آموزش راه اندازی WiFi Max

یک نکته دیگه هم اشاره کنم که:
psp که اومد فقط استاندارد 802.11b رو ساپورت می کرد که سرعت پایین تر و امنیت ضعیف تری نسبت به نوع 802.11g داره اما در اون زمان که انتقادات از این ضعف شکل گرفت سونی اعلام کرد که دستگاه قابلیت ساپورت g رو هم داره و فقط غیر فعال می باشه که بعد از آپدیت و دادن فریم ور های جدید 802.11g رو هم ساپورت کرد.
یعنی الان Access point ی که می گیرین باید یکی از این دو رو ساپورت کنه 802.11g یا 802.11b
که الا دیگه تقریبا همه 802.11g رو ساپورت می کنن به دلیل برتریهاش.

یک نکته دیگه هم اشاره کنم که:
psp که اومد فقط استاندارد 802.11b رو ساپورت می کرد که سرعت پایین تر و امنیت ضعیف تری نسبت به نوع 802.11g داره اما در اون زمان که انتقادات از این ضعف شکل گرفت سونی اعلام کرد که دستگاه قابلیت ساپورت g رو هم داره و فقط غیر فعال می باشه که بعد از آپدیت و دادن فریم ور های جدید 802.11g رو هم ساپورت کرد.
یعنی الان Access point ی که می گیرین باید یکی از این دو رو ساپورت کنه 802.11g یا 802.11b
که الا دیگه تقریبا همه 802.11g رو ساپورت می کنن به دلیل برتریهاش.

جناب شما خودت این کارو کردی ؟
اگه نکردی چرا از روی فرضیات خودت میای و اینجا بقیه رو هم به دردسر میندازی .

دوستان من خودم مدتی بود دنبال برنامه ZyDas برای ویندوز ویستا بودم.بالاخره پیداش کردم.گفتم بگذارم دوستان هم استفاده کنند.

http://rapidshare.com/files/48924013/zydas_vista_compat.zip

این هم آموزشش به زبان انگلیسی.چون مشغول کارای طراحی سایت کنسول.آی آر بودم وقت نکردم ترجمه اش کنم.

http://rapidshare.com/files/48925576/Installing_WiFi_Dongle_On_Vista.pdf

جناب شما خودت این کارو کردی ؟
اگه نکردی چرا از روی فرضیات خودت میای و اینجا بقیه رو هم به دردسر میندازی .

سلام.
اولا کدوم کارو میگی این پستی که شما نقل کردی یک نکته بود که درباره استاندارد وایرلس ساپورت شده ی psp بود که اگه به من اعتماد نداری یه سرچ کوچیک تو google درباره استاندارد وایرلس ساپورت شده در psp بکن اگه انگلیسیت مشکل نداشته باشه می فهمی.

دوما اگه منظورت پست قبا است , عزیز کار من اینه , من MCSE + sec دارم که اگه درباره اینم یه سرچ کنی میفهمی مدرک مهندسی سیستم های مایکروسافته که بیسش روی شبکه است و کانفیگ کردن کردن RAS و اکسز پوینت های وایرلس یه گوشه ای از کارای ماست.

یه بار دیگه یه توضیح می دم تا متوجه شی و بدون اطلاع نگی دیگران رو دارم گمراه می کنم:

تو سیستم وایرلس ما یک RAS یعنی Remote Access Server احتیاج داریم تا قطعات و دستگاهامون که Wlan دارن بتونن به اون وصل شن که RAs ما در اصل کار روتر رو هم انجام میده و به صورت یه واسطه باعث می شه که قطعاتی که وایرلس دارن با وصل شدن به آن به اینترنت وصل شن (اینترنت یا هر نتی که RAS خودش ب ه اون وصله).
حالا یک RAS استاندارد خاصی رو ساپورت می کنه که قطعات که می خوا بهش وصل بشن باید اون استاندارد رو ساپورت کنن.
گفتم الان هم استاندارد 802.11 g معروفه و 90 درصد RAS ها و قطعات این استاندارد رو ساپورت می کنن.
حالا RAS شما می تونه یه WIFI کوچک باشه یا روتر وایرلس داره چند میلیونی باشه (فکر می کنی تو پایتخت یه وای فای گذاشتن اونجا و تمام مغازه ها و مشتری ها لپ تاب و psp و ... همه به اون وای فای 70 تومنی وصل می شن؟)

فقط یه کم سعی کردم که مفهوم رو بفهمی و تو کانفیگ و ... نرفتم.

