اقا شرمنده من یه کم گیجم :d الان اپدیت یه بازیرو گرفتم میخوام انتقال بدم به ps3 چی کار باید بکنم؟
میثم جان شما دیگه چرا! مگه تو مستقیم با ps3 دانلود نمیکردی؟اقا شرمنده من یه کم گیجم :d الان اپدیت یه بازیرو گرفتم میخوام انتقال بدم به ps3 چی کار باید بکنم؟
مرسی صادق جان....اخه من این خورزو خان 3 :d رو گذاشتم اپدیت بشه یه بار رو 95% یه بار هم رو 40% قطع شد
حالا ببین من او پورتی که برنامه بهم میده میزنم تو ps3 کانکت نمیشه ....
چطوری رضا.دوستان من تو زمینه PS3 تازه کارم
من یه مودم با 4 خروچی LAN دارم (USB نداره)
این طور که من متوجه شدم PS3 باید با کایل LAN به کامپیوتر وصل بشه برای این کار ، ولی کامپیوتر که یک پورت LAN بیشتر نداره اونم برا من به مودم وصله برا نت
یعنی نمیتونم انتقال فایل بدم آره ؟؟؟؟
کلا این مبحث مربوط میشه به اراجیل ( جمع اورجینال )تورو خدا جواب بدید واجبه
نه نمیشه باید از طریق لن یا وای فای باشهخوب اگه الان یه بازیو دان کنم بریزم تو رم گوشیم بعد گوشیو به PS3 وصل کنم میتونم بازیو انجام بدم؟ بن نمیشه؟(بدون روش پست 1)
دوستان من فایل رو می تونم با ps3prox دانلود کنم اما موقع انتقال سرعت دانلود پایین هستش که می شه فهمید داره از نت دانلود می کنه!!! فایروال هم خاموش کردم بازم نشد!!
نه اصلا هیچ راهی نداره باید از اول دانلود کنی کلا وسط دانلود pkg ها اگه برق از pc قطع بشه یا ورژن IDM عوض بشه فایل خراب می شه .دیشب گذاشتم دانلود بشه خواب بودم که سر 55 درصد بابام اومده توو اتاق دوشاخه pc رو کشیده , الان گذاشتم ادامش دانلود شد و تمام , وقتی میخواد نصب کنه سر 12 درصد ارور میده , هیچ راه حلی واسه فیکس کردنش نیست ؟
پ.ن : همه ی سیوم پرید یا خدا !!! آقا چطوری این replace files رو پاک کنم ؟
کمی نزدیک به مرز جنون رسیدم
دوستان من فایل رو می تونم با ps3prox دانلود کنم اما موقع انتقال سرعت دانلود پایین هستش که می شه فهمید داره از نت دانلود می کنه!!! فایروال هم خاموش کردم بازم نشد!!