOM هم اجرا شدن:x
سلام. آقا پی اس پی من 3000 !! 6.35 هم نصب کردم و اون روشی که گفته شده بود رو رفتم مشکلی هم نداشت !! این کپی خور دائمی هست یا موقت ؟؟ و اینکه کدوم بازی ها رو می شه بازی کرد ؟؟ برای اجرای بازی برنامه خاصی لازمه یا همیجوری میشه اجرا کرد ؟؟ لطفا راهنمایی کنید :-/

سلام. آقا پی اس پی من 3000 !! 6.35 هم نصب کردم و اون روشی که گفته شده بود رو رفتم مشکلی هم نداشت !! این کپی خور دائمی هست یا موقت ؟؟ و اینکه کدوم بازی ها رو می شه بازی کرد ؟؟ برای اجرای بازی برنامه خاصی لازمه یا همیجوری میشه اجرا کرد ؟؟ لطفا راهنمایی کنید :-/

موقته...
تا اینجا من بازی پیدا نکردم که اجرا نشه...دوستان اگه دیدن بگن
حتی بازیهای PSOne هم همشون رو اجرا کردم
برنامه خاصی لازم نیست! بازیها رو کپی میکنی تو فولدر ISO و بعدش اجرا میکنی

salam

سلام ببخشید من تازه واردم...میخواستم ببینم آخرین ورژن فایلهای آپدیت تو صفحه اول هست؟یعنی اون فایلها سالم؟یا همونیه که یه دوست دیگمون باهاش بریک شد؟
ورژن من 5.03-prome3 هست....ارزش داره آپدیت کنمش یا نه؟
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or