honestbud
کاربر سایت
دوستان همونطور که قبلا گفتم میتونید از این راه استفاده کنید:
اما من خودم به این نتیجه رسیدم که اگه میخواید اعصابتون آروم باشه بهتره که این راه طولانی تر رو برید اما مطمئن باشید که جواب میده و دیگه شانسی نیست.
این راه اینه که حدود 10 بار پاز و استارت کنید و در واقع 10 تا لینک متفاوت از فایل رو داشته باشید و 10 بار اون رو add کنید تو قسمت replace file و تو description هر کدوم هم نام فایل رو بنویسید به همراه یه شماره که از 1 شروع میشه و تا مثلا 10 میرسه.
دوستان من نمیتونم فایل هایی که با کامپیوتر دانلود کردم رو از طریق ps3 prox بریزم تو ps3
با همون سرعت کم دانلود میکنه یعنی انگار نه انگار
ورژن 4.4 هستش ps3 ام
کسی میدونه مشکل چیه
تازگی ها نمیتونم با این برنامه فایل منتقل کنم.
ویرایش:
از روشی که چند صفحه قبل نوشته بودید استفاده کردم و درست شد
فقط کافیه برید تو دانلود لیستتون و بزنید اون فایلی رو که میخواد دانلود کنه و بعد بزنید بکگراند دانلود و بعد برید تو دانلود منجیر خود ps3 و بعد چند بار پاز کنید و ببعد از چند ثانیه دوباره استارت کنید و این کار رو 2-3 بار انجام بدید و بعد آخرین لینکی که ps3prox بهتون میده رو حدود 10 ثانیه وقت دارید که وارد کنید و update رو بزنید و بعد سریع از تو ps3 بزنید ادامه دانلود بره. در این صورت مقدار هجم دانلود شده فایل صفر میشه و بعدش با سرعت زیاد دانلود میشه. البته ممکنه لازم باشه چند دفعه امتان کنید چون بگیر نگیر داره
اما من خودم به این نتیجه رسیدم که اگه میخواید اعصابتون آروم باشه بهتره که این راه طولانی تر رو برید اما مطمئن باشید که جواب میده و دیگه شانسی نیست.
این راه اینه که حدود 10 بار پاز و استارت کنید و در واقع 10 تا لینک متفاوت از فایل رو داشته باشید و 10 بار اون رو add کنید تو قسمت replace file و تو description هر کدوم هم نام فایل رو بنویسید به همراه یه شماره که از 1 شروع میشه و تا مثلا 10 میرسه.