اگه می خوای بدونی امتحان کردم با psp که خیالت راحت شه بله آخرین بار دوستم که داشت تو یه کافینت براشون وایرلس کانفیگ میکرد دیدمش و اونجا هم امتحان کردم.(خیالت راحت شد؟)

یکم از جملت عصبی شدم اگه تند رفتم جدی نگیر منظور خاصی نداشتم . اما سعی کن در مورد یه موضوعی اطلاع نداری به فرد دیگه نگو دیگران رو گمراه می کنی.

درود بر دوستان گرامی !

دوستان و اساتید
هنوز پرسشهای ما لپاپ دارها بی پاسخ مانده .
اگر تاپیک دیگری وجود داره لطفا" آدرسش را بدهید تا پرسشهارا آنجا مطرح کنیم .
ممنون :love:

سلام مهدی جان
من یه سوال دارم
من میخوام یه ای دی اس ال بگیرم
میخوام مودمی بگیرم که وایرلس داشته باشه ، این مودم میتونه ای دی اس ال رو برای پی اس پی که دارم بفرسته ؟
یا به عبارتی من میتونم با استفاده از این مودم بدون اتصال پی اس پی به دستگاه دیگه ای با پب اس پی به اینترنت وصل بشم ؟
کسی میتونه یه مدل خوب از این مودم های ای دی اس ال به من معرفی کنه ؟
قیمت یادتون نره
راستی میخوام اترنت و یو اس بی هم داشته باشه

سلام مهدی جان
من یه سوال دارم
من میخوام یه ای دی اس ال بگیرم
میخوام مودمی بگیرم که وایرلس داشته باشه ، این مودم میتونه ای دی اس ال رو برای پی اس پی که دارم بفرسته ؟
یا به عبارتی من میتونم با استفاده از این مودم بدون اتصال پی اس پی به دستگاه دیگه ای با پب اس پی به اینترنت وصل بشم ؟
کسی میتونه یه مدل خوب از این مودم های ای دی اس ال به من معرفی کنه ؟
قیمت یادتون نره
راستی میخوام اترنت و یو اس بی هم داشته باشه

من که توضیح دادم میشه...مودمت هم باید روتر بتونه بشه و وایرلس آن 802.11 b/g هم ساپورت کنه. من خودم مودم خوب با قیمت پایین پیدا نکردم.

یک مدل پاراداین هستش که تو لیست قطعات شاتل می تونین ببینین:
http://shatel.ir/farsi/hardware.php

یه مدل هم ایسوز 604 g هستش که اونم می تونی تو سایت ایسوز مشخصاتش رو ببینی...مارک های دیگه هم هست.

میتونی مارک های دیگه رو معرفی کنی به من ؟

دوست عزیز مارک ه ا و مدل های زیادی تو بازار هست از معروف گرفته تا اسمی که اصلا نشنیده باشی با رنج قیمت مختلف.
راستش من خودم کارای خرید قطعات انجام نمیدم و با این بازاره هچل هفته ایران نمی تونم مارک خاصی رو پیشنهاد کنم.
فقط پیشهاد می کنم حدالمقدور از مارک های معروف مثل dlink و asus و ... تهیه کنی.
(می تونی یه زنگ بزنی به این شماره (صدف کامپیوتر) که عرضه کننده انواع مودم های دی اس ال هستش و از اون سوال کنی و قطعه که می خوای رو ازش بپرسی (قید کن که وایرلس داشته باشه و بتونه access point بشه برای شیر کردن کانکشن با دیگر دستگاه های وایرلس.)
شماره:
66970447

این مدل ها رو هم با قیمت دیدم گفتم برات بفرستم البته مدل dlink ش زیاد پیشنهاد نمی شه:

1-d-link dsl 2640T adsl 2/2+ modem wireless------->85 000 toman
micronet sp3368 adsl 2/2+ modem wireless120000 toman-2
asus g604 hodoode 120000 hezar toman-3

اولين گزينه Paradyne CPE 6388 هست. اگه تونستي اينو پيدا كني كه بهترين گزينه هست. نميدونم پيدا بشه يا نه من حدود 2 ماه پيش دنبالش گشتم اصلا نتونستم پيدا كنم.

بعد از اين هم Asus 604g رو پيشنهاد ميكنم. اينم گزينه خيلي خوبي هست.

اگه ارزون قيمت تر هم ميخواي ميتوني همون D-Link رو انتخاب كني.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or