آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC

اقا شرمنده من یه کم گیجم :d الان اپدیت یه بازیرو گرفتم میخوام انتقال بدم به ps3 چی کار باید بکنم؟

وقتی که فایر وال رو خاموش کردی و ps3 رو با لن به pc وصل کردی از تو ****** ای پی می گیری و اونو از تو قسمت نتورک ps3 تو آخرین بخش تنظیمات کانکنتشن ****** ای پی و پورتشو که 8080 وارد می کنه و راحت ps3 به net کانکت می شه:d
بهد تو ****** تو تب های بالا ریکاوری رو می زنمی یه قسمت برای برای سیو هیستری انتخاب می کنی بعئ به ترتیب اسم فایلی که دان کردی بعد لینکش آخر هم محلش تو pc رو انتخاب و add می زنی و با ps3 وارد اون بازیی که آپدیت می خواد می شه و کنسول بجایه اینکه اینکو از نت بگیره از pc می گیره و با سرعت دان می شه از pc .:d
---------------
******=pr0xy

اقا شرمنده من یه کم گیجم :d الان اپدیت یه بازیرو گرفتم میخوام انتقال بدم به ps3 چی کار باید بکنم؟
میثم جان شما دیگه چرا! مگه تو مستقیم با ps3 دانلود نمیکردی؟ :دی
به هر حال همونطوری که دوستمون مهرداد گفتن عمل کن ردیف میشه!در ضمن تو پست اول هم کامل توضیح داده!
من نقشه راه رو بهت میگم :دی :
1- وصل کردن ps3 از طریق برنامه پروکس به کامپیوتر (در واقع اینترنت ps3 از طریق کامپیوتر میاد!)
2- وارد کردن فایل دانلود شده از طریق این برنامه از کامپیوتر به ps3

گام 1 توی ps3 همون تنظیمات قبلی که باهاش به اینترنت وصل میشی رو بزار بمونه. فقط تو گزینه یکی مونده به آخری که pro.xy هستش باید اون آی پی آدرس و پورتی که برنامه بهت میده رو وارد کنی.
یادت باشه فایروالت رو خاموش کنی.

گام 2 اینه که مطمئن بشی که ps3 از طریق این برنامه وصله و نه به طر معمولی. برای این کار من پیشنهاد میکنم بعد از اینکه گام یک رو انجام دادی، یه بار به psn وصل بشو و بعد برو از تو کامپیوترت تو اون برنامه و دکمه stop رو بزن تا برنامه از کار بیوفته، حالا باید ps3 هم از psn بیاد بیرون. اگه اومد بیرون یعنی گام اول رو درست انجام دادی.

گام سوم اینه که مشخصات فایلی که میخوای بفرسی تو ps3 رو تو برنامه وارد کنی که همه جزئیات تو پست اول هست فکر کنم. اما اگه مشکلی بود بازم بپرس. فقط یه نکته ای داره اونم اینه که باید فیلد ها رو به ترتیب وارد کنی. وگرنه قاطی میکنه و گزینه update و add رو نمیاره.

گام چهارم اینه که بری تو بازی که میخوای و بزنی آپدیت بشه!حالا باید با سرعت فضایی بره! اگه سرعت فضایی نبود یعنی داره از اینترنتت کم میکنه!! دانلود داره میکنه!! قعطش کن.
اگه تو این مرحله هم مشکلی بود بگو تا ببینیم چیه و حلش کنیم.
موفق باشی

مرسی صادق جان....اخه من این خورزو خان 3 :d رو گذاشتم اپدیت بشه یه بار رو 95% یه بار هم رو 40% قطع شد
حالا ببین من او پورتی که برنامه بهم میده میزنم تو ps3 کانکت نمیشه ....

مرسی صادق جان....اخه من این خورزو خان 3 :d رو گذاشتم اپدیت بشه یه بار رو 95% یه بار هم رو 40% قطع شد
حالا ببین من او پورتی که برنامه بهم میده میزنم تو ps3 کانکت نمیشه ....

