آموزش هک پلی استیشن 4 با فریمور 7.02

آقا یه سایت خارجی بود که در مورد ورژن جدید هک PS4 فریمورهای جدید تو اون قرار میگرفت و اطلاعاتیم از ورژن بعدی که روش کار میکنن میداد کسی از دوستان اون سایت رو داره ممنون میشم

سلام وقت بخیر
من با این سایت MOHSEN Host PS4 7.02 FW و روش HEN تونستم هک کنم بعد از حدود 5 بار تلاش. البته تمام سایتهای معرفی شده امتحان کردم هم MIRA ئ هم HEN اما نشد که نشد و فقط سایتی که معرفی کردم جواب داد. البته همه روشها یکیست اما من با سرور ایرانی تونستم. فقط چندتا نکه که حتما رعایت کنید :
1- وقتی سایت کش شد حتما اول اتصال اینترنت قطع کنید و دوباره مرورگر باز کنید و هک کنید. این خود سرور که کش میشه هم اول اخطار میده
2- زمانی که هک شروع میشه به اجرا حتما نشانگر موس به پایین بیارید تا اسکرول کنید تا کل پیام دیده بشه. شاید به نظر مسخره بیاد اما من بارها چک کردم و هر وقت این کارو نکردم هرچند ارور مموری دریافت نکردم اما هک کامل نمیشد و یا همونجا گیر میکردم یا بعد از 2 دقیقه ارور مموری میده.
3- بعد از اجرای مرورگر حتما چند ثانیه صبر کنید بعد هک اجرا کنید.
4- ظاهرا HEN در حال حاضر بهتر داره جواب میده.
جالبه من تازه دیروز یه دستگاه جدید خریدم به امید پایین بودن ورژن دستگاه اما بعد از روشن کردن دیدم ورژن 7 هست و حالم گرفته شد. فروم چک کردم و دیدم بله یک هفته پیش هک جدید ریلیز شده. درسته هنوز درصد موفقیت برای من حدود 20 درصد هست اما تا یک ماه دیگه قطعا خیلی پیشرفت خواهد کرد.
سپاس

سلام . من تو این ۲ هفته هیچ مشکلی نداشتم الان یهو از امروز همین که جلبریک میکنم و پیغام موفقیت امیز بودن میاد کنسول خاموش میشه!! دلیلش چیه؟
منم جدیدا خاموشی داشتم.بلاخره چون داریم جیلبریک میکنیم به مرور زمان خاموشی هم رخ میده.ولی خیلی کمتر از 6.72 خاموشی داره.بقول چندین نفری که روی 6.72 هستن,برای هرسری هک کردن حداقل دوبار خاموشی رو باید تحمل کنن تا بار سوم هک بشه.

منم جدیدا خاموشی داشتم.بلاخره چون داریم جیلبریک میکنیم به مرور زمان خاموشی هم رخ میده.ولی خیلی کمتر از 6.72 خاموشی داره.بقول چندین نفری که روی 6.72 هستن,برای هرسری هک کردن حداقل دوبار خاموشی رو باید تحمل کنن تا بار سوم هک بشه.
خب الان با هر هاستی میزنم پیغام all set رو میده ولی بعد از 3 ثانیه خاموش میشه. فک کنم از این آپدیت جدیدی هستش که 2روز پیش منتشر کرده و احتمالاً باگ داره.

خب الان با هر هاستی میزنم پیغام all set رو میده ولی بعد از 3 ثانیه خاموش میشه. فک کنم از این آپدیت جدیدی هستش که 2روز پیش منتشر کرده و احتمالاً باگ داره.
پس هاستت رو عوض کن.
اول حتما clean web date و clean cookies رو بزن.بعد کنسول رو ریست کن و وارد هاست جدید بشو.
آپدیت جدید رو همه هاست ها فعلا نذاشتن و اگه میخوای جدیدترین آپدیت رو داشته باشی از هاست خود sleirsgoevy استفاده کن.هاست های دیگه از این هاست کپی میکنن.

PS4 7.02 Jailbreak

آنلاین وارد بشیم که خطری هستش؟! آفلاین کش رو میزدیم که آنلاین جلبریک نکنیم.
قبل از وارد شدن به این اپ حتما پیلود آپدیت بلوکر رو یبار اجرا کن.

آخرین ویرایش:
View attachment 188845

اپ استور بازی های هک شده برای 7.02 منتشر شد.
Download

فایل پکیج رو نصب کنید و انلاین واردش بشید و لذت ببرید.
فقط برای 7.02 هست یا برای 6.72 هم جوابگوست ؟
وقتی قراره دانلود بشه خوب چه فرقی داره از طریق کامپیوتر به صورت چند مرحله ای دانلود بشه یا اینکه از طریق خود کنسول ؟
فقط برای دوستانی مناسب هست که هارد ندارن که بتونن بازی از اون طریق نصب کنن !!!

آیا امتحان کردین این اپ رو یا نه؟ اگه مراحل خاصی داره لطفا مراحلش رو بگین. با تشکر
عین یه بازی نصبش میکنی و واردش میشی.عین بازی هم باید قبل از اجراش فایل هن رو لود کرده باشی(جیلبریک کنی کنسولو)

فقط برای 7.02 هست یا برای 6.72 هم جوابگوست ؟
وقتی قراره دانلود بشه خوب چه فرقی داره از طریق کامپیوتر به صورت چند مرحله ای دانلود بشه یا اینکه از طریق خود کنسول ؟
فقط برای دوستانی مناسب هست که هارد ندارن که بتونن بازی از اون طریق نصب کنن !!!
من 6.72 ندارم که باهاش تست کنم

من از هاست نایت گینگ استفاده میکنم. برای استفاده از استور, قبل از اجرای پیلود باید disable update رو بزنم یا بعد از اجرا؟
disable update رو کلا یبار از هر هاستی اجرا کنی بهتره
اینجوری اگه حتی حواست نباشه و اپدیت دستگاه رو دانلود کنی,فایل اپدیت نصب نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or