از هر طریقی تست کردم خاموش میشه . این خاموشی یکباره و اللخصوص تو بازی که هارد و... تو فشارن خیلی توپاچه و ب ضرر تموم میشه کلا بیخیال شدم
درود دوست عزیز
اول ممنون بابت زحماتت و تاپیک ـی که زدی، واقعا نیازش حس میشد که یه تاپیک مختص این فریمور باشه.
مطلب بعد هم این که من یه مورد هنوز برام سواله! آیا تمام ریلیز های 5.05 دوپلکس و fugazi و ... کی طی این یکی دو سال اومده بودن، روی 6.72 بدون مشکل قابل پلی دادنه؟
چون یادمه یه توییتی گذاشته بودن که fpkg های 5.05 روی 6.72 مطلب داره! اگر اوکی هست که به سلامتی کوچ کنیم این فریمور
فقط این kernel panic چه قدر خطرناکه برای کنسول؟ نزنه بیچاره کنه ما رو تو این بی پولی
سلام دوستان
اقا من این نسخه انچارتد که برای هک 5.05 هست رو دانلود کردم
دانلود بازی Uncharted: The Lost Legacy برای PS4 – دی ال فاکس|مرجع بازی رایانه ای
بعد از طریق PS4_Remote_PKG_Installer اقدام به نصب کردم ولی در اخر نصب ارور cannot install میده 2 3 بار هم تست کردم مشکل حل نشد
کسی میدونه مشکل چیه ؟؟
1 بازی کم حجم دیگه با فلش نصب کردم نصب شد و اجرا شد مشکلی نداشت ولی این بازی نصب نمیشه
سلام. امکانش هست اموزش دقیق انتقال بازی به کنسول و بدون هارد اکسترنال و از طریق کامپیوتر رو قرار بدیدسلام دوست من، متشکرم از شما.
ببینید، حتی اگر ریلیزی از 5.05 به بعد روی نسخه 6.72 جواب نده، شما با آپدیت کردنش به آخرین فایل موجود می تونید اون رو بازی کنید. فرض کنیم که GOW روی 5.05 اجرا می شده و روی 6.72 اجرا نمیشه، شما پچ 1.33 رو که نصب کنید اتومات این اتفاق میوفته چون مسئله ساخت FPKG از روی دیسک واقعی انجام شده و چیز دیگه ای این وسط دخیل نبوده.
سلام.
احتمالا فایل ـتون ناقص دانلود شده و طی دانلود دمیج خورده. مجدد دانلود کنید از جای دیگه.