آموزش ساخت سرور COD 4

• Thread starter Thread starter jabdon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
می خوام اینجا یه آموزش کوچیک برای ساخت سرور cod قرار بدم تا همه عزیزانی که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنن بتونن سرور بودن رو تجربه کنن.
برای شروع کار بای فایل زیر رو دانلود کنین که به نوعی کرک به حساب میاد و به client ها اجازه میده بدون شماره سریال به سرور شما متصل بشن.
http://rapidshare.com/files/93384114/COD4_1.5_Privat-Server_No-Wait_Patch_WINDOWS.rar.html
بعد از دانلود کردن این فایل و replace کردن اون با فایل اصلی باید بازی رو اجرا کنید بعد از منوی اصلی Start New Server رو بزنید که گزینه های زیر رو میده
200yyxv.jpg

تویه این لیست گزینه ها یه صورت زیر هستند:
Game Mode : نوع بازی رو انتخاب می کنیه که مهم هم نیست چون تو بازی با Vote خود بچه ها می تونن تغییرش بدن
Server Name : یه اسم برای سرور انتخاب کنین
Dedicate : این گزینه باید روی No باشه
Maximume Player : این گزینه برای بازی کردن بدون لگ باید دقیقی تنظیم بشه که به صورت زیر می باشد :
Adsl 64 MP 2,Adsl 128 MP 4,Adsl 256 MP 6,Adsl 512 MP 8 که این اعداد رو برحسب تجربه نوشتم و اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن میتونن تو ای تاپیک بگن.
Max , Min Ping : اگر اید دو گزینه رویه 0 باشند بچه ها با هر پینگی می تونن وصل بشن که منم پیشنهادم همین 0 هست .
بقیه گزینه ها هم اختیاریه و به نسبت علاقه می شه عوضشون کرد .
در آخرم از همه می خوام که تو این تاپیک شرکت کنن و تجربیات خودشونو بگن .

از همه عزیزان ممنونم فقط یه نکته اونم اینکه بعد از ساختن سرور باید به دوستانی که Xfire ندارن IP بدین که این IP رو می تونین از سایت Whatismyip.com بفهمین. بالای این سایت IP شمارو بزرگ به رنگ آبی نوشته .
یه نکته دیگه هم اینکه برای تست کردن سرور میتونین IP خودتون را با Port 28960 تویه Xfire اضافه کنین اگه Respond داد سرور درسته و می تونین حالشو ببرین .
دم همتونم گرم

• Like
Reactions: aliatlas
ایول به آقا جابر
آموزشه خوبی بود.
فقط با اجازه
اونایی که punk buster رو yes میزارن ممکنه به مشکل آپدیت بر بخورن و ورژن pb شون قدیمی باشه که باید اونو آپدیت کنن.
اینم آدرسی که میتونید punk buster رو بوسیله برنامه ای آپدیت کنید .
http://www.funkydude.co.uk/wow/BNUpdate.rar

سلام.jabdon جان خودت سرور ساختی؟اگه ساختی خوب ip بده دیگه.
حالا کلا الان اگه من بسازم راحت همه میتونن بازی کنند؟
مرسی
با سلام خدمت عزیزان
برای اینکه بتونی تو سرورای بچه ها بازی کنی می تونی از Xfire استفاده کنی و با یه جستجو ساده سرورای ایرانی رو که فعلا Dynamic هستند رو پیدا کنی و همچنین تو کلن بازی سنتر که توسط دوستان عزیز راه اندازی شده عضو بشی که آدرس topic اون هم اینه
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12128
اگر تو این کلن عضو باشی حتی بدون جستجو میتونی ببینی بچه ها تو چه سرورایی هستن و شما هم به همون سرور متصل بشی.
بازم از همه دوستان می خوام تجربیات خودشونو برای این تاپیک قراربدن .

سلام
خدمت بروبچ عرض کنم که اگر تو تنظیمات سرور Dedicate رو روی Internet بزارین اونوقت شما فقط سرور رو Run می کنین و خودتون وارد بازی نمی شین . که برای ورود هم باید دوباره بازی رو اجرا کنین و وارد بشین. نکته دیگه اینکه در این حالت می تونین از نرم افزار Rcon tools که مدییت کننده سرور هست به نحو احسن استفاده کنین . من این نرم افزارو تست کردم و خیلی هم حال داد .

آقا اگه بخواهیم call of duty 4 رو lan بازی کنیم (mulity player) دو تا سیستم هستیم چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
اگه آموزش Lan کردن این بازی تحت شبکه رو یاد بدید ممنون میشم (من تا حالا بازی تحت شبکه اجرا نکردم)

لطفا کامل توضیح بدهید...(اگه با عکس توضیح بدب ممنون میشم)

چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
سلام
ببخشید از اینکه جوابتو دیر دادم
فکر کنم ساختن شبکه lan برای cod آسون یاشه و مثل آنلاین راحت باشه
شما مثل مراحل قبلی که توضیح دادم باید فقط dedicate رو روی Lan بذاری بعد سرورو استارت کنی .
یه امتحان بکن اگه جواب نداد مشکلتو بگو تا رفع کنم
بعد از عماد هم می خوام اگه این پست رو خوند به من یه pm بده تا راهنمایش کنم
باتشکر

سلام دوستان و سروران
اينكه من سرور رو راه اندازي كردم
ولي مي خوام سرور توي xfire باشه يعني هر كسي بخواد بتونه وارد بشه
چه طور مي تونم انجام بدم
ممنون ميشم سريع راهنمائي كنين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or