منم جدیدا خاموشی داشتم.بلاخره چون داریم جیلبریک میکنیم به مرور زمان خاموشی هم رخ میده.ولی خیلی کمتر از 6.72 خاموشی داره.بقول چندین نفری که روی 6.72 هستن,برای هرسری هک کردن حداقل دوبار خاموشی رو باید تحمل کنن تا بار سوم هک بشه.سلام . من تو این ۲ هفته هیچ مشکلی نداشتم الان یهو از امروز همین که جلبریک میکنم و پیغام موفقیت امیز بودن میاد کنسول خاموش میشه!! دلیلش چیه؟
خب الان با هر هاستی میزنم پیغام all set رو میده ولی بعد از 3 ثانیه خاموش میشه. فک کنم از این آپدیت جدیدی هستش که 2روز پیش منتشر کرده و احتمالاً باگ داره.منم جدیدا خاموشی داشتم.بلاخره چون داریم جیلبریک میکنیم به مرور زمان خاموشی هم رخ میده.ولی خیلی کمتر از 6.72 خاموشی داره.بقول چندین نفری که روی 6.72 هستن,برای هرسری هک کردن حداقل دوبار خاموشی رو باید تحمل کنن تا بار سوم هک بشه.
آنلاین وارد بشیم که خطری هستش؟! آفلاین کش رو میزدیم که آنلاین جلبریک نکنیم.View attachment 188845
اپ استور بازی های هک شده برای 7.02 منتشر شد.
Download
فایل پکیج رو نصب کنید و انلاین واردش بشید و لذت ببرید.
پس هاستت رو عوض کن.خب الان با هر هاستی میزنم پیغام all set رو میده ولی بعد از 3 ثانیه خاموش میشه. فک کنم از این آپدیت جدیدی هستش که 2روز پیش منتشر کرده و احتمالاً باگ داره.
قبل از وارد شدن به این اپ حتما پیلود آپدیت بلوکر رو یبار اجرا کن.آنلاین وارد بشیم که خطری هستش؟! آفلاین کش رو میزدیم که آنلاین جلبریک نکنیم.
آیا امتحان کردین این اپ رو یا نه؟ اگه مراحل خاصی داره لطفا مراحلش رو بگین. با تشکرView attachment 188845
Download
فقط برای 7.02 هست یا برای 6.72 هم جوابگوست ؟View attachment 188845
Download
عین یه بازی نصبش میکنی و واردش میشی.عین بازی هم باید قبل از اجراش فایل هن رو لود کرده باشی(جیلبریک کنی کنسولو)آیا امتحان کردین این اپ رو یا نه؟ اگه مراحل خاصی داره لطفا مراحلش رو بگین. با تشکر
من 6.72 ندارم که باهاش تست کنمفقط برای 7.02 هست یا برای 6.72 هم جوابگوست ؟
وقتی قراره دانلود بشه خوب چه فرقی داره از طریق کامپیوتر به صورت چند مرحله ای دانلود بشه یا اینکه از طریق خود کنسول ؟
فقط برای دوستانی مناسب هست که هارد ندارن که بتونن بازی از اون طریق نصب کنن !!!
disable update رو کلا یبار از هر هاستی اجرا کنی بهترهمن از هاست نایت گینگ استفاده میکنم. برای استفاده از استور, قبل از اجرای پیلود باید disable update رو بزنم یا بعد از اجرا؟