آموزش ساخت سرور COD 4

• Thread starter Thread starter jabdon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
می خوام اینجا یه آموزش کوچیک برای ساخت سرور cod قرار بدم تا همه عزیزانی که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنن بتونن سرور بودن رو تجربه کنن.
برای شروع کار بای فایل زیر رو دانلود کنین که به نوعی کرک به حساب میاد و به client ها اجازه میده بدون شماره سریال به سرور شما متصل بشن.
http://rapidshare.com/files/93384114/COD4_1.5_Privat-Server_No-Wait_Patch_WINDOWS.rar.html
بعد از دانلود کردن این فایل و replace کردن اون با فایل اصلی باید بازی رو اجرا کنید بعد از منوی اصلی Start New Server رو بزنید که گزینه های زیر رو میده
200yyxv.jpg

تویه این لیست گزینه ها یه صورت زیر هستند:
Game Mode : نوع بازی رو انتخاب می کنیه که مهم هم نیست چون تو بازی با Vote خود بچه ها می تونن تغییرش بدن
Server Name : یه اسم برای سرور انتخاب کنین
Dedicate : این گزینه باید روی No باشه
Maximume Player : این گزینه برای بازی کردن بدون لگ باید دقیقی تنظیم بشه که به صورت زیر می باشد :
Adsl 64 MP 2,Adsl 128 MP 4,Adsl 256 MP 6,Adsl 512 MP 8 که این اعداد رو برحسب تجربه نوشتم و اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن میتونن تو ای تاپیک بگن.
Max , Min Ping : اگر اید دو گزینه رویه 0 باشند بچه ها با هر پینگی می تونن وصل بشن که منم پیشنهادم همین 0 هست .
بقیه گزینه ها هم اختیاریه و به نسبت علاقه می شه عوضشون کرد .
در آخرم از همه می خوام که تو این تاپیک شرکت کنن و تجربیات خودشونو بگن .

مشکل در ساخت سرور

با سلام
من یه سرور می خواستم برای call of duty 4 بسازم این سرور را بر اساس آموزش ساختم سرور ساخته شد به طور کامل و درست ولی

و مشکل من در مورد آی پی هست :
من adsl دارم وقتی تو cmd می زنم ipconfig می نویسم آی پی ثابت 192.168.1.2 را نشان می ده و هنگامی که تو سایت هایی که آی پی را نشان می دن مانند whatismyip.com می رم یه آی پی دیگه که اونم ثابت هست را نشان می ده

من وقتی خودم می خوام در سرور خودم join بشم وقتی سرور را با آی پی 192.168.1.2 add می کنم اسمش را نشون می ده و می تونم وارد سرور بشم

ولی دوستانم که می خوان وارد سرور بشن با هیچ کدوم از آی پی ها نمی تونن

می خواستم بدونم اولا : آی پی که مربوط می شه به خودم و مال شرکت adsl نیست کدومه و من باید از کدوم استفاده کنم

و چرا دوستانم هم با هیچ کدوم از آی پی ها نمی تونن join بشن

با تشکر

با سلام
من یه سرور می خواستم برای call of duty 4 بسازم این سرور را بر اساس آموزش ساختم سرور ساخته شد به طور کامل و درست ولی

و مشکل من در مورد آی پی هست :
من adsl دارم وقتی تو cmd می زنم ipconfig می نویسم آی پی ثابت 192.168.1.2 را نشان می ده و هنگامی که تو سایت هایی که آی پی را نشان می دن مانند whatismyip.com می رم یه آی پی دیگه که اونم ثابت هست را نشان می ده

من وقتی خودم می خوام در سرور خودم join بشم وقتی سرور را با آی پی 192.168.1.2 add می کنم اسمش را نشون می ده و می تونم وارد سرور بشم

ولی دوستانم که می خوان وارد سرور بشن با هیچ کدوم از آی پی ها نمی تونن

می خواستم بدونم اولا : آی پی که مربوط می شه به خودم و مال شرکت adsl نیست کدومه و من باید از کدوم استفاده کنم

و چرا دوستانم هم با هیچ کدوم از آی پی ها نمی تونن join بشن

با تشکر

اون 192.168.1.2 كه ip داخلي هست
فكر كنم شما بايد از ip
adsl استفاده كني كه اونم اكثرا با قطع شدن عوض ميشه
بايد يه سرور بسازي

يا به سرور هاي خارجي وصل شي اونم تو xfire هست.

برا منم سواله چطوري سرور ميسازن تو xfire يا همين طوري؟!!!

آخرین ویرایش:
ببینید آخه من همون ip رو که توسایت what is my ip نوشته رو هم تو Rcon tool میزنم پیدا نمیکنه اما وقتی اون آی پی رو که ipconfig هست رو میزنم وصل میشه ولی دوستام مسلما نمیتونن وصل شن چون اون ip لوکال منه و فقط خودم میتونم وصل شم حالا من چیکار کنم؟!!!!!

کرکی که توی این صفحه گذاشتید هم قدیمه و هم از کار افتاده

برای دانلود کرک جدید با لینک سالم اینجا کلیک کنید و بعد از کامل لود شدن صفحه یه فایلی هست به اسم Call of Duty 4 v1.7 PRIVATE WINDOWS SERVER & NO-WAIT PATCH #1
روی فلاپی که گوشش هست(فلاپی اولی) کلیک کنید بعد یکی از سرور ها رو انتخاب کنید(هر کدوم رو انتخاب کردید هیچ فرقی نمی کنه) بعد فایل میاد برای دانلود

ببینید آخه من همون ip رو که توسایت what is my ip نوشته رو هم تو Rcon tool میزنم پیدا نمیکنه اما وقتی اون آی پی رو که ipconfig هست رو میزنم وصل میشه ولی دوستام مسلما نمیتونن وصل شن چون اون ip لوکال منه و فقط خودم میتونم وصل شم حالا من چیکار کنم؟!!!!!