میثم وقتی میخوای لینک رو بگیری باید upnp (اگه درست گفته باشم ) رو توی ps3 خاموش کنی و وقتی میخوای فایل رو انتقال بدی باید اونو روشن کنی (وقتی میخوای آبدیت بازی بگیری )

===============

دیشب گذاشتم دانلود بشه خواب بودم که سر 55 درصد بابام اومده توو اتاق دوشاخه pc رو کشیده:eek: , الان گذاشتم ادامش دانلود شد و تمام , وقتی میخواد نصب کنه سر 12 درصد ارور میده , هیچ راه حلی واسه فیکس کردنش نیست ؟

پ.ن : همه ی سیوم پرید
eek.gif
یا خدا !!! آقا چطوری این replace files رو پاک کنم ؟

کمی نزدیک به مرز جنون رسیدم

آخرین ویرایش:
دوستان من تو زمینه PS3 تازه کارم :-s

من یه مودم با 4 خروچی LAN دارم (USB نداره)

این طور که من متوجه شدم PS3 باید با کایل LAN به کامپیوتر وصل بشه برای این کار ، ولی کامپیوتر که یک پورت LAN بیشتر نداره اونم برا من به مودم وصله برا نت
یعنی نمیتونم انتقال فایل بدم آره ؟؟؟؟

دوستان من تو زمینه PS3 تازه کارم :-s

من یه مودم با 4 خروچی LAN دارم (USB نداره)

این طور که من متوجه شدم PS3 باید با کایل LAN به کامپیوتر وصل بشه برای این کار ، ولی کامپیوتر که یک پورت LAN بیشتر نداره اونم برا من به مودم وصله برا نت
یعنی نمیتونم انتقال فایل بدم آره ؟؟؟؟
چطوری رضا.
از اون 4 تا لن یکی میرو تو کامپیوتر
3 تای بعدیش میتونی بزنی به پلی 3 یا تلوزیون یا هرچی که لن داره.

مثلا لن 1 رو میزنی به پی سی.
لن 2 رو میزنی به پلی 3
بعد که تنظیمات رو انجام دادی .. اتومات هم بزنی حله . با مدیا سرور فایل انتقال میدی.

یه سئوال
من به طور عادی میتونم مثلا بازی "کامل"ـی مثل مثلا GOW III رو با PC دانلود کنم بعد بریزم رو رم گوشیم بعد گوشیمو به کنسول وصل کنم و بازیو اجرا کنم؟ بن میشم؟ اصلا عملی هست؟
اینکارایی که تو پست 1ـه رو انجام بدم اتفاقی برای اینترنتم نمیوفته؟من از یک خط استفاده میکنم فقط خراب نمیشه ؟ مثلا دیگه نشه باهاش همینطوری عادی فیلم دانلود کرد یا تو نت چرخ زد
خراب نشه یوقت:دی

دوستان من فایل رو می تونم با ps3prox دانلود کنم اما موقع انتقال سرعت دانلود پایین هستش که می شه فهمید داره از نت دانلود می کنه!!! فایروال هم خاموش کردم بازم نشد!!

دوستان من فایل رو می تونم با ps3prox دانلود کنم اما موقع انتقال سرعت دانلود پایین هستش که می شه فهمید داره از نت دانلود می کنه!!! فایروال هم خاموش کردم بازم نشد!!

وقتی فایل رو replace file به ترتیب یعنی اول محل ذخیرهِ PS3Prox.xml بعد اسم فایل بعد لینک دانلود و در آخرمحل فایل تو pc ادد که کردی و از ps3 ادامه دانلود رو زدی از قسمت log کاملا واضحه که مسیر گرفتن فایل مورد نظر از pc هست نه net .

دیشب گذاشتم دانلود بشه خواب بودم که سر 55 درصد بابام اومده توو اتاق دوشاخه pc رو کشیده:eek: , الان گذاشتم ادامش دانلود شد و تمام , وقتی میخواد نصب کنه سر 12 درصد ارور میده , هیچ راه حلی واسه فیکس کردنش نیست ؟

پ.ن : همه ی سیوم پرید :eek: یا خدا !!! آقا چطوری این replace files رو پاک کنم ؟

کمی نزدیک به مرز جنون رسیدم
نه اصلا هیچ راهی نداره باید از اول دانلود کنی کلا وسط دانلود pkg ها اگه برق از pc قطع بشه یا ورژن IDM عوض بشه فایل خراب می شه .

تو Replace Files هر کدوم از از مسیرها که می خوای پاک کنی بغلش کلیک کن طوری که تمام اصلاعاتش انتخاب بشه بعد از کیبور delete .

آخرین ویرایش:

ممکنه لینکی که گرفتی مشکل داشته باشه!
بهتره که یه بار دیگه فقط لینک رو بگیری! بلدی که!
چون اون حالتی که شما توضیح دادی چند تا دلیل داره:
1- PS3 کلاهمینطوری وصله و از طریق برنامه p.ro.xوصل نیست
2- فایروالت روشنه(فایروال ویندوز رو هم چک کن)
3- لینک قایلت مشکل داره

یکی از همین ها به احتمال 95 درصد مشکل شما هست!من راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه! شما اینا رو چک کن. اگه درست نشد بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or