آموزش هک پلی استیشن 4 با فریمور 7.02

سلام . واسه نصب بازی اگه هارد اکسترنالت داخلش چیز دیگه ای باشه میشه توش بازی رو ریخت و بعد از محیط دیباگ سیتینگ نصبش کرد؟ آخه هارد رو نمیتونم فرمت کنم.
سلام بله میشه ولی به 2 شرط:
اول اینکه حتما فرمت هارد exFAT باشه (اگه نمیتونی فرمت کل هارد رو عوض کنی,قسمت خالی هارد رو تبدیل به یه پارت دیگه بکن و اونو تغییر فرمت کن)
دوم اینکه فایل PKG بازی روت هارد قرار داده بشه
یک سوال دیگه هم داشتم آیا میشه پچ بازی ها رو با استفاده از محیط دیباگ ستینگ روی بازی ها نصب کرد مانند پچ های اصلاح کیت تیم ها در pes 2020؟
اگه پچ برای فریم 7.02 یا کمتر پکیج شده باشه,بله میشه

سلام . واسه نصب بازی اگه هارد اکسترنالت داخلش چیز دیگه ای باشه میشه توش بازی رو ریخت و بعد از محیط دیباگ سیتینگ نصبش کرد؟ آخه هارد رو نمیتونم فرمت کنم.

درود

امکانش نیست ولی میتونید مثلا 100 گیگ از هاردتون رو جدا کنید و باهاش یه درایو دیگه بسازید و اون رو فرمت کنید ...
یک سوال دیگه هم داشتم آیا میشه پچ بازی ها رو با استفاده از محیط دیباگ ستینگ روی بازی ها نصب کرد مانند پچ های اصلاح کیت تیم ها در pes 2020؟

بعضی پچ ها رو آماده کردن مخصوص نسخه های هکی fpkg که سایت های دانلود قرار دادن.

سلام خسته نباشی
من هم از طریق هاست ایرانی و هم از طریق هاست خارجی امتحان کردم ولی متاسفانه آفلاین کش اصلا کار نمیکنه پیام موفقیت آمیز بودنش میاد ولی وقتی کابل لن رو میکشم از دستگاه دیگه نمیتونم هک رو اجرا کنم (کلا هیچی لود نمیکنه) و هر بار که میخوام اجرا کنم باید به اینترنت وصل بشم خداروشکر دیزیبل آپدیت درست کار میکنه و جلو آپدیت رو هر سری میگیره(با اینکه تیک اتوماتیک آپدیت رو برداشتم از خود کنسول) ولی با این حال ریسکش خیلی بالاست خواستم ببینم راه حلی هم داره؟ چند بار هم کلا کوکی و کش مرورگر رو پاک کردم و از اول امتحان کردم ولی بازه همون نتیجه بوده برای کس دیگه ای هم همین اتفاق افتاده؟؟؟ من کنسولم پرو هست. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی بکنه

• Like
Reactions: paya.tasis
جایی خوندم ورژن ۷/۵ هم میشه با این هک انجام داد. امتحان کنم؟؟؟
بعیده اجرا بشه ولی دوست داری امتحانش کن
سلام خسته نباشی
من هم از طریق هاست ایرانی و هم از طریق هاست خارجی امتحان کردم ولی متاسفانه آفلاین کش اصلا کار نمیکنه پیام موفقیت آمیز بودنش میاد ولی وقتی کابل لن رو میکشم از دستگاه دیگه نمیتونم هک رو اجرا کنم (کلا هیچی لود نمیکنه) و هر بار که میخوام اجرا کنم باید به اینترنت وصل بشم خداروشکر دیزیبل آپدیت درست کار میکنه و جلو آپدیت رو هر سری میگیره(با اینکه تیک اتوماتیک آپدیت رو برداشتم از خود کنسول) ولی با این حال ریسکش خیلی بالاست خواستم ببینم راه حلی هم داره؟ چند بار هم کلا کوکی و کش مرورگر رو پاک کردم و از اول امتحان کردم ولی بازه همون نتیجه بوده برای کس دیگه ای هم همین اتفاق افتاده؟؟؟ من کنسولم پرو هست. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی بکنه
من که تا حالا بیشترین درصد موفق اجرا شدن جیلبریک رو با هاست نایت کینگ داشتم.آفلاین اجراش میکنم.

بعیده اجرا بشه ولی دوست داری امتحانش کن

من که تا حالا بیشترین درصد موفق اجرا شدن جیلبریک رو با هاست نایت کینگ داشتم.آفلاین اجراش میکنم.
من الان صفحه نایت کینگ رو دیدم چیزی تحت نام آفلاین کش نداشت چجوری کش میکنید صفحه رو؟ میشه توضیح بدید؟

من الان صفحه نایت کینگ رو دیدم چیزی تحت نام آفلاین کش نداشت چجوری کش میکنید صفحه رو؟ میشه توضیح بدید؟
NIGHT KING v4.4 5.05-6.72-7.02 FW برین داخل این صفحه بعد 7.02 رو انتخاب کنین خودش به صورت اتومات کش میکنه. درصد رو پر میکنه بعد پیغام میده ریستارت کنی. فقط اول بعد این پیغام دکمه ps رو بزن و تیک اینترنت رو بردار بعد ریستارت کن.
میتونی از هاست مترو هم استفاده کنی که آپدیت شده و خوب جواب میده فقط 2 دقیقه ای طول میکشه و باید دکمه ضربدر رو بزنی.
اینم هاستش: | PS4 Metro |

سلام اين ps4debug كه داخل هاست ها از امروز اضافه شده چي هستش؟
توی همه هاست ها نیست و بعضی از هاست هاس.چیز مهمی نیست بیشتر بدرد توسعه دهنده ها میخوره.
جالبه میگه واسهps4 fat زیاد خوب نیس این هک ولی واسه اسلیم و پرو خوبه
چون sleirsgoevy کنسول فت نداره و بیشتر روی اسلیم و پرو کار میکنه.

دوستان راهی برای dlc ها نیست ؟
نمیشه از خود استور دان کرد ریخت ؟؟!
من گیرم فقط dlc کامل مورتال هست .تو نت هست ولی نصفه ونیمه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or