sajjad_mabani
کاربر سایت
مشکل از اینترنته، کنسول هیچ مشکلی ندارهخوب بگین نمی تونم دیگه آقا سجادچرا همش وسط دانلود ارور می ده ؟؟ سرعتمم 256 نامحدوده
مشکل از اینترنته، کنسول هیچ مشکلی ندارهخوب بگین نمی تونم دیگه آقا سجادچرا همش وسط دانلود ارور می ده ؟؟ سرعتمم 256 نامحدوده
داداش مشکل از تایم اوت های نتت هست منم نت قبلیم اینطور بودنه با ps3
هم روش اقا سجاد جواب میده و هم روش اقا صادقالان کدام روش جواب میده؟
فایل ها رو قبلا دانلود کردی و با PS3prox میخوایی نصب کنی؟کسی می دونه چرا موقع نصب برنامه psn download manager همش ارور می ده؟؟؟
چرا من نمی تونم نصبش کنم؟مشکل از کجاست؟
ممون
نه,منظورم فایل pkg نیس,منظورم برنامه psn download manager هستش که لینک دانلودشو همینجا بچه ها گذاشتم و از همون لینک دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور می ده.فایل ها رو قبلا دانلود کردی و با PS3prox میخوایی نصب کنی؟
اگه اینطور باشه، احتمالا فایلت ایدارد داره. باید دوباره دانلودش کنی
نه,منظورم فایل pkg نیس,منظورم برنامه psn download manager هستش که لینک دانلودشو همینجا بچه ها گذاشتم و از همون لینک دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور می ده.
چند بارم دانلودش کردم,1 بارم از تو یکی از فرومهای خارجی دانلود کردم ولی بازم ارور می ده موقع نصب
dot net firemwork ها رو نصبش کن. فکر کنم با ورژن 3.5 یا 4 کار میکنهنه,منظورم فایل pkg نیس,منظورم برنامه psn download manager هستش که لینک دانلودشو همینجا بچه ها گذاشتم و از همون لینک دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصبش کنم ارور می ده.
چند بارم دانلودش کردم,1 بارم از تو یکی از فرومهای خارجی دانلود کردم ولی بازم ارور می ده موقع نصب
ای خدا چرا این قدر سرعت PSN Dmanager پایینه!! صد رحمت به خود PS3
سرعتش تو بهترین حالت 10k در حالیکه 5 دقیقه قبلش با IDM حدود 40K بود.
من هر کاری میکنم نمیشه.یه فیلم میگیری از مراحل کار.مرسیدوستان من نمیتونم فایل هایی که با کامپیوتر دانلود کردم رو از طریق ps3 prox بریزم تو ps3
با همون سرعت کم دانلود میکنه یعنی انگار نه انگار
ورژن 4.4 هستش ps3 ام
کسی میدونه مشکل چیه
تازگی ها نمیتونم با این برنامه فایل منتقل کنم.
ویرایش:
از روشی که چند صفحه قبل نوشته بودید استفاده کردم و درست شد
فقط کافیه برید تو دانلود لیستتون و بزنید اون فایلی رو که میخواد دانلود کنه و بعد بزنید بکگراند دانلود و بعد برید تو دانلود منجیر خود ps3 و بعد چند بار پاز کنید و ببعد از چند ثانیه دوباره استارت کنید و این کار رو 2-3 بار انجام بدید و بعد آخرین لینکی که ps3prox بهتون میده رو حدود 10 ثانیه وقت دارید که وارد کنید و update رو بزنید و بعد سریع از تو ps3 بزنید ادامه دانلود بره. در این صورت مقدار هجم دانلود شده فایل صفر میشه و بعدش با سرعت زیاد دانلود میشه. البته ممکنه لازم باشه چند دفعه امتان کنید چون بگیر نگیر داره
روش جديد براي ps prxoy(خودم تست نكردم!)
ويرايش: كار كرد همين الان bioshock رو نصب كردم:d
دقت كنيد بعضي لينك ها وقتي resume/pause ميكنيد ٢ يا ٣ بار تكرار ميشن اين يعني در اين بين كه pause ميكنيد حدود ١٠ ثانيه اي (شايدم بيشتر) فرصت داريد تا لينك عوض نشه، تو همين فرصت راحت لينك رو داخل replace files ميزاريد و resume ميكنيد.(بقيه موارد replace files رو از قبل اماده كرده باشين) من خودم يه لينك ٢ بار پشت سر هم تكرار شد و دفعه ي سوم اضافش كردم و كار كرد
من که هر کاری کردم نشد.دیوونه شدم به خدا.تو 14 ثانیه همه ی اینکارا رو کردم و جواب نگرفتم.یعنی واقعا دیگه هیچ راهی نیست؟