آموزش راه اندازی WiFi Max

مهدی جون من همرو خوندم آخر نتونستم وصل بشم هی ارور میده .
میگه که تنظیمات سکوریتی درست نیست و Connection cound not be established در صورتی که اون هیچ تنظیمات امنیتی ای انجام نداده !.

حاجي من يه كارت شبكه wire less گرفتم با يه acces point .
150 تومن پياده شدم:D.
يه لطفي بكنين طريقه ي نسبشو بگين.
در ضمن من ADSL 256 kb دارم .
acces point رو هم وصل كردم.
IP,.... رو هم manuel دادم به PsP.
با wireless هم set كردم.
وقتي psp مي خواد conncet بشه وقتي ميره رو checking , بعدش error ميده ميگه a DNS error has occurred.
:confused:

مهدی جون من همرو خوندم آخر نتونستم وصل بشم هی ارور میده .
میگه که تنظیمات سکوریتی درست نیست و Connection cound not be established در صورتی که اون هیچ تنظیمات امنیتی ای انجام نداده !.

ساسان جان شما VPN یا ف.ی.ل.ت.ر شکن فعال هست روی سیستمت ؟

چون موقع کار با WiFi Max نباید چیزی مثل VPN استفاده کنید.

احتمال این که کانکشن رو اشتباه Share کرده باشید هم هست.

من دو تا پی اس پی دارم می تونم وای فای یکی پی اس پی هامو به عنوان وای فای از طریق یواس بی به کامپیو تر وصل کنم؟ (برنامش برای پی اس پی هست؟)

من دو تا پی اس پی دارم می تونم وای فای یکی پی اس پی هامو به عنوان وای فای از طریق یواس بی به کامپیو تر وصل کنم؟ (برنامش برای پی اس پی هست؟)

من منظورتون رو درست متوجه نشدم.اما باید برای استفاده از اینترنت Wireless با PSP یه WiFi Max بخرید و اون رو وصل کنید به PC و برنامه ZyDas رو هم نصب کنید که روی CD همراهش هست.بعدش هم که Connection رو Share می کنید و استفاده می کنید برای چندین دستگاه.

آقا دمت گرم این مشکلم حل شد zydas رو تونستم نصب کنم ولی حالا یه مشکل دیگه اینه که وقتی میخوام با psp وصل بشم وقتی میخواد IP رو شناسایی کنه میگه ;)YOUR IP TIME OUT یه راهنمایی بکن :blushing:
راستی اون loca area connection واسه چی هست :confused::confused::confused:

آقا دمت گرم این مشکلم حل شد zydas رو تونستم نصب کنم ولی حالا یه مشکل دیگه اینه که وقتی میخوام با psp وصل بشم وقتی میخواد IP رو شناسایی کنه میگه ;)YOUR IP TIME OUT یه راهنمایی بکن :blushing:
راستی اون loca area connection واسه چی هست :confused::confused::confused:

طبق اون فایل PDF که گذاشتم پیش برو.

من راستیتش توی Vista نصب نکردم.

مرسی از آموزشتون ولی متاسفانه من wifi max نگرفتم و بجاش120 d-link dwa خریدم.اگه آموزش این رو هم بدید واقعا ممنون میشم.با تشکر.

من با کارت شبکه کار نکردم اما احتمال زیاد آموزش روی اون هم کار کنه با دانلود کردن نرم افزار Zydas.
ولی خوب توی انجمن PSP بگرد شاید آموزشش پیدا شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or