آموزش هک 6.35

ببخشيد هنوز اجراي بازيهاي ps1 براي 6.35 يا 6.20 نيومده ؟

دیروز یه ویدیو از Total_Noob در YouTube منتشر شد که در این ویدیو بازی PSOne رو با6.20 TN-D روی یه pspgo اجرا میکنه ...هنوز هم از تاریخ انتشار 6.20 TN-D خبری نیست اما گفته شده بزودی منتشر میشه.
.
.
...

6.35 PRO-A for HEN

سلام الان ساعت! 6.19 دقیق هست!برا انتخاب واحد بیدار شدم!:d
Pro hen قابلیت اجرای Psone رو نداره ولی در ورژن Bمی شه!:
روشش هم:
6-35-pro-002_0901E0011000343862.jpg

بعد
6-35-pro-custom-firmware-for-hen-001_0901E0011000343857.jpg

بعد
6-35-pro_0901E0011000343863.png

لینک دانلود

یکم صبر کنید اول خودم تست کنم!الان باید انتخاب واحد کنم:d

This program goes to the flash and the PSP can brick your console. Please respect the basic rules (charged battery, mains, do not turn off the console, ..) to minimize this risk
.
پس بدونه خطر نیست امکان بریک وجود داره!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان با تشكر از دوست عزيز
HTML:
taherism
يه سوال ؟ اين جور كه شما توضيح دادين psp go هم ميشه هك كرد
من ورژن 5.7 psp go رو دارم اگه ارتقا بدم به 6.35 مشكلي پيش نمياد؟
ممنون ميشم در ضمن من اين روشو رو 3006 انجام دادم كاملا درست و شيوا بود ممنون ميشم اگه در مورد psp go هم بيشتر توضيح بدين

6.35 pro-a روی psp 2000 جواب داد VHS Menu هم کار میکنه بازی رو هم در XMB اجرا میکنه بازی ps1 رو تست نکردم فقط فایل CSO برای من اجرا نمیکنه ...

اقا بازم سلام از اون جايي كه چيزي به نام صبر براي ما معني نداره دلو زدم به دريا و psp go طبق اون مراحلي كه گفته بودن رفتم و موفق شدم واقعا ممنون خيلي كامل توضيح داده شده

اقا بازم سلام از اون جايي كه چيزي به نام صبر براي ما معني نداره دلو زدم به دريا و psp go طبق اون مراحلي كه گفته بودن رفتم و موفق شدم واقعا ممنون خيلي كامل توضيح داده شده
:x
6.35 pro-a روی psp 2000 جواب داد VHS Menu هم کار میکنه بازی رو هم در XMB اجرا میکنه بازی ps1 رو تست نکردم فقط فایل CSO برای من اجرا نمیکنه ...
:x
سلام دوستان با تشكر از دوست عزيز
HTML:
taherism
يه سوال ؟ اين جور كه شما توضيح دادين psp go هم ميشه هك كرد
من ورژن 5.7 psp go رو دارم اگه ارتقا بدم به 6.35 مشكلي پيش نمياد؟
ممنون ميشم در ضمن من اين روشو رو 3006 انجام دادم كاملا درست و شيوا بود ممنون ميشم اگه در مورد psp go هم بيشتر توضيح بدين
هیچ مشکلی نداره امتحان کنید!همه ی دوستان امتحان کردن!(نقل قول اول رو بخونید!)

خب این برنامه 6.35 PRo-A برای من که درست عمل نمیکنه........موقع اجرا بازی تو لوگو پی اس پی گیر میکنه و کنسول خاموش میشه.....به نظر میاد دارای باگ یا مشکلی باشه....مدل پی ای پی من 3000 هست.

خب این برنامه 6.35 PRo-A برای من که درست عمل نمیکنه........موقع اجرا بازی تو لوگو پی اس پی گیر میکنه و کنسول خاموش میشه.....به نظر میاد دارای باگ یا مشکلی باشه....مدل پی ای پی من 3000 هست.
بازیتون مشکل نداره؟!
با همه ی بازی های به همین شکل هست؟
من خودم هنوز تست نکردم کابل USB دم دستم نیست(باید برم از پایین بیارم حسش نیست:d)

بازیتون مشکل نداره؟!
با همه ی بازی های به همین شکل هست؟
من خودم هنوز تست نکردم کابل USB دم دستم نیست(باید برم از پایین بیارم حسش نیست:d)
نه بازیها که دقیقا همونایی بودن که رو 6.35 PRO کار میکردن.....اره جالبیش اینجاست که حتی برنامه ISo tool رو هم اجرا نمیکنه....:-/ در ضمن من حتی کور و کلاک سی پی یو و حتی ایزومدش رو تغییر دادم از تو منو VHS ولی فرقی نکرد.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or