الان چه فرم وری روی دستگاهتون هست؟!من الان PSP رو کاملاً تنظیم کارخونه کردم :d
الان میخواهم از اول کپی خور کنم یک روش مناسب پیشنهاد کنید![]()
الان چه فرم وری روی دستگاهتون هست؟!من الان PSP رو کاملاً تنظیم کارخونه کردم :d
الان میخواهم از اول کپی خور کنم یک روش مناسب پیشنهاد کنید![]()
من که مگم 5.03 بمونید ولی اگر می خواهید آپدیت کنید 6.20 بهترین هست!:هیچی گفتم که همه رو پاکسازی کردم
System Sotware رو میزنه 5.03
در ضمن ورژن دستگاه من PSP 3004 است پست قبلی اشتباه گفتم
ببخشيد هنوز اجراي بازيهاي ps1 براي 6.35 يا 6.20 نيومده ؟
taherism
اقا بازم سلام از اون جايي كه چيزي به نام صبر براي ما معني نداره دلو زدم به دريا و psp go طبق اون مراحلي كه گفته بودن رفتم و موفق شدم واقعا ممنون خيلي كامل توضيح داده شده

6.35 pro-a روی psp 2000 جواب داد VHS Menu هم کار میکنه بازی رو هم در XMB اجرا میکنه بازی ps1 رو تست نکردم فقط فایل CSO برای من اجرا نمیکنه ...

هیچ مشکلی نداره امتحان کنید!همه ی دوستان امتحان کردن!(نقل قول اول رو بخونید!)سلام دوستان با تشكر از دوست عزيزيه سوال ؟ اين جور كه شما توضيح دادين psp go هم ميشه هك كردHTML:taherism
من ورژن 5.7 psp go رو دارم اگه ارتقا بدم به 6.35 مشكلي پيش نمياد؟
ممنون ميشم در ضمن من اين روشو رو 3006 انجام دادم كاملا درست و شيوا بود ممنون ميشم اگه در مورد psp go هم بيشتر توضيح بدين
بازیتون مشکل نداره؟!خب این برنامه 6.35 PRo-A برای من که درست عمل نمیکنه........موقع اجرا بازی تو لوگو پی اس پی گیر میکنه و کنسول خاموش میشه.....به نظر میاد دارای باگ یا مشکلی باشه....مدل پی ای پی من 3000 هست.
نه بازیها که دقیقا همونایی بودن که رو 6.35 PRO کار میکردن.....اره جالبیش اینجاست که حتی برنامه ISo tool رو هم اجرا نمیکنه....بازیتون مشکل نداره؟!
با همه ی بازی های به همین شکل هست؟
من خودم هنوز تست نکردم کابل USB دم دستم نیست(باید برم از پایین بیارم حسش نیست:d)
در ضمن من حتی کور و کلاک سی پی یو و حتی ایزومدش رو تغییر دادم از تو منو VHS ولی فرقی نکرد.