من به شما که گفتم دوست ِ عزیز، ip رو باید از تنظیمات قسمت ِ wan ِ مودم بدست بیارین.

مودم من tenda است ولی وقتی تو قسمت wan کلیک میکنم IP نشون نمیده من میخواستم بدونم من وقتی دستور ipconfig رو میزنم آی پی توی سایت what is my ip رو نشون نمیده یه چیز دیگه نشون میده در حالی که تو واسه دوستم نشون میده !!!!!؟؟؟؟!!؟؟؟؟:-/

مودم من tenda است ولی وقتی تو قسمت wan کلیک میکنم IP نشون نمیده من میخواستم بدونم من وقتی دستور ipconfig رو میزنم آی پی توی سایت what is my ip رو نشون نمیده یه چیز دیگه نشون میده در حالی که تو واسه دوستم نشون میده !!!!!؟؟؟؟!!؟؟؟؟:-/
www.ip-adress.com یا www.whatismyip.com برای نمایش IP شما .
کسانیکه IP آنها Dynamic هست و با مودم Router دار به اینترنت وصل هستند نمی توانند سرور راه بیندازند و چاره ی آن استفاده از نرم افزار hamachi است . به تبع کسانیکه (سرور دارانی که) از این نوع نرم افزار ها استفاده می کنند این سرویس رو باید Client ها هم نصب کرده باشند.

سلام دوستان
می خوام اینجا یه آموزش کوچیک برای ساخت سرور cod قرار بدم تا همه عزیزانی که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنن بتونن سرور بودن رو تجربه کنن.
برای شروع کار بای فایل زیر رو دانلود کنین که به نوعی کرک به حساب میاد و به client ها اجازه میده بدون شماره سریال به سرور شما متصل بشن.
http://rapidshare.com/files/93384114/COD4_1.5_Privat-Server_No-Wait_Patch_WINDOWS.rar.html
بعد از دانلود کردن این فایل و replace کردن اون با فایل اصلی باید بازی رو اجرا کنید بعد از منوی اصلی Start New Server رو بزنید که گزینه های زیر رو میده
200yyxv.jpg

تویه این لیست گزینه ها یه صورت زیر هستند:
Game Mode : نوع بازی رو انتخاب می کنیه که مهم هم نیست چون تو بازی با Vote خود بچه ها می تونن تغییرش بدن
Server Name : یه اسم برای سرور انتخاب کنین
Dedicate : این گزینه باید روی No باشه
Maximume Player : این گزینه برای بازی کردن بدون لگ باید دقیقی تنظیم بشه که به صورت زیر می باشد :
Adsl 64 MP 2,Adsl 128 MP 4,Adsl 256 MP 6,Adsl 512 MP 8 که این اعداد رو برحسب تجربه نوشتم و اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن میتونن تو ای تاپیک بگن.
Max , Min Ping : اگر اید دو گزینه رویه 0 باشند بچه ها با هر پینگی می تونن وصل بشن که منم پیشنهادم همین 0 هست .
بقیه گزینه ها هم اختیاریه و به نسبت علاقه می شه عوضشون کرد .
در آخرم از همه می خوام که تو این تاپیک شرکت کنن و تجربیات خودشونو بگن .
مرسی دوست عزیز ولی تو آموزش چند تا اشکال هست :
برای اینکه تو بازی بتونید بودن دردسر بازی کنید بهتره به ورژن 1.7 ارتقاع بدید
من برای شما فایل سرور رو آپلود کردم ( برای ورژن 1.7 ):بالا

وقتی فایل رو گرفتین بریزین جایی که بازی رو نصبیدین :
1-کسایی که میخوان سرور شن باید این فایل رو اجرا کنن و pb رو خاموش کنن بعد بعد start new srver و deticated رو رو اینترنت بزارن و start رو بزنن.در اینصورت یه کنسول باز میشه که با اون کاری نداشته باشید سپس برین تو فولدر بازی و iw3mp رو اجرا کنین ( فایل قدیمی که با اون بازی می کردین ) برین تو find سرور های lan وارد سرور خودتون شید

2-کسانی هم که می خوان جوین شن دو راه داره یکی اینکه رو اسم فرد سرور تو xfire کلیک کرده و جوین رو بزنند یا اینکه فرد سرور باید تو بازی کلید tab رو فشار بده و ip سرور رو به دوستاش بده

میخاهم سرور درست کنم ولی بعد از این کارا توی XFIRE سرورو نمیشناسه
درست 3 روز روش کار کردم نشد که نشد

قا اگه بخواهیم call of duty 4 رو lan بازی کنیم (mulity player) دو تا سیستم هستیم چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
کاری نداره دوست عزیز کسی که که سرور میشه باید deticated رو no بزاره و استارت کنه کسی هم که جوین میشه find سرور های lan و جوین شه

دوستانم هم با هیچ کدوم از آی پی ها نمی تونن join بشن
شما یه بار با روش من برو آی پی رو تز تو بازی بده ببین حل میشه؟

دوستان باید دقت بشه که از کی های مختلفی استفاده کنید
http://www.mediafire.com/?v858opa38871sm1

آی پی من Statice هست فقط موندم اون آی پی رو که تو سایت What is my ip میدم پیدا نمیکنه بعدشم جناب F! jey من مودمم tenda هست گفتید با کدو روشتون برم؟؟؟ لطفا کمکم کنید زود حل شه دیگه ